Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот HardWork » 16 авг 2020 15:19

Tsetsochisloto написа:
Аз платих... 4 години играх по селата по ниви и люцерни... сега жужето от Микре ще плаща за фалита на ЦСКА ...

Платил си ганкиното! Това, че сте играли по села, ниви и люцерни не е плащане. На вас по селата ви е мястото! Един изкуствен отбор създаден от лакейчето на Бойко и Киро Гела с цел да опита да разделя червената общност. Вие сте един тумор създаден да пречи. Радостното е, че се проваляте в житейската си мисия! Само левскарите ви се кефят, на принципа на "врагът на моя враг е мой приятел". Левскарите ви оказват морална подкрепа, само защото сте едни малки изедници, които пречат на ЦСКА. В крайна сметка вие сте едно малкото, изкуствено, провинциално отборче, което е трън в гъза на техния вечен враг - ЦСКА, защото носи същото име! Нищо повече!
Последна промяна от HardWork на 16 авг 2020 15:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 авг 2020 15:20

Martinez1948 написа:
delqnski47 написа:Няма лошо, снимали са се двама фена с Боко. Не е незаконно принципно. Всеки си знае :arrow:

Абе малко повече от 2ма фена са ...
Плюс това те отива като представители на "червена обединена общност"/от която и ти си част/ която благодари за схемата с Литекс ...

Или викаш, че говорителя на "сектор Гриша" и дъртака сергей от А сектор...на своя глава са отишли да целунат ръката на един от тези, които ви създадоха отбора 2016г.

След това имаше и изказване на ГГ да спре да се плюе по ББ, което за 4 години беше повече от отлично изпълнено...

Няма такова нещо като "представители на червена общност" .Това са организатори на хореографията и т.н. на Сектора както и разпяващи по време на мача.Все някой тряя свърши тая работа за да има синхрон. СекБТор и СЗ "представители ли са на синята общност " ?! Аз на избори не съм ходил да гласувам за представител на нещо си както и останалите . Тва са некви глупости за да можете да си чешете езиците :arrow:
Всеки има право да прави квото си иска извън стадиона.Мене ме интересуват нещата НА стадиона а не извън него .
Утре оня горе на снимката ако изнасили Цецо Найденов тва значи ли че всички сме го ебали?
Един се снимал с Боко, друг писал декларация и айде.Тва е представителност :lol: Как ли пък не
Всеки има право да се снима с Тиквата ,да изрази мнение за нещо или да пише декларации . Утре кат се подпиша някъде и кажа че Еди кой си ми е представител тогава ще вменяваш за някаква представителност .Сега само приказваш ей така колкото за нещо.Все едно сега тука да обвиня всички подуенци че "техни представители " ходят при Бойко да му се молят или че продават наркотици .Пълни глупости
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 16 авг 2020 15:37

Tsetsochisloto написа:
анто маина написа:Ти нямаш ли си отбор бе число?Пиши малко за него,публика,легенди,собственик,игра.Стига за другите отбори писа,или това ти осмисля съществуването?

Довечера ще видим колко припознали ще има на Армията... че ако ви бях сложил една 5 ца , само микренските селяни щяха да са на мач с Ботев Пд

Кажи колко от числата ще има в Стара Загора,стига си говорил за "Армията".

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 авг 2020 16:32

Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:
Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:
Аз не съм направил нищо, 200 фена го направиха... това ви бърка отзад жестоко, нали? Къде точно в Ловеч сте правени вие? Ние сме в ЦДНА СОФИЯ.

ЦСКА / ЦДНА София е създаден преди повече от 70 години. И не е умирал како вие твърдите. Това, което няколко нарцисчета направихте е опит за реплика на ЦСКА. Вие сте несполучлив фалшификат.

Къде точно в Ловеч сте правени? Кажи де? Що се срамиш?

Какъв Ловеч те гони, бре? ЦСКА е създаден преди 72 години в София. Точка, кой разбрал, разбрал.

А кога умря? Или не сте разбрали? Ами който разбрал, разбрал, сега на армията играе преименувания Литекс. Точка.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 авг 2020 16:56

HardWork написа:
Tsetsochisloto написа:
Аз платих... 4 години играх по селата по ниви и люцерни... сега жужето от Микре ще плаща за фалита на ЦСКА ...

