Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято
Еми идват играчи от втора френска и трета италианска лига, дето и там не са желани. Отделно на дали са получавали повече от 4-5 хиляди евра. Или Старокин, който е в залеза на кариерата си.
- metodito
- Контакти:
Ако продадат наистина Холми "до дни" ще се разреши "мистерията" около отсъствието му. Въпросът е защо Тодоров е в неведение за положението с Холмс?
Чудя се колко зле е Кабов, че не хваща ръка при никой треньор. Имахме и едно Меси по едно време....
Fbf написа:Юноша на Оксер е предложен на Левски
Ето в това синьото се крие един от най-големите проблеми на клуба. На нас все ни предлагат. От предлагане стигнахме дотук... Така ли за почти 11 години не се научиха да ходят и да гледат, както се прави в нормалните клубове?! А, не да ми чакат Жейнов и Мейнов да си предлагат ментаците...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
scooool написа:Чудя се колко зле е Кабов, че не хваща ръка при никой треньор. Имахме и едно Меси по едно време....
Не го знам колко е зле, но знам, че в една контрола направи Лозев и половината ни защита криви...
R.I.P.
koisa написа:Fbf написа:Юноша на Оксер е предложен на Левски
Ето в това синьото се крие един от най-големите проблеми на клуба. На нас все ни предлагат. От предлагане стигнахме дотук... Така ли за почти 11 години не се научиха да ходят и да гледат, както се прави в нормалните клубове?! А, не да ми чакат Жейнов и Мейнов да си предлагат ментаците...
Няма лошо я предлагането, въпросът е кой, какво ни предлага и дали се гледа

Иначе школата на Оксер е една от топ школите в света. Вече зависи какво ни предлагат...
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ova-602038
Жалко че никой не потърси това момче.При всички положения тактически и физически е доста по подготвен от всеки юноша на клуба, а едва ли Етър може да му предложи по-добри условия от родният клуб?
Жалко че никой не потърси това момче.При всички положения тактически и физически е доста по подготвен от всеки юноша на клуба, а едва ли Етър може да му предложи по-добри условия от родният клуб?
Тодоров си дава мнението кои му трябва....Цоневи Моневи....Нали като го махнат след месец два новият треньор ще се хване за главата какви какви играчи са му оставили.Нали уж юноши и младежи със сини сърца щяха за играят. След няколко дена ако Царско село ни праснат какво правим. Продължават да се вземат грешните хора....
На мен ми е интересно как уреждат Курдата на проби, а нападател като Боруков 189 на 90 килограма... 11 -12 години по млад си търси отбор един месец и накрая Етър!!!!!!!. Не е най прозрачно май