Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот HardWork » 20 авг 2020 15:49

DanailG написа:Аз пък съм твърдо против да искаш да си ЦСКА но да се правиш на циганин и в крайна сметка да създадеш нещо подобно използващо в името си ЦСКА. Според мен Ганчев е много тъп. То и резултатите го показват де.

Щом според теб, да отказваш да плащаш на измамници те прави тъп, едва ли има какво повече да коментираме! Сегашното ЦСКА не е нещо подобно на ЦСКА! То е повече ЦСКА от източеното и фалирано АД на Лупи! Сигурно смяташ, че Лупи и Гърнето са много умни, все пак те са пълната противоположност на Ганчев.
Най - добре да спрем до тук, че си на път да влезнеш в списъка на шизофрениците.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 авг 2020 15:58

HardWork написа:
DanailG написа: Като идваш и искаш да бъдеш собственик на ЦСКА ще плащаш всичко което го има за плащане. Ако не искаш да плащаш правиш разни схеми и селянии и имаш нещо друго, на което всички викате ЦСКА. Всичко друго, но не и нормалния начин. Разбираш ли. Защото сме 21 век. И сме европейски съюз, най-могъщия уж съюз. А ние сме още 90те години, когато всичко се е правило силово и по другия начин по схема. Не е редно да се чудим защо сме бедни, болни, заобиколени от ъпсурди и корупция. Ежедневно се оплакваме от живота си, но продължаваме да поощряваме подобни схеми и да си затваряме очите.

Колата втора ръка не е източвана умишлено с комисионни и не е гонила футболисти с договори в разрез с законодателството! Колата не е позволявало на треньора да си назначи цялата рода в отбора и да им плаща по 20 000 лв заплати на месец! Колата втора ръка не се издържала години на ред с неизгодни кредити. Абсурдно е да сравняваш кола втора ръка с фалиралото дружество.
Спрокел е взел огромна комисионна, след което е взимал огромна заплата, а е изиграл 3 мача за ЦСКА. При Лупи всички трансфери се правеха с цел източване. Взимаш кредит и след това правиш ултра неизгодна сделка с някой некадърник, който ти връща неотчетни пари по масата. Само кретен би се навил да плаща за далаверите на другите! Слаба Богу Ганчев не е толкова тъп! Аз съм твърдо против да се плащат далаверите на Лупи! Много по - смислено е да се инвестира в стадион и база.

Като не искате да плащате далаверите в истинското ЦСКА ще си подкрепяте Литекс на Ганчев и толкова. Ние като си плащаме задълженията, които са правели предишните ни собственици ще се радваме и подкрепяме автентичен клуб. Хем избрахте лесния път на далаверите и юридическите хватки, и схеми, хем искате да не ви се подиграват за позорното дело на предателство и припознаване. Ще си сърбате попарата, която ГГ ви сготви, а вие доброволно приехте. Не се сърдете на нас, че "попарата" е горчива и че ви казваме истината, която УЕФА, ГГ, адвокатите му и "интелигентните" ви лидери на агитки признават, а на вашата глупост да се откажете от любовта си заради отбора на един тарикат от Микре.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 20 авг 2020 16:01

Добре де разбирам че ти е все тая за спрокел и др и на мен ми е все тая за тях но не смяташ ли че те са професионални футболисти и са подписали професионален договор и по тоя начин ти подкрепяш нещо незаконно като казваш, че не теябва да си получат възнаграждението, за което са наети. Би ли ти било приятно на теб , ако шефа ти откаже един ден да ти плаща заплатата по договора, и анто майна пише във форума заемете го тоя хардлорк него шефа му го е назначил да източва фирмата. Защо поощрявате подобно престъпление, и адмирирате решението му чрез друго престъпление, като дори казвате, че извършителят му бил умен. На това ли са ви възпитавали като малки, и на това ли ще възпитавате децата си.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 авг 2020 16:02

HardWork написа:
DanailG написа:Аз пък съм твърдо против да искаш да си ЦСКА но да се правиш на циганин и в крайна сметка да създадеш нещо подобно използващо в името си ЦСКА. Според мен Ганчев е много тъп. То и резултатите го показват де.

