Несебър - Черно море LIVE, днес, 16:30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Несебър - Черно море LIVE, днес, 16:30

Мнениеот зеления » 07 фев 2010 02:10

Sagittarius написа:Морски,ти четеш ли между редовете?За играчите на Несебър това е мач в който се хвърлят над 100%,изяждат тревата...за нашите-мач в който да разцъкат малко игричка,задължително да се пазят от контузии и толкоз.Нищо повече.Нормално е по-мотивирания и по-агресивния отбор да бие,ние не сме този отбор в ткова мачленце.И пак ще припомня - бях миналата годиан в Албена - ЦСКА ни смачка,размаза и т.н. само с 2:0,можеха да бият и 5:0.....май месец в истинския мач-1:0 за Черно Море и бронзов медал!Хич не ми пука кой ни бие в контролите,есента ни би Калиакра,Черномроец Балчик ни би....и какво от това?Нищо,нека се радват.

Дийпблуто,искаш да ме уязвиш нещо ли?Ето ги хората в защита допуснали и двата гола на Несебър - Илчев(вратар)-Лазаров-Дяковв-Кулибали-Адемар - абсолютно резервната ни защитна формация....титулярната е с Пиргов-Сашко Александров-Домакинов-Бачев...деф.халф Дани Димов също не е на терена докато получаваме 2-та гола(както и Наката го няма)...изобщо кво се разправям за глупости...само тука от една пиклива контролка се вадят изводи...а като бихме 2 пъти преди това що не извадихме изводи,че имаме атомно нападение и ще мачкаме цяла пролет?Нито Миро Манолов играе,нито Юруков,нито Борносузов,нито Милен Петков,нито Тошко Колев,Ратников също не играе...

Ето го състава почнал и завършил първото полувреме с 0:2 от Несебър

1. Илчев
20.М.Лазаров
25.Ал.Александров
6.Т.Дяков
84.Кулибали
3.Адемар
18.Аврамов
4.Г.Илиев
7.Ст.Стоянов
23.Д.Георгиев
9.Заков
Нарочно съм подчертал хората от титулярния състав на Черно Море през есента,за да видят и кьоравите колко са и,че най-малкото такава формация трудно ще комуникира на терена.Точно затова са контролите,не за резултат и прочее,а да се постига синхрона и като му дойде времето да мачкаме когото трябва,когато трябва и където трябва!

Стрелец, че не сме добре, не сме. Аз също като теб не правя трагедия от една загуба в контрола, но ... все пак една лампичка трябва да ни светне. Никой не може да направи изводи, че имаме атомно нападение, както казваш, при положение, че бием с един гол разлика и двата съперника - единия 13-ти във втора румънска дивизия, а другия на "игрек" място в нашата Б група. Третия участник от Б група пък ни поизтупа гърбините. Не искам да влизам в спор с теб, още повече, че и аз смятам, че ако мача имаше някакво значение - щяхме да бием. Проблемът, който ме вълнува е друг. За пореден път ние не правим подготовка както трябва. Дали не знаем как се прави или отново се циганим за стотинките - не знам. Знам само, че в един нормален отбор зимната подготовка се прави по на юг. И се подбират спарингите съобразно с това какви цели преследва отбора. Далеч съм от мисълта, че всички противници трябва да бъдат на високо ниво, но смятам, че трява да се подбират както по-слаби, така и доста по-силни съперници. Като погледнем списъка с отборите, с които ще играем, освен Стяуа никой друг не прави впечатление. Толкова ли бе трудно да се организират една-две контроли с по-сериозни тимове - едната например можеше да бъде с Берое - хем са добър тим, хем там има доста наши момчета, а и Илиян е наш човек. Поне за мен щеше да бъде интересен двубой.
Относно днешния мач: за себе си поне правя следните изводи:
1. Адемар явно няма да става.
2. Без Сашко отзад и Дани Димов като дефанзивен - не стоим добре.
3. Без сериозни нападатели - все едно при дама без оная работа. Каквото и да си говорим!
Явно Велизар има много над какво да мисли.

