Шампионска лига (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Шампионска лига (2019-20)

Мнениеот smoothc » 15 авг 2020 02:45

Дам, стилът на игра, факторите "Португалия" и "един мач" правеха испанските отбори фаворити за заключителната част на турнира, но не се получи - германците поднесоха изненадите

Явно не са били толкова устойчиви фактори, каквито са изглеждали на пръв поглед.
Но пък виж, накрая е възможно испански мениджър да триумфира.
И без това последващите(след паузата) прогнози една по една окапаха, поне да проверим устойчивостта на правилото, че:
След Ливърпул винаги английски отбор играе финал.

Smooth, какъв е xGoals-a на Барса - Байерн ?

Error 404
:mrgreen:

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 15 авг 2020 03:02

insaneboy1 написа:В момента отбора може да бъде спасен само от един човек - Пеп Гуардиола. Дано спечели ШЛ със Сити и да се върне там, където трябва с новото ръководство.

С Пепо ще паднете 18-2 :lol: Пепо защита струваща стотици милиони не може да нареди, не мога да си представя тия вашите талъсъми какво ще ги прави. Трябва ви треньор, който ясно да осъзнава, че футболът има и други фази освен атака и да спре да купува Гризмановци, Коутиньовци, Малкъмовци ( които по своему са страхотни играчи ) , при положение че имате най-добрият офанзивен футболист играл някога. Срещу Рома 4, срещу нас 4, срещу Байерн 8... от самолет се вижда къде са ви проблемите. Реал са г/д в същата лодка без Рамос.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 авг 2020 04:10

Еми Байерн играят страхотен футбол, браво на пичовете :mrgreen: . Признавам си душевен оргазъм получавам като ги гледам в момента, това е отбор. Гнабри е бог, всеки досег до топката с него е 90 % гол. Реално бях убеден, че така ще протече мача затова не ми е криво. Пике, Семедо, Алба, Ракитич ВЪН още след края на сезона.

Почти съм убеден, че Меси ще напусне още това лято, но може и да е за добро :mrgreen:

П.П. С Байерн си редуваме унижение след унижение, първо 2009 им вкарахме 4 за едно полувреме, после 2013 ни пребиха, после Меси се изгаври с Боатенг, сега беше техен ред :geek: :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 15 авг 2020 05:22

kingofpop написа:Еми Байерн играят страхотен футбол, браво на пичовете :mrgreen: . Признавам си душевен оргазъм получавам като ги гледам в момента, това е отбор. Гнабри е бог, всеки досег до топката с него е 90 % гол. Реално бях убеден, че така ще протече мача затова не ми е криво. Пике, Семедо, Алба, Ракитич ВЪН още след края на сезона.

Почти съм убеден, че Меси ще напусне още това лято, но може и да е за добро :mrgreen:

П.П. С Байерн си редуваме унижение след унижение, първо 2009 им вкарахме 4 за едно полувреме, после 2013 ни пребиха, после Меси се изгаври с Боатенг, сега беше техен ред :geek: :mrgreen: :mrgreen:

Е малко трудно мачовете от 2015 да сте ги унижили. На Кампа където ги бихте с 3:0, резултатът беше 0:0 до 80-та минута и просто Меси избухна 2 пъти. На Алианца доколкото си спомням ви биха с 3:2 така че е нелепо да сравняваш 2015 с останалите 3.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 авг 2020 05:37

RMCF написа:
kingofpop написа:Еми Байерн играят страхотен футбол, браво на пичовете :mrgreen: . Признавам си душевен оргазъм получавам като ги гледам в момента, това е отбор. Гнабри е бог, всеки досег до топката с него е 90 % гол. Реално бях убеден, че така ще протече мача затова не ми е криво. Пике, Семедо, Алба, Ракитич ВЪН още след края на сезона.

Е малко трудно мачовете от 2015 да сте ги унижили. На Кампа където ги бихте с 3:0, резултатът беше 0:0 до 80-та минута и просто Меси избухна 2 пъти. На Алианца доколкото си спомням ви биха с 3:2 така че е нелепо да сравняваш 2015 с останалите 3.

Е, все пак завърането на Боатенг около оста си беше култово...и до ден днешен обикаля медиите :mrgreen: иначе да, няма база за сравнение като резултат.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 15 авг 2020 05:48

Аз ако съм фен на отбора ще потърся първо сметка на хората, довели тези недоразумения в Барселона.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 авг 2020 06:14

DanailG написа:Аз ако съм фен на отбора ще потърся първо сметка на хората, довели тези недоразумения в Барселона.

Така е, примерно Семедо не става и за А оркъжна, няма толко безполезен тип :mrgreen: Срещу Рома ни закопа, днес Алфонсо го направи смешен за петия гол. Абе нищо си не става от това момче, който го е довел е за разстрел

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 авг 2020 07:07

1914.1902 написа:
Последните 5 отбора, които получиха осмица от Байерн:

8 - Die letzten 5 Gegner, gegen die der @FCBayern 8 Treffer erzielte:
2011: St. Pauli
2013: Hamburger SV
2015: Hamburger SV
2017: Hamburger SV
2020: FC Barcelona
Autsch.

Да се отцепват и местят в Хамбург, най-добре в Санкт Паули....

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 авг 2020 07:37

daduradam написа:
insaneboy1 написа:В момента отбора може да бъде спасен само от един човек - Пеп Гуардиола. Дано спечели ШЛ със Сити и да се върне там, където трябва с новото ръководство.

и да спре да купува... Коутиньовци...

Аа, що бе, Коутиньовците са си добре, снощи се видя :) .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Fbf

Мнениеот Fbf » 15 авг 2020 08:09

И те влизат в клуба на 8:* редом до Литекс :lol: :lol: :)
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Върни се в “Архив”