Щом според теб, да отказваш да плащаш на измамници те прави тъп, едва ли има какво повече да коментираме! Сегашното ЦСКА не е нещо подобно на ЦСКА! То е повече ЦСКА от източеното и фалирано АД на Лупи! Сигурно смяташ, че Лупи и Гърнето са много умни, все пак те са пълната противоположност на Ганчев.
Най - добре да спрем до тук, че си на път да влезнеш в списъка на шизофрениците.

Значи умрялото ЦСКА било на Лупи, а не ваше на привържениците? Говориш така все едно не си го подкрепял тогава и си разбрал за всичко едва когато припозна Тирето от Ловеч.
След време ще говориш ли, че сегашното Тире е на Ганчев от Микре, а вие сте нямали нищо общо с него ?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 20 авг 2020 16:09

realno написа:Като не искате да плащате далаверите в истинското ЦСКА ще си подкрепяте Литекс на Ганчев и толкова. Ние като си плащаме задълженията, които са правели предишните ни собственици ще се радваме и подкрепяме автентичен клуб. Хем избрахте лесния път на далаверите и юридическите хватки, и схеми, хем искате да не ви се подиграват за позорното дело на предателство и припознаване. Ще си сърбате попарата, която ГГ ви сготви, а вие доброволно приехте. Не се сърдете на нас, че "попарата" е горчива и че ви казваме истината, която УЕФА, ГГ, адвокатите му и "интелигентните" ви лидери на агитки признават, а на вашата глупост да се откажете от любовта си заради отбора на един тарикат от Микре.

Виждам, че и днес не си си взимал медикаментите :mrgreen: .
Далаверите не са на ЦСКА, а на гърба на ЦСКА! Ганчев плати 30% от дълговете, ФАКТ! Никой друг не го е правил преди него, ФАКТ!УЕФА ни признава за автентичен ЦСКА, ФАКТ! Ние доброволно приехме отбора да започне на чисто с нормален собственик, ФАКТ!
На вас милиционерите задълженията ви ги плащат държавата и Пеевски, ФАКТ! Вие сте отбора с подарения стадион, дето държавата им плаща 30 години тока и водата, дето държавата му назначава спонсори - автентичния Динамо, ФАКТ!
Няма смисъл да коментираме каквото и да било! Вашата съдба отдавна щеше да е решена без намесата на държавата!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 20 авг 2020 16:16

DanailG написа:Добре де разбирам че ти е все тая за спрокел и др и на мен ми е все тая за тях но не смяташ ли че те са професионални футболисти и са подписали професионален договор и по тоя начин ти подкрепяш нещо незаконно като казваш, че не теябва да си получат възнаграждението, за което са наети. Би ли ти било приятно на теб , ако шефа ти откаже един ден да ти плаща заплатата по договора, и анто майна пише във форума заемете го тоя хардлорк него шефа му го е назначил да източва фирмата. Защо поощрявате подобно престъпление, и адмирирате решението му чрез друго престъпление, като дори казвате, че извършителят му бил умен. На това ли са ви възпитавали като малки, и на това ли ще възпитавате децата си.

Не се прави на глупав! Спрокел е схема за източване на клуба! Той е взел доста повече отколкото е заслужил и изработил. Извършителят на престъплението е Лупи, на него трябва да му се търси отговорност. На мен ми се е случвало да работя и да не си взема парите, точно заради хора като Лупи. В нормалните държави отговорността се търси от извършителите на престъплението. В крайна сметка вероятно Ганчев ще плати на Спрокел и ЦСКА за пореден път ще докаже, че е автентичен!

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 20 авг 2020 16:32

HardWork написа:
realno написа:, а на вашата глупост да се откажете от любовта си заради отбора на един тарикат от Микре.

!

