dedra написа:Или някоя Николета
Каква лекция и е врътнал на мача онзи ден

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
dedra написа:Или някоя Николета
blue avalanche написа:Понеже гледам, че някои завъртяха латерната "различни футболисти":
Н.Михайлов
Найденов
Славчев
Юруков
Паулиньо
Спиърингс
Робърта
Ст.Иванов
Това мяза ли ви на "различни футболисти"?
metodito написа:Титуляри, блу, титуляри. От тези, които си посочил има трима титуляри. Спиро не мога да го сложа, като "част от стария отбор". Славчев пък е все счупен.
blue avalanche написа:metodito написа:Титуляри, блу, титуляри. От тези, които си посочил има трима титуляри. Спиро не мога да го сложа, като "част от стария отбор". Славчев пък е все счупен.
Не ме интересува,
metodito написа:blue avalanche написа:metodito написа:Титуляри, блу, титуляри. От тези, които си посочил има трима титуляри. Спиро не мога да го сложа, като "част от стария отбор". Славчев пък е все счупен.
Не ме интересува,
Знам, блу. Просто триеш буквичките от клавиатурата. Споко.
dedra написа:И за някакво Ферари...
blue avalanche написа:metodito написа:blue avalanche написа:metodito написа:Титуляри, блу, титуляри. От тези, които си посочил има трима титуляри. Спиро не мога да го сложа, като "част от стария отбор". Славчев пък е все счупен.
Не ме интересува,
Знам, блу. Просто триеш буквичките от клавиатурата. Споко.
Никога нищо не си казал по същество. Само въртиш латерната. Факти - йок.
Така и не разбрахме кои са 3-мата титуляри и осемте нови. Майната му... Важното е ти да си ги знаеш...
"Бедоя на крилото"
metodito написа:blue avalanche написа:Никога нищо не си казал по същество. Само въртиш латерната. Факти - йок.
Така и не разбрахме кои са 3-мата титуляри и осемте нови. Майната му... Важното е ти да си ги знаеш...
"Бедоя на крилото"
Е, не се разстройвай сега така.
Потребители, разглеждащи този форум: TristaNNN и 8 госта