Платил си ганкиното! Това, че сте играли по села, ниви и люцерни не е плащане. На вас по селата ви е мястото! Един изкуствен отбор създаден от лакейчето на Бойко и Киро Гела с цел да опита да разделя червената общност. Вие сте един тумор създаден да пречи. Радостното е, че се проваляте в житейската си мисия! Само левскарите ви се кефят, на принципа на "врагът на моя враг е мой приятел". Левскарите ви оказват морална подкрепа, само защото сте едни малки изедници, които пречат на ЦСКА. В крайна сметка вие сте едно малкото, изкуствено, провинциално отборче, което е трън в гъза на техния вечен враг - ЦСКА, защото носи същото име! Нищо повече!

Тяхното е морално защото са признали факта, че автентичното ЦСКА умря и създадоха друго от нулата, а не като вас за 30 Ганчеви сребърника се продадохте. Продадохте любовта на сърцето си и се превърнахте в предатели и припознавачи едновременно. Това е срамно и позорно. Така ще ви запомни историята и децата ви ще се срамуват от вашата постъпка.
Уж сте истински, а с променено име, адрес, стадион и емблема.
Уж сте истински, а документите казват, че сте умрели на 09.09.2016г.
Уж сте истински, а новата ви история започва от 02.06.2016г, още когато съществуваше автентичното ЦСКА.
Уж сте истински, а ГГ и адвокатите му казват обраното.
Уж сте истински, а "интелигентните" ви лидери говорят, че историята ви е свинщина заради врътките с Литекс.
Уж сте истински, а УЕФА не ви признава за истински, поне до сега.
"Истински" сте, но само във вашите очи, заслепени от пари и светлото бъдеше с купи и титли, което може никога да не дойде, поне в София.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 16 авг 2020 17:31

HardWork написа:
Tsetsochisloto написа:

Микренското Джудже ще си плати, задето ми фалира любимия отбор ЦСКА - ще си плати така : ще го бия на футбол , където и както го хвана ... пребих му другото ГМО Ботев Луковит от Ловеч , сега ще му пребия на футбол и истинското отроче Литекс ....от София!

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 16 авг 2020 17:33

анто маина написа:
Tsetsochisloto написа:
анто маина написа:Ти нямаш ли си отбор бе число?Пиши малко за него,публика,легенди,собственик,игра.Стига за другите отбори писа,или това ти осмисля съществуването?

Довечера ще видим колко припознали ще има на Армията... че ако ви бях сложил една 5 ца , само микренските селяни щяха да са на мач с Ботев Пд

Довечера колко припознали ще има на Армията... ако ви бях бил, а не ви бих, че Балъка е шушумига ... довечера щяха да са микренските селяци само! Сега ще има рекордно малко балъци....

gugushchuck

Мнениеот gugushchuck » 16 авг 2020 17:36

Tsetsochisloto написа:
анто маина написа:
Tsetsochisloto написа:

Довечера колко припознали ще има на Армията... ако ви бях бил, а не ви бих, че Балъка е шушумига ... довечера щяха да са микренските селяци само! Сега ще има рекордно малко балъци....

Балъков става само за реклама, не и за треньор.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 16 авг 2020 18:01

gugushchuck написа:
Tsetsochisloto написа:
анто маина написа:
Tsetsochisloto написа:

Балъков става само за реклама, не и за треньор.

Това ми е ясно още като го взехме

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 авг 2020 18:20

realno написа:
Тяхното е морално защото са признали факта, че автентичното ЦСКА умря и създадоха друго от нулата, а не като вас за 30 Ганчеви сребърника се продадохте.

А вие за колко сребърника се продадохте на Шишока, че забравих. :geek: :geek: Колко транша взехте ,че Павката разправя че не е било един път .
Ти осъзнаваш ли че сте супер опасен клуб за феърплея в момента ? Трябва да ви изритат на секундата, защото сега сте абсолютно зависими от всеки .Утре Венци ще ви тупне два лева да се гъзите за да му излезе мача.Или Домуса...или Шишо...или Ганчев :!:
Осъзнаваш ли го или не го осъзнаваш.
Последна промяна от delqnski47 на 16 авг 2020 18:28, променено общо 3 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”