П.С. Абе защо не пробват Капитанов?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 07 фев 2010 11:27

Зелен - Не съм много съгласен за подготовката. Казваш '' да се подготвят на юг'' - ами после..........м.март и понякога даже и април, знаеш какво е във Варна ( вятър, дъжд, обикновенно придружени и с ниски температури ), така че да идваш от +20* и после да играеш на - 2* пак не ми се връзват нещата! До колкото за съперниците, всички искаме да гледаме по 2-3 мача с отбори от ранга на Стяуа ама.........явно е въпрос и на повече финанси а че наще не искат да дават и слепеца го вижда това. Резултатът с Несебър няма да го коментирам :oops: , дано да е от умората..........по - важно е на 01.03.2010 с друг съперник помещаващ се на юг от Варна как ще завършим.Все още си мисля, че Черноморец са отбор за средата на таблицата и че им е рано за челото в класирането но...времето ще покаже дали съм прав!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 фев 2010 12:00

Не се тревожете,момчета.Велизар пуска състави които едва ли ще пусне в шампионата.Играем без Миро Манолов,Юруков,напоследък без Божилов и Сашко който се върна и игра само второто полувреме с Несебър.В средата на подготовката е нормално,положението на отбора.Има още три седмици,има време за доизбистряне на нещата.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 фев 2010 13:44

Ламичката светва,за да покаже,това което всички знаем:
1.Без Даниел Димов нямаме халфова линия и неслучайно 45 минути сме надиграни,той е ключовия ни играч,особено пък когато и Борносузов го няма е най-важния елемент от отбора ни.
2.Нападението е слабо,но при положение,че Миро и Юрука ги няма,а Божилов е нов и несработен с другите - нормално е да не вкараме гол,Заков не е голмайстор,а и Тошко го няма.
3.И аз съм съгласен,че Капитанов трябва да получава шанс,надали има по-талантлив играч в България за годините си,да не говорим пък за нашата школа където Капитанов е безспорния талант номер 1.
4.Пак се изциганихме за лагера в чужбина и съм сигурен,че ще имаме проблеми първите кръгове ако времето се оправи и терените се подобрят,тогава отборите тренирали в чужбина на хубави терени ще ни цакат...но ако останат лоши март месец съм сигурен,че ще сме ударили десятката с тези контроли на гадните терени :mrgreen:
5.Това е хубаво-явно Ратников се е вписал добре щом когато го няма ни липсва острота в атаката,очевидно е класен играч 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 07 фев 2010 14:46

С риск да ме направите дар мадан, че се бъркам в мъжките работи и че не разбирам много много от тактика ... мисля, че Алекс ни липсва... той го раздаваше "разпределител" виждаше и зад гърба си и даваше перфектни извеждащи пасове..
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 фев 2010 14:49

iskrichka написа:С риск да ме направите дар мадан, че се бъркам в мъжките работи и че не разбирам много много от тактика ... мисля, че Алекс ни липсва... той го раздаваше "разпределител" виждаше и зад гърба си и даваше перфектни извеждащи пасове..

Добре дошла в нашия форум. :) За мен липсата на Алекс,не е решаващия фактор.И други ще го кажат.А пък аз съм казвал тук,че Черно море го е имало и ще го има след Алекс.
Само Черно море.

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 07 фев 2010 14:55

garfild8 написа:
iskrichka написа:С риск да ме направите дар мадан, че се бъркам в мъжките работи и че не разбирам много много от тактика ... мисля, че Алекс ни липсва... той го раздаваше "разпределител" виждаше и зад гърба си и даваше перфектни извеждащи пасове..

Добре дошла в нашия форум. :) За мен липсата на Алекс,не е решаващия фактор.И други ще го кажат.А пък аз съм казвал тук,че Черно море го е имало и ще го има след Алекс.

Аз не казвам, че е решаващ фактор - в никакъв случаай :) все пак не е целия отбор.. :) просто изказвам скромно мнение, пък и ходя от 3 години някъде по мачовете.. и съм свикнала той да е там :) не познавам играта на Черно море без него, тепърва започвам :)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 07 фев 2010 14:57

Една загуба в контролите и вече почнаха съмненията в отбора разбирам да беше за първенство или купа да правим трагедия.Кривия нали си е там където искаше,а пък последните мачове така се "раздаваше" за моряците,че чак му пожелавам така да играе и за синия отбор.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 фев 2010 15:02

Свикнала съм Алекс да е там :lol: Това ми хареса.Нашите без Алекс,започнаха да намират пак себе си в края на полусезона.Дано да продължат така и през пролетта.
Само Черно море.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 07 фев 2010 20:02

На мен пък колко ми липсва Кольо Спасов! :)
Като голмайстор обаче!(не че като треньор беше лош)
Мисля че независимо че е контрола,трябва да виждаме хубави,положителни неща!Нали уж изпробваме нови играчи,нови тактики и каквото още там ви хрумне.Е,за цял мач нищо хубаво не прочетох.Барем някой проблясък,нещо......или сме пробвали само несполучливи работи.Нямало ги някои играчи :evil: Ми нали примерно Алекс като го няма трябва да гледаме в бъдещето(аз също подкрепям тази идея).Несебър да не са правили подготовка в чужбина????Нещо не е както трябва при нас....... :roll:

Върни се в “Черно море”