шшшшш алооооу,минаха отдавна времената когато ГГ беше тариката от Микре и ГГ-ПП.... :lol: Сега вече е многоуважаемия г-н Ганчев. ;) Ако не вярваш питай фенУвите му с отворените усти дето дращят тука. :lol: :lol:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 авг 2020 16:37

HardWork написа:
realno написа:Като не искате да плащате далаверите в истинското ЦСКА ще си подкрепяте Литекс на Ганчев и толкова. Ние като си плащаме задълженията, които са правели предишните ни собственици ще се радваме и подкрепяме автентичен клуб. Хем избрахте лесния път на далаверите и юридическите хватки, и схеми, хем искате да не ви се подиграват за позорното дело на предателство и припознаване. Ще си сърбате попарата, която ГГ ви сготви, а вие доброволно приехте. Не се сърдете на нас, че "попарата" е горчива и че ви казваме истината, която УЕФА, ГГ, адвокатите му и "интелигентните" ви лидери на агитки признават, а на вашата глупост да се откажете от любовта си заради отбора на един тарикат от Микре.

Виждам, че и днес не си си взимал медикаментите :mrgreen: .
Далаверите не са на ЦСКА, а на гърба на ЦСКА! Ганчев плати 30% от дълговете, ФАКТ! Никой друг не го е правил преди него, ФАКТ!УЕФА ни признава за автентичен ЦСКА, ФАКТ! Ние доброволно приехме отбора да започне на чисто с нормален собственик, ФАКТ!
На вас милиционерите задълженията ви ги плащат държавата и Пеевски, ФАКТ! Вие сте отбора с подарения стадион, дето държавата им плаща 30 години тока и водата, дето държавата му назначава спонсори - автентичния Динамо, ФАКТ!
Няма смисъл да коментираме каквото и да било! Вашата съдба отдавна щеше да е решена без намесата на държавата!

Значи тези 30 % дългове не са чужди и затова Ганчев ги е платил? Да беше платил разсрочено още 60 % и сега нямаше да се обясняваш, че не сте Литекс. Факт.
Не сте приели отбора да започне на чисто, защото отбора на Лупи го затрихте и както сам казваш не сте му платили още 60 % дългове. Защото ако бяхте автентичния ЦСКА и не си платите тези 60 % дългове нямаше да ви допуснат никъде да играете, освен по селските ливади,камоли лига да ви измислят . Факт.
Доброволно приехте да "започне на чисто" Литекс, а не ЦСКА на Лупи както казвате. Факт
Задълженията си ги плащаме ние и всеки, който иска да дари. Виж отчета. Факт.
Това са факти, другото е ваша красива фантазия.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 20 авг 2020 16:45

DanailG написа:Добре де разбирам че ти е все тая за спрокел и др и на мен ми е все тая за тях но не смяташ ли че те са професионални футболисти и са подписали професионален договор и по тоя начин ти подкрепяш нещо незаконно като казваш, че не теябва да си получат възнаграждението, за което са наети. Би ли ти било приятно на теб , ако шефа ти откаже един ден да ти плаща заплатата по договора, и анто майна пише във форума заемете го тоя хардлорк него шефа му го е назначил да източва фирмата. Защо поощрявате подобно престъпление, и адмирирате решението му чрез друго престъпление, като дори казвате, че извършителят му бил умен. На това ли са ви възпитавали като малки, и на това ли ще възпитавате децата си.

Ако фирмата в която работя,фалира,предпочитам да мине през несъстоятелност,каквото отреди съда това да взема,отколкото да взема 0(нула) лева,както според теб е честно.Най вероятно си шеф а не работник и предпочиташ да се плаща 0(нула) лева на бивши работници и служители ,както и на държавата.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 20 авг 2020 16:45

Hard work не се правя на луд, разбирам тезата която защитаваш, но тя е глупава и престъпна и не ти оправдава постъпката. Няма откъде да си сигурен, че спрокел е бил нает точно да източва клуба. Всъщност спрокел дойде от втора лига на Холандия с не лоша визитка. Аз не търся заяждане, търся смислен разговор и се опитвам да разбера защо мислите именно по този начин.

Върни се в “Левски”