ШЛ 1-ви кръг, Будучност (Подгорица) - Лудогорец (Разград) 19.08.2020 = 1:3
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- grozdanovdng78
- Контакти:
Re: ШЛ 1-ви кръг, Будучност (Подгорица) - Лудогорец (Разград) 19.08.2020 = 1:3
Отбора е в това състоянието като при отпадането от Милсами. Току що накупени няколко играчи на куп и разделени с още толкова. В момент на подмяна на ядрото и граденето на нов състав които тепърва ще стават отбор за разлика от тогава не се издъниха срещу първия си съперник, а тогава отпаднаха, но на следващата година пак влезнаха в групите на Шампионската лига, но тогава вече станаха сработен отбор и играеха страхотен футбол. Когато от новите играчи станат отбор ще видим дали ще успеят да пробият, но ако тогава играчите бяха най-вече бразилци с водач Марсекиньо, сега те са намалени на половина и заменени от африкански играчи, но водача пак се оказва бразилец Каули. Дано този път още първата година успеят да влезнат в групите на Шампионска лига. Най много се радвам за Доминик Янков, ако така се включва в бъдеще ще стане като Недялков несменяем титуляр.
Вчера гледах младежите в Б група, матерял има!
Грозданов е нацелил ситуацията...срещу датчаните ще е най-трудният мач за сезона - после ще са машина
Отбора още не беше готов снощи и "скърцаше", но е видно че има мощ.
Аз очаквам изригване с Мидтиланд, стига да са психически стабилни...

Отбора още не беше готов снощи и "скърцаше", но е видно че има мощ.
Аз очаквам изригване с Мидтиланд, стига да са психически стабилни...
висша математика:31 ≠ 4 

Черногорците може би не са точно мерило за състоянието и възможностите на Лудогорец към момента. Не казвам, че играхте лошо, но според мен истинският тест ще е мачът с датчаните.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- rebelheartous
- Контакти:
Предвид, че след това има 3 и 4 кръг на плейофите, едва ли точно с Митюлан е най-завързаният мач. Аз очаквам Лудите пак да бият, но все пак това е отбор от Дания, а последният случай на среща с датски отбор не беше в наша полза.
Що да съм зле“?
Тва че не ми се е получила прогнозната за тоя мач си е нищо.
Нито го гледах.... нормална прогноза.
За тва отиваш в темата Царско село–Левски и пишеш прогноза каквато искаш. Нито е лошо, нито обидно...

Нито го гледах.... нормална прогноза.
За тва отиваш в темата Царско село–Левски и пишеш прогноза каквато искаш. Нито е лошо, нито обидно...
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
До 0:2 добре, след това беше тегава работа и треперене. Несработени сме, това е.
Преди другите подскачаха че играем с много чужденци и малко българи. Сега вече ще е много черни и малко бели. Снощи 7 препечени и още трима на скамейката. Явно това е модата...балканския Шахтьор.
Преди другите подскачаха че играем с много чужденци и малко българи. Сега вече ще е много черни и малко бели. Снощи 7 препечени и още трима на скамейката. Явно това е модата...балканския Шахтьор.