Левски - Берое / 10.08.2020 / 20:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Левски - Берое / 10.08.2020 / 20:00
С треньор, който очевидно е насила начело, с играчи, които в по голямата си част също са насила в тима - толкоз. 

rebelheartous написа:blue avalanche написа:olimpi написа:Гощо толкова си може, самият той го каза многократно, че ен треньор за мъжки футбол.
А за какъв футбол е подходящ Г.Тодоров?
Коя юношеска формация е предвождал, какви успехи е постигнал и кои юноши е открил за мъжкия футбол???
Той постигна успех при първия си престой на Герена през 2001-ва с 14 победи напролет (от 15 мача).
Мисля че беше Ангел Станков , а не Георги Тодоров . Батков го изгони след равния мач с Литекс на Герена . С това равенство Литекс запази титлата . Когато попитаха Батков защо гони треньор постигнал 14 победи и само едно равенство за полусезона , той отговори че само тоя мач е зависел от Станков . На практика Батков призна че останалите мачове са купени . До колкото си спомням същото можеше да се каже и за останалите мачове на Литекс . През тоя полусезон Батков и Гриша Ганчев се надпреварваха в това отношение .
- blue avalanche
- Контакти:
bsz1916 написа:На практика Батков призна че останалите мачове са купени . До колкото си спомням същото можеше да се каже и за останалите мачове на Литекс . През тоя полусезон Батков и Гриша Ганчев се надпреварваха в това отношение .
Ти, Батков, голям милионер го изкара. Да купи целия шампионат.
А, според теб излиза, че отборите са взимали пари хем от Батков, хем от Ганчев. Леле-малееее...
Ся, ако кажеш дали Батков е плащал на отборите да падат от Левски или да скачат на Литекс... През "оня" шампионат големи "печалби" са падали, голямо нещо.
В Премиършип всеки отбор има няколко мача, които зависят от майсторлъка на треньора. Това значи ли, че останалите са "купени"?
Щото ми се струва, че Ман Сити ще бият Норич и без Гуардиола. Ама какво ли разбирам аз?
blue avalanche написа:bsz1916 написа:На практика Батков призна че останалите мачове са купени . До колкото си спомням същото можеше да се каже и за останалите мачове на Литекс . През тоя полусезон Батков и Гриша Ганчев се надпреварваха в това отношение .
А, според теб излиза, че отборите са взимали пари хем от Батков, хем от Ганчев. Леле-малееее...
Ся, ако кажеш дали Батков е плащал на отборите да падат от Левски или да скачат на Литекс... През "оня" шампионат големи "печалби" са падали, голямо нещо.
В Премиършип всеки отбор има няколко мача, които зависят от майсторлъка на треньора. Това значи ли, че останалите са "купени"?
Щото ми се струва, че Ман Сити ще бият Норич и без Гуардиола. Ама какво ли разбирам аз?
Просто цитирах думите на Батков . Ясно е че не става въпрос за леките мачове , но след като още в началото на полусезона разликата стана 1 или 2 точки ( не си спомням точно ) и 2 - та отбора започнаха много лесно да постигат победи с минимална разлика . Батков очевидно точно това искаше да каже , а макар и доста години по - късно Гришата също си призна че е купувал мачове . Впрочем Батков и друг път се е изтървал в това отношение . След една загуба от сателита Родопа ( Смолен ) , той си призна че на полувремето треньорът на Родопа Войн Войнов го е попитал какво ще правим и той му е отговорил - Ти не знаеш ли какво да правиш . След това обяви че Войнов явно не го е разбрал и затова назначава Наско Сираков и от тук нататък той да комуникира " СЪС СЪДИИТЕ И ДРУГИТЕ ОТБОРИ ".
- damyanov1963
bsz1916 написа:blue avalanche написа:bsz1916 написа:На практика Батков призна че останалите мачове са купени . До колкото си спомням същото можеше да се каже и за останалите мачове на Литекс . През тоя полусезон Батков и Гриша Ганчев се надпреварваха в това отношение .
Просто цитирах думите на Батков . Ясно е че не става въпрос за леките мачове , но след като още в началото на полусезона разликата стана 1 или 2 точки ( не си спомням точно ) и 2 - та отбора започнаха много лесно да постигат победи с минимална разлика . Батков очевидно точно това искаше да каже , а макар и доста години по - късно Гришата също си призна че е купувал мачове . Впрочем Батков и друг път се е изтървал в това отношение . След една загуба от сателита Родопа ( Смолен ) , той си призна че на полувремето треньорът на Родопа Войн Войнов го е попитал какво ще правим и той му е отговорил - Ти не знаеш ли какво да правиш . След това обяви че Войнов явно не го е разбрал и затова назначава Наско Сираков и от тук нататък той да комуникира " СЪС СЪДИИТЕ И ДРУГИТЕ ОТБОРИ ".
Сега, ако кажеш и кога ББ ще си подаде оставката, цена няма да имаш

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:bsz1916 написа:blue avalanche написа:bsz1916 написа:На практика Батков призна че останалите мачове са купени . До колкото си спомням същото можеше да се каже и за останалите мачове на Литекс . През тоя полусезон Батков и Гриша Ганчев се надпреварваха в това отношение .
Сега, ако кажеш и кога ББ ще си подаде оставката, цена няма да имаш
Иска ми се да е колкото може по - скоро , ама оня ден Далавери и Карашопаров не му позволиха , а сега пък внуците му не били съгласни . Утре пък може Доган и Шиши да се запънат . Така че трябва да се въоръжим с още малко търпение . Надявам се че всички , без значение кой от кой отбор е , чакаме с нетърпение тоя момент . Все пак футболът не е най - важното нещо в една държава .