Мина ли ни "еуфорията"?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Plovdiv_1926
Контакти:

Re: Мина ли ни "еуфорията"?

Мнениеот Plovdiv_1926 » 04 авг 2020 12:02

Тая година освен Пирин кои са ви конкурентите?

Септември май само :roll: , тея паляци от околовръстното не вярвам пак да се натискат за А група, след като изпаднаха. Хебър мисля, че и те се отказаха от амбициите си.

Дано вие и Пирин влезете и другите покемони от Царско село и те изпаднат. Омръзна ми от тея селски отбори по групите за сметка на вас, Пирин, Дунав, Локо Горна, орките, даже и гей дружките на жълтите от Нафтата и Спартак Варна трябва да имат място и пари за групата. В Плевен отдавна убиха футбола, ама съм сигурен, че Спартак ще предизвика интерес като Дунав в първите 2 сезона за града.

Дано влезете тоя път, в баража с Бистрица бях да ви подкрепя, ама малшанс голям.

Пак поне в Б група влязоха отбори като Добруджа, Янтра и орките, поне имат традиции, не са поредните болни и грозни амбиции на един човек. Дано имат пари да се задържат, да не стане като с двата Спартака.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 авг 2020 12:57

Благодаря, колега ;) Живи и здрави и поздравление за спечелената купа и суперкупа!

За мен Втора Лига е много по-интересна от Първа.Локо(СФ),Локо(ГО), Миньор, Пирин,Добруджа,Янтра,Нефтохимик,Хебър,Септември и Дунав.Да не подценяваме и отбори с добри състави и бюджети като
Кариана,Лудогорец 2,Литекс,Витоша,Струмска слава и Симитли.Тази година битката ще е люта !!

Фаворит на първо четене е Пирин.После са Витоша и Литекс и тогава най-вероятно можем да се включим и ние.
За мен аутсайдери са Созопол,Струмска слава и Своге.Дано всички отбори завършат първенството.

И само ЛОКО!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 05 авг 2020 17:11

Литекс не мисля, че ще се бутат за промоция. Може до зимата да са в тройката, ама след тва. Витоша също не вярвам, ще си поцъкат няколко сезона в Б и накрая ако Бокича падне и те ще го последват.

Във влизащите от В група не знам какво е положението, орките май имат някви кинти, другите не вярвам.

Вие, Хебър и Септември изглеждате най-солидни след Пирин, ама нищо не се знае.

То в Б група има толкова отбори с традиции, колкото и в А, бахти несериозната история.

Fbf

Мнениеот Fbf » 06 авг 2020 03:31

Е Литекс си имат вече отбор в първа лига, даже играе в София, защо да се напъват?!?!?
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 15 авг 2020 20:44

Много брак днеска.Отбора няма физиономия.
Топката се рита и квото стане.Единственото хубаво е ,че юношата Вальо Николов вкара.Браво!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 17 авг 2020 01:44

Явно сме били на различни мачове :lol: за първи път от доста време имаме отбор дето може да си подава топката, ще видим как ще е срещу по-силните съперници, но засега има напредък.

Локомотив поведе колоната, футболистите благодариха по уникален начин на феновете
https://lokosf.info/%D0%B0-%D0%BE%D1%82 ... 1%82%D0%B5
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 19 авг 2020 15:51

До тук добре.Скамейката ни е твърде къса,а ще почнат контузии наказания и т.н.Реално погледнато тази година фаворити сме ние Пирин и Септевври.Няма никакво място за отстъпление сега или никога.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 20 авг 2020 09:09

Уникален късмет с Нафтата.Най-накрая фортуна да ни намигне и на нас.Локо напред!

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 21 авг 2020 17:49

Може би еуфорията да предстой!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 25 авг 2020 20:26

Тая година май най-накрая е вашата ;)

Орките дано и те влязат заедно с Пирин, въпреки че първите не ги харесвам, са си за нивото на А група като традиции.

Върни се в “Локо София”