Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна /Лудогорец/
Намаляваме бюджета пък пръскаме луди пари за трансфери!
Ех този Кирчо, кой ли му вярван.
Ех този Кирчо, кой ли му вярван.

Върбанов определено стяга боеспособна команда с качествени състезатели. А кога започват мачовете ви в ЕКТ, знае ли се?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Върбанов определено стяга боеспособна команда с качествени състезатели. А кога започват мачовете ви в ЕКТ, знае ли се?
Лудогорец почва през август в Шампионска лига, УЕФА съобщи датите за новия сезон: https://www.novsport.com/news3177797_1034.html
Втора крачка към ДЕСЕТА титла.
Една крачка направихме със Сантана, втората е с Текпетей!
"ОФИЦИАЛНО: Лудогорец представи ново звездно попълнение
Novsport
Пореден трансфер от Бундеслигата реализира Лудогорец. Деветкратният шампион на България привлече крилото на Шалке 04 Бърнард Текпетей. В четвъртък двата клуба финализираха преговорите и сделката стана факт. Футболистът премина успешно медицински тестове и подписа личните си условия.
Текпетей ще играе в Лудогорец под наем за две години с фиксирана опция за закупуване. Ганайският халф, който през последния сезон бе преотстъпен на Фортуна (Дюселдорф), вече се присъедини към отбора. Той ще бъде представен от спортния директор в петък, 31 юли 2020 г. в 13:00 ч. на стадион „Хювефарма Арена“.
"Благодаря за топлото посрещане. Първите ми впечатления от Лудогорец са страхотни“, коментира Бърнард Текпетей. „Няма да имам проблеми с адаптацията. Познавам Каули. Надявам се да постигна целите си в новия ми отбор", допълни Текпетей."
Novsport
Една крачка направихме със Сантана, втората е с Текпетей!
"ОФИЦИАЛНО: Лудогорец представи ново звездно попълнение
Novsport
Пореден трансфер от Бундеслигата реализира Лудогорец. Деветкратният шампион на България привлече крилото на Шалке 04 Бърнард Текпетей. В четвъртък двата клуба финализираха преговорите и сделката стана факт. Футболистът премина успешно медицински тестове и подписа личните си условия.
Текпетей ще играе в Лудогорец под наем за две години с фиксирана опция за закупуване. Ганайският халф, който през последния сезон бе преотстъпен на Фортуна (Дюселдорф), вече се присъедини към отбора. Той ще бъде представен от спортния директор в петък, 31 юли 2020 г. в 13:00 ч. на стадион „Хювефарма Арена“.
"Благодаря за топлото посрещане. Първите ми впечатления от Лудогорец са страхотни“, коментира Бърнард Текпетей. „Няма да имам проблеми с адаптацията. Познавам Каули. Надявам се да постигна целите си в новия ми отбор", допълни Текпетей."
Novsport
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Един от най-бързите футболисти в Германия идва в Лудогорец
Gong.bg
29 юли, 9:18
Смятаният за сигурно ново попълнение на Лудогорец, ганаецът Бърнард Текпетей, бе определен за един от най-бързите играчи в Бундеслигата за изминалия сезон. Бранителят на Шалке, който игра под наем във Фортуна Дюселдорф показа завидни физически качества и попадна в Топ 10 на най-бързите играчи в елита на Германия.
Текпетей е развил скорост от 35,3 км/ч, постижение, което му отрежда девето място в импровизираната класация.
Най-бърз в шампионата е бил защитникът на Борусия Дортмунд Ашраф Хакими, който вече е собственост на италианския Интер. Той е регистрирал скорост от 36,49 км/ч.
https://ludogorets.gong.bg/bg-football/ ... rec-599180
Gong.bg
29 юли, 9:18
Смятаният за сигурно ново попълнение на Лудогорец, ганаецът Бърнард Текпетей, бе определен за един от най-бързите играчи в Бундеслигата за изминалия сезон. Бранителят на Шалке, който игра под наем във Фортуна Дюселдорф показа завидни физически качества и попадна в Топ 10 на най-бързите играчи в елита на Германия.
Текпетей е развил скорост от 35,3 км/ч, постижение, което му отрежда девето място в импровизираната класация.
Най-бърз в шампионата е бил защитникът на Борусия Дортмунд Ашраф Хакими, който вече е собственост на италианския Интер. Той е регистрирал скорост от 36,49 км/ч.
https://ludogorets.gong.bg/bg-football/ ... rec-599180
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Изненада - Лудогорец това лято, за разлика от досега, ще купи основно мангали

Леевски, оле