Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот Eminem » 20 авг 2020 15:00

koisa написа:
Eminem написа:Колев ако имаше достойнство, щеше да си подаде оставката. Назначава Дерменджиев и го уволнява без да му е дал достатъчно време.
Каза, че направил грешка с него, но очевидно направи грешка и с назначаването на Хубчев. Голяма грешка! Която ще струва много пари на клуба. Въобще няма значение в каква ситуация е подписал договора с ПХ.
След всички тези неадекватни действия, трябваше или да си подаде оставката или да бъде уволнен. Дори не включвам системните му лъжи.

Доколкото знам Хубчев не е дошъл по настояване на Колев, а на Божков. Затова му е такъв договора, заплатата и въобще всичко, което е пожелал. Това, че сегашните ръководители нямат възможностите на Божков е друга тема.
Ако си спомняш не малко хора обвиняваха Колев, че е излъгал за преговорите с Хубчев, още когато Дерменджиев беше треньор. Само, че май тези преговори са били между Божков и Хубчев. :roll:

Колев не говореше ли, че Хубчев е негов избор и че познава качествата му покрай националния ? Имам такива спомени.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 авг 2020 15:18

Eminem написа:
koisa написа:
Eminem написа:Колев ако имаше достойнство, щеше да си подаде оставката. Назначава Дерменджиев и го уволнява без да му е дал достатъчно време.
Каза, че направил грешка с него, но очевидно направи грешка и с назначаването на Хубчев. Голяма грешка! Която ще струва много пари на клуба. Въобще няма значение в каква ситуация е подписал договора с ПХ.
След всички тези неадекватни действия, трябваше или да си подаде оставката или да бъде уволнен. Дори не включвам системните му лъжи.

Доколкото знам Хубчев не е дошъл по настояване на Колев, а на Божков. Затова му е такъв договора, заплатата и въобще всичко, което е пожелал. Това, че сегашните ръководители нямат възможностите на Божков е друга тема.
Ако си спомняш не малко хора обвиняваха Колев, че е излъгал за преговорите с Хубчев, още когато Дерменджиев беше треньор. Само, че май тези преговори са били между Божков и Хубчев. :roll:

Колев не говореше ли, че Хубчев е негов избор и че познава качествата му покрай националния ? Имам такива спомени.

А какво да каже ? Да се изтъпанчи пред журналята и за добре дошъл на Киселяка - Ами аз не го исках , но шефа го докара и явно ще го търпя.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 авг 2020 15:35

Няма никаква връзка между това, че двамата работят съвместно по времето на мъчението, наречено "Петър Хубчев - национален треньор"?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 авг 2020 15:43

LoveAndPeace написа:А какво да каже ? Да се изтъпанчи пред журналята и за добре дошъл на Киселяка - Ами аз не го исках , но шефа го докара и явно ще го търпя.

Ами в крайна сметка, това което имаме са неговите изказвания. Другото е догадки. На мен не ми се вярва, че Божков е взимал решения, защото очевидно не му пука за клуба. Каква е връзката и допирната точка между Божков и Хубчев ? А между Колев и Хубчев ?
А и щом лъжеш, че решението е твое - ще си носиш последствията. Лъжата не те оневинява.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 авг 2020 16:55

От няколко дни темата с немския паспорт на бившия треньор на Левски Петър Хубчев и неустойката, която той иска за уволнението от Левски, е централна не само в медиите, но и сред привържениците на Левски.

Основните тълкувания са свързани с това дали и какво предимство му дава подписването на договор с немски паспорт. Levski365.com се опита да събере точната и автентична информация по този въпрос.

Футболните закони се различават от трудовите във всяка държава, включително България. В случая треньор или футболист, който е подписал договор с български паспорт трябва да се обърне задължително към БФС или български съд за разрешаване на трудово-правен спор. Чужденецът, в случая треньорът, подписал договор с немски паспорт, може да потърси разрешаване на спора както в България, така и в друга юрисдикция, в случая във ФИФА. Това обаче трябва да се случи или на едното място, или на другото.

Според източник на levski365.com в случая с Хубчев, предимството на треньора е, че договорът му с Левски е безкрайно ясен. При прекратяване клубът му дължи всички заплати до края на контракта или сума, която е близка до тиражирана в медиите от 350 000 лева. Малка е вероятността, ако Хубчев се обърне към ФИФА, Левски да успее да намали по някакъв начин този иск. Съответно процедурата ще бъде значително по-бърза и заради това подписаният с немски паспорт договор е възможност за агентите на бившия треньор да имат по-сериозни оръжия в преговорите с клуба.

