Летен трансферен прозорец и контроли 2020/2021
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Летен трансферен прозорец и контроли 2020/2021
Не следя много "белите" в пряк и преносен смисъл
на Венци, освен като играят срещу нас или на финал с Левски. Честно казано, не си спомням Йомов да е изпъквал сериозно
Но пък помня, че го искаше шампионът на Хърватия след една среща в Лига Европа и като цяло (поне по медиите) за него често има трансферен интерес лятно и зимно време. Така че явно е перспективен!
Добър е, бързак. Ако е сериозен, ще бъде титуляр на дясното крило ... и един от следващите ни трансфери. 
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
sly написа:Йомов не беше ли играл в Подуене? Изненада ,дано се окаже приятна.
Юноша им е, но май няма официален мач за тях, а си тръгна с проблеми. Не съм впечатлен честно казано, но аз и от Бандата не бях очарован преди да дойде. Като него да се представи - доволно.
Хайл Мусолини
k_oleto написа:брей, взимаме български футболист.........с пари...........
Жив да не бях.
Успех на Георги Йомов. Май вече имаме дясно крило
да бе, и аз не вярвам чак, кач пара сме дали за него?
Най-вероятно Йомов ще бъде "превъртян" и продаден зад граница през малък марж от ГГ и доволен % ще замине към Овча купел.
Едва ли има друга причина Венци Корема да е толкова доволен от преминаването на основен негов футболист в ЦСКА.
Едва ли има друга причина Венци Корема да е толкова доволен от преминаването на основен негов футболист в ЦСКА.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Най-вероятно Йомов ще бъде "превъртян" и продаден зад граница през малък марж от ГГ и доволен % ще замине към Овча купел.
Напълно вероятен сценарий е това, само дето забравяш, че Корема е никой в Славия, само лице и локуми, там парите идват от друго място. А тази година те са решили да кешират
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Йомов ще свърши работа от дясно. Има не лоша техника, бързина, завършващ удар и центриране. Гледал съм му много мачове и ми винаги е правил впечатление с себераздаване и борбеност.
Би било доста добре да се вземе един дефанзивен халф на мястото на Малинов и десен бек. На мене ми харесват Карабельов и Лъчезар Котев от българите. За десен бек Виктор Попов ми изглежда супер алтернатива, но ЧМ ще искат колосална сума за него.
Би било доста добре да се вземе един дефанзивен халф на мястото на Малинов и десен бек. На мене ми харесват Карабельов и Лъчезар Котев от българите. За десен бек Виктор Попов ми изглежда супер алтернатива, но ЧМ ще искат колосална сума за него.
CSKA_FEN4E написа:Ивайло Чочев е свободен,Г.Г. какво се ослушва,в медиите пише ,че 1948 и Славия го искат.
Стара новина е вече, но Ивайло Чочев е приключил вече за футбола! Контузен е в момента, а и е бил доста често контузен през последните години, при това за дълго! За да отиде в 1948 е ясно, че вече не е това, което е бил!
ПП Може и да направи някой и друг добър мач в нашето първенство, но след толкова контузии вече играта му е по-скоро пазене, отколкото да гради нещо на терена!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Да прибираш утайките на Левски... Продадоха двама титуляри и оставиха един да си тръгне. Как се гони титла?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Да прибираш утайките на Левски... Продадоха двама титуляри и оставиха един да си тръгне. Как се гони титла?
Не го увъртай сега. Казана дума, хвърлен камък.
"Тази година ЦСКА ще стане шампион"!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!