damyanov1963 написа:CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:CaptainBertorelli написа:svetli-lz написа:CaptainBertorelli написа:На вас ви предоставиха Герена безвъзмездно, та точно по този въпрос, трябва да сте максимално тихи...
Нас ни изместиха от центъра на София в покрайнините, а вас от Ловеч насред София. Имаш ли нещо друго да кажеш?
На вас и тогава са ви дали чуждо игрище за безвъзмездно ползване, съответно и Батков можеше да удря само на чувства. Никога не сте имали ваш стадион, но пък и никога не сте плащали. Дежа вю с новия сектор А.
И това ли го прочете отциклостила на дедо ти бе, комуняго?!
Прадядо ми е починал, един месец след завръщането си от Белене. Бих ти казал, какво мисля за семейството ти, но пак ще ни баннат!
Като ти чета постовете и аз добивам представа какво семейство и от кои крайни квартали е могло да ти даде такова възпитание.
Сериозно? Я си преброй "бе"-тата, прочети си поста за дядо ми и циклостила, евентуално си спомни какви простотии писа преди десетина дни. После се замисли над собственото си възпитание и кой ти го е дал!