Нашият източник твърди също така, че Левски съвсем не е беззащитен в тази ситуация, като най-вероятно ще разчита на опитния юрист Иво Ивков, който е водил с успех множество подобни дела на „сините“. Именно изграждането на защитна стратегия в трудна ситуация и съмнения за изтичане на информация към лагера на юристите на Хубчев са в основата на тлеещия от няколко дни скандал.

https://www.levski365.com/publikacii/ka ... asport-96/
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 авг 2020 17:08

Eminem написа:
LoveAndPeace написа:А какво да каже ? Да се изтъпанчи пред журналята и за добре дошъл на Киселяка - Ами аз не го исках , но шефа го докара и явно ще го търпя.

Ами в крайна сметка, това което имаме са неговите изказвания. Другото е догадки. На мен не ми се вярва, че Божков е взимал решения, защото очевидно не му пука за клуба. Каква е връзката и допирната точка между Божков и Хубчев ? А между Колев и Хубчев ?
А и щом лъжеш, че решението е твое - ще си носиш последствията. Лъжата не те оневинява.

В един трансферен прозорец след участието в ШЛ , Мъри разправяше пред репортери , че си харесвал състава какъвто е. А всъщност истината беше , че Батков и неговите подсказвачи му караха само някакви дърводелци.
Колев не винаги се придържа към истината , но не може да му се отрече , че има дар слово и лесно предугажда какво иска да чуе отсрещната страна.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 20 авг 2020 18:29

Eminem написа:

И да му е спуснат от Божков пак показва, че трябва да си ходи. Всеки човек с достойнство когато са му възложили конкретни отговорности, но се мъчат да му натрапят някой който той не иска си тръгва.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 20 авг 2020 18:53

ПК носи пълна отговорност за назначаването на Хубчев и вероятно има пръст в уволнението му. А въпреки камарата лъжи, които изрече, една от най-долните му манипулации беше, че видите ли горкия треньор работи про боно за клуба и не взима заплата от началото на годината. А наглеца Хубчев е стоял просто защото няма къде да отиде, освен това си чака и заплатката, която се оказа доста дебела. Май е взимал доста повече от оплютия Роси, който поне остави отбор. А тоя темерут 0сра каквото можа и сега чака в Германия да му кихнем. И двамата с ПК са такива долни боклуци, че трябва с декрет да им се забрани да стъпват на Герена. Не че ще го направят, но ако им мине през ум трябва да бъдат съблечени и оплюти, да не кажа нещо по-подходящо, което ми идва на ум.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 авг 2020 20:03

vvessel написа:ПК носи пълна отговорност за назначаването на Хубчев и вероятно има пръст в уволнението му. А
въпреки камарата лъжи, които изрече, една от най-долните му манипулации беше, че видите ли горкия треньор работи про боно за клуба и не взима заплата от началото на годината. А наглеца Хубчев е стоял просто защото няма къде да отиде, освен това си чака и заплатката, която се оказа доста дебела. Май е взимал доста повече от оплютия Роси, който поне остави отбор. А тоя темерут 0сра каквото можа и сега чака в Германия да му кихнем. И двамата с ПК са такива долни боклуци, че трябва с декрет да им се забрани да стъпват на Герена. Не че ще го направят, но ако им мине през ум трябва да бъдат съблечени и оплюти, да не кажа нещо по-подходящо, което ми идва на ум.

Хубчев е взимал 25 000 лева. На Гранде Ментето помощниците взимаха по 13 000 лв. Сам си прецени колко е взимал баш Ментето преди да говориш откровени лъжи.
Друга си е клуба да е на ангарийка при Младежа и наркоутайките от СЗ.
Или пък Краси Усмивката да лъже, че всичко е наред, а да трябва Черепахата да плаща 2 млн. лв за всичко.
За всичко са виновни Павел Колев и Хубчев. Мисля, че е време Колев да си ходи, да се подпише меморандума и Младежа да стане Изп. директор. Мисля, че ще бъдеш доволен.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 авг 2020 21:24

На мен лично изповедта на Тити ми хареса.Когато е поставен в нормална обстановка,с нормални събеседници и въпроси с и отговаря напълно адекватно.
Това е мое мнение.
Който не го харесва да се запита дали не е заради външните му белези-сълзи,хълцания,емоционалност ,прибързани приказки.Слухове за привързаност към други отбори и т.н.
Трябва да приемете ,че има и много по -различни хора от вас.
Сигурен съм ,че всичко го прави с добри намерения.Колко му се получава е друг въпрос.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”