Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
След като Стамен бе разкрит още първият кръг от форумните спецове, предлагам от следващите мачове да се скандира "Белчев вън" и да си поискаме Върба. Треньора не е случаен, с много добра визитка, а и скоро може да се окаже безработен! 

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
-
- Контакти:
Ozzimozzi написа:След като Стамен бе разкрит още първият кръг от форумните спецове, предлагам от следващите мачове да се скандира "Белчев вън" и да си поискаме Върба. Треньора не е случаен, с много добра визитка, а и скоро може да се окаже безработен!
Не съм бил никога от тези които се нахвърлят срещу треньори и футболисти,мненията ми ги има във форума,но сега не се сдържах защото този филм го гледах преди година.1948 водят с 2-0 Стамен се скрил на пейката се чуди какво да прави,ако не се бе контузил Матей сигурно до почивката и смяна нямаше да направи.Дано е било негово решението да влезе Ахмедов,защото в началото загряваше Гълъбов.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
peliforewer написа:Ozzimozzi написа:След като Стамен бе разкрит още първият кръг от форумните спецове, предлагам от следващите мачове да се скандира "Белчев вън" и да си поискаме Върба. Треньора не е случаен, с много добра визитка, а и скоро може да се окаже безработен!
Не съм бил никога от тези които се нахвърлят срещу треньори и футболисти,мненията ми ги има във форума,но сега не се сдържах защото този филм го гледах преди година.1948 водят с 2-0 Стамен се скрил на пейката се чуди какво да прави,ако не се бе контузил Матей сигурно до почивката и смяна нямаше да направи.Дано е било негово решението да влезе Ахмедов,защото в началото загряваше Гълъбов.
Извинявай нямах предвид теб конкретно, но просто ме подразни, че след първият мач се подкара треньора. Даваме ли си сметка колко са треньорите, които идват в даден отбор и отбора веднага заиграва на топ ниво, или резултатите идват веднага. Тук не става дума конкретно за Стамен Белчев, но за мен не е нормално треньора (който и да е той) да се подкара от първите няколко мача. Коментирахме Акрапович, но нали помним първите му мачове?! Ако не беше оставен да работи, дали Локомотив щеше да се представя на това ниво? Домусчиев наля маса пари във футболисти и треньор и какво ... да не заиграха като Барселона?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Сега е моментът ръководството да се ориентира към Лига 1 на Англия. Намалят им заплатите до £2.5 млн на клуб. За по €10-15 хил. на месец ще се намерят идеални футболисти.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Ozzimozzi написа:След като Стамен бе разкрит още първият кръг от форумните спецове, предлагам от следващите мачове да се скандира "Белчев вън" и да си поискаме Върба. Треньора не е случаен, с много добра визитка, а и скоро може да се окаже безработен!
Той беше разкрит още при първият му престой от ловешките ни ръководители с тезата, че напрежението му идва в повече за да води голям отбор и всекидневното фокусиране на медии и фенове върху ЦСКА и самият треньор е предпоставка за голямо напрежение на което г-н Белчев не можа да отговори. Явно този душевен катарзис вече е преодолян след като отново го назначиха след великолепното му представяне начело на гранда Арда, въпреки че и там разбирачите го изгониха като мръсно коте
Сега последно, .... кой ще гоним първо, Алито или бай Стамен? 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Ozzimozzi написа:peliforewer написа:Ozzimozzi написа:След като Стамен бе разкрит още първият кръг от форумните спецове, предлагам от следващите мачове да се скандира "Белчев вън" и да си поискаме Върба. Треньора не е случаен, с много добра визитка, а и скоро може да се окаже безработен!
Извинявай нямах предвид теб конкретно, но просто ме подразни, че след първият мач се подкара треньора. Даваме ли си сметка колко са треньорите, които идват в даден отбор и отбора веднага заиграва на топ ниво, или резултатите идват веднага. Тук не става дума конкретно за Стамен Белчев, но за мен не е нормално треньора (който и да е той) да се подкара от първите няколко мача. Коментирахме Акрапович, но нали помним първите му мачове?! Ако не беше оставен да работи, дали Локомотив щеше да се представя на това ниво? Домусчиев наля маса пари във футболисти и треньор и какво ... да не заиграха като Барселона?
Нека си стои бай Стамен и без това не гоним титла (с оглед на селекцията). Дори и Бочето да сложат за треньор второто място ни е гарантирано.
Как не гоните титла? Тия негъчета с по 15 хилки в евро заплата така се набавят 

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Може и друг подход да се използва - при всеки резултат различен от победа, да се гони тренера и поне по 1 играч за назидание!
Все ще уцелим някой "читав" тренер.

Все ще уцелим някой "читав" тренер.
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Без да "грабвам" Белчев само ще кажа, че по принцип хората имаме "разцвет на силите" около 35-45... и ако се замислите в почти всяка сфера, включително при треньорите, в този период се прави пробива в кариерата, ако разбира се човек има някакви по-сериозни амбиции, и там някъде стига максимума си на развитие. След това просто си остава на това ниво. Разбира се, има изкючения и се надявам Белчев да е едно от тях. Всмисъл, нямам друг избор освен да се надявам