Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот vasilnv » 18 авг 2020 12:13

Аз също не съм на мнение, че трябва да бъде уволнен. Като цяло не ми пука, че е бил надигран от Лампард, Моу, Лопетеги или който и да е друг мениджър в някакъв момент от сезона. Личи си стремежа му да накара този отбор да мачка на терена и да печели не заради някакъв невероятен тактически замисъл срещу противника, а просто защото е по-добрият и нахъсан отбор. Далеч сме от Ливърпул и Сити, но и като единици в състава не сме на желаното ниво. Реално той разчита на около 15 човека, което не е достатъчно. Време е да се разкара плявата и да се купят нужните футболисти - ако на Оле му трябва Санчо, Уди е длъжен да му го доведе.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 авг 2020 16:54

Не знам дали погледнахте датите за новия сезон. По два мача всяка седмица. Нашите в края на октомври ще са мортос :x

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 18 авг 2020 21:28

Да, ако Оле продължава да залага само на един и същи състав ще умрем преди средата на сезона. Да се надяваме, че ще се купят добри играчи и ще се правят добри ротации. За целта имаме нужда от нападател, защитник, крило и това е само минимума от играчи, които трябва да купим.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 19 авг 2020 16:45

Абе ти имаш ли пост в който да не кажеш Оле? :justwondering:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 20 авг 2020 00:17

Сър Алекс е писал в книгата си, че винаги при разглеждането на състава си се е питал кои от тези играчи биха влезли в стартовите 11 на най-добрия отбор в света.
Да направим една бърза справка:
Левандовски срещу Марсиалката-няма нужда да коментираме
Рашфорд срещу Перишич/Коутиньо - може би
Бруно срещу Мюлер - мне
Грийнууд срещу Гнабри - в момента не
Тиаго срещу Матич/Мактомини - абсурд
Горецка срещу Погба - за мен има шанс Погба да го измести
И идваме на най-тъжната част - защитата:
Шоу срещу Дейвис - срам ме е, че ги слагам в едно изречение
Магуайър срещу Цюле - абсурд
Линдельоф срещу Алаба - още по-голям абсурд
Бисака срещу Павар/Кимих - пак абсурд
Де Хея срещу Нойер дори няма да коментирам

Та идеята ми е, че най-силните отбори винаги имат стабилна защита, а ние имаме един Бисака, един полуидиот Магуайър и още два клоуна, които не знаят къде се намират(единия вече около 6 години). Вземете сега Байерн, Ливърпул миналия и този сезон, Реал преди това, че и Барса. Та хубаво искаме Санчо и Грийлиш, ама отзад като няма сигурност къде сме тръгнали.
Говори се, че Алаба иска да си ходи и заедно с Челси сме фаворити за подписа му. Лука Ернандез също е твърда резерва, макар че за него няма никакви слухове. Трябват ни защитници, ама не като Байи да е контузен целия сезон и да не е постигнал нищо. Да натягат на Алаба и бичмето от Лайпциг и може и да има някаква надежда да постигнем нещо другия сезон.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 авг 2020 00:45

Не беше ли за най-добрите играчи по постове, а не за най-добър отбор. Отдавна съм я чел, но имам такъв спомен.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 20 авг 2020 00:53

Почти сигурен съм, че сравняваше с отбора, носител на ШЛ. Втората май я четох преди 2 години някъде, а първата когато е излязла преди това, та съм забравил в коя даже го споменаваше това.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 авг 2020 00:58

Със сигурност го има в "Лидерът".
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 22 авг 2020 16:09

Нападайте Гърция да се бием рамо до рамо с Магуайър :lol:

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 22 авг 2020 19:07

За мен защитата е ок. Реално само там виждам добра работа от Оле. На Уан-Бисака и Магуайър им падна формата след паузата, което можеше да се очаква. Но имат качества, а и Уан-Бисака почна и в атака да центрира по-добре. Реално бих докарал нов централен защитник на мястото на Линдельоф, а и е време Люк Шоу да центрира по-добре. Най-важното е Хендерсън да играе вместо Де Хея-Де Хея просто вече не става, това е. Не може всеки трети мач отборът ти да тръгва с вратарски гол. А и Де Хея грам не излиза при центриранията. Имаме три допуснати гола повече от Ливърпул, а имаме поне 5-6 вратарски гола повече от тях. А и е време Оле да им дава почивка на тези защитници. Защо Магуайър игра в тези безмислени купи?При 5-0 първи мач срещу Ласк играе и във втория. Някой наистина ли смята, че Дедо щеше да пусне Рио титуляр в такъв протоколен мач?Почти всички титуляри играха и срещу Норич. Брандън, Далот, Байи трябваше да запишат повече минути през сезона. Магуайър изигра най-добрите си мачове срещу големите съперници-Челси, Сити, Лестър, Уулвс. Една две грешки срещу опашкари мога да му простя. Срещу такива малки отбори трябва да има вратар зад себе си и нападатели пред него, които да компенсират тази грешка. А не Де Хея, който редовно пуска гол в близкия ъгъл от нулева позиция.
Трябват ни централен защитник, типично дясно крило, централен халф и типична деветка. Ама едва ли ще ги видим. Уудуърд пази парите на Глейзърс, а Оле няма да надигне глас, защото знае, че такава работа няма да получи втори път. Ще се опита и следващият сезон на късмет да хване някакво четвърто място, колкото да си опази работата. А, да-и ще се опита да извади душата на Магуайър, Уан-Бисака, Шоу, Матич, Погба, Бруно, Марсиал, Рашфорд и Мейсън.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Върни се в “Манчестър Ю”