Tsetsochisloto написа:Ще ви правим като Черепа
Недей ве
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Tsetsochisloto написа:Ще ви правим като Черепа
Tsetsochisloto написа:Mitata написа:Tsetsochisloto написа:Не знам кой кво пише. Знам едно : Литекс не може за една нощ да стане на ЦСКА. Левски и ЦСКА не може да се преименуват като останалите клубове у нас. Всичко друго може, но Литекс да ми се преименува на ЦСКА - София или Витоша на Левски-София НЕ МОЖЕ ! Имат национално покритие и ИЗМАМАТА не може да бъде скрита.
А вие как за една нощ станахте ЦСКА? Поне да бяхте си платили...
Аз платих... 4 години играх по селата по ниви и люцерни... сега жужето от Микре ще плаща за фалита на ЦСКА ...
Eminem написа:Явно още имат интерес да съществуваме и затова не ни закриват.
А и има нещо друго. ЦСКА беше изкуствен отбор. Просто едно съветско копие. Изкуственото не вирее дълго в тази Вселена и напълно нормално беше да бъдете закрити.

delqnski47 написа:Tsetsochisloto написа:Ще ви правим като Черепа
Недей ве
Mitata написа:Tsetsochisloto написа:Mitata написа:Tsetsochisloto написа:Не знам кой кво пише. Знам едно : Литекс не може за една нощ да стане на ЦСКА. Левски и ЦСКА не може да се преименуват като останалите клубове у нас. Всичко друго може, но Литекс да ми се преименува на ЦСКА - София или Витоша на Левски-София НЕ МОЖЕ ! Имат национално покритие и ИЗМАМАТА не може да бъде скрита.
А вие как за една нощ станахте ЦСКА? Поне да бяхте си платили...
Аз платих... 4 години играх по селата по ниви и люцерни... сега жужето от Микре ще плаща за фалита на ЦСКА ...
Лъжеш, стотинка не си платил. За каква чест, за какъв морал говориш?
Не отговори на въпроса как за една нощ стана ЦСКА. С изключение на 100-200 човека никой не ти повярва.
Впрочем, ЦСКА не е умирал, а вие решихте, че ЦСКА е умрял. Свещи палихте ...
Tsetsochisloto написа:Ей така станахме... събрахме се 200 човека и направихме в ЦСКА в ЦДНА ... разбираш ли, фен на Литекс? Вие къде точно в Ловеч сте правени, знаеш ли ?
Tsetsochisloto написа:delqnski47 написа:Tsetsochisloto написа:Ще ви правим като Черепа
Недей ве
4 години Литекс на Армията... 0 титли, 0 купи.... 1001 простотии и тъпотии от жужето и сие....

Mitata написа:Tsetsochisloto написа:Ей така станахме... събрахме се 200 човека и направихме в ЦСКА в ЦДНА ... разбираш ли, фен на Литекс? Вие къде точно в Ловеч сте правени, знаеш ли ?
Собственико на ФК Требич, първо на първо ЦСКА не е умирал. Фактът, че с фалита на някаква фирма реши, че ЦСКА го няма казва какъв цесекар си. Ти си много повече Нарцис, отколкото цесекар.
Ти направи паралелен клуб с подобно име, клуб понастоящем с различна емблема от тази на ЦСКА, клуб без фенове, без стадион, без Стоичков и Пената. За редовия цесекар твоят клуб не е ЦСКА. Твоят клуб прилича повече на ФК Левски-Спартак, отколкото на ЦСКА.
Ти направи клуб, който застана срещу червената общност, срещу цесекарите, с което окончателно се провали. Няма как да ни спечелиш.
delqnski47 написа:Tsetsochisloto написа:delqnski47 написа:Tsetsochisloto написа:Ще ви правим като Черепа
Недей ве
4 години Литекс на Армията... 0 титли, 0 купи.... 1001 простотии и тъпотии от жужето и сие....
На мача с нас като отидеш в Сектор Б на ''Армията'' че кажеш кво е чувството да си там,че не знам
Tsetsochisloto написа:delqnski47 написа:Tsetsochisloto написа:delqnski47 написа:Tsetsochisloto написа:Ще ви правим като Черепа
Недей ве
На мача с нас като отидеш в Сектор Б на ''Армията'' че кажеш кво е чувството да си там,че не знам
Ментето на Армията няма да трае дълго... Жужето също... нали ни закривахте 4 години... какво стана? Ще ви бия на футбол, където и когато ви хвана... и то само с българи в състава и клуба. Ловешки карикатури.

Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, glarus_ds и 12 госта