1 кръг/ЦСКА 1948-ЦСКА / 07.08.2020 / 20:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 1 кръг/ЦСКА 1948-ЦСКА / 07.08.2020 / 20:00 ч.
Тия 1948 ще ги бият като тъпан, само нашите некадърници няма да могат.Сам да си вкараш 2 гола и да пропуснеш още поне 5 след изравняването, ами за нищо не стават.Бусато, Занев и Алито трябва просто да бъдат изхвърлени.
Защо Стамен Белчев избягва да споменава името на съперника в мача, а вика "отбора на противника" ?

Още в контролите се видя, че сме твърде зле. Белчев трябва да проумее, че владеенето на топката, ако не се създават заплахи за противника не значи нищо. Играем бавен, демодиран и лишен от смисъл футбол.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Камбуров нещо яко се гъбаркаше след мача, вика - Ако не бяха вкарали в последната минута на първото, мача отиваше на 4,5-0 за нас!" 

Браво на Ахмедов, браво на Антов! Системата е 4-4-2!
Традиционните пропуски на Алито ме подразниха, но вече взех да им свиквам.
Повече от това ме подразни само олигофренската телевизия на бай Гел. Но после ми стана смешно.
Сложили един микрофон волуме на мах пред сектор А, пред сектор Г няма нищо.
И като фон на коментатора се чуват едни двама, максимум трима олигофрена, където се драха цял мач, че Литекс не бил ЦСКА. Това ли е репертоарът на публиката на ЦСКА 1948? Нещо "Още от дете", "Да запеем дружно песента", "И ЦСКА е супер тим", а-у? Ама то след 40лв за билет на кого му се пее? Гела поне кренвирши и лютенИца даваше.
Традиционните пропуски на Алито ме подразниха, но вече взех да им свиквам.

Повече от това ме подразни само олигофренската телевизия на бай Гел. Но после ми стана смешно.
Сложили един микрофон волуме на мах пред сектор А, пред сектор Г няма нищо.
И като фон на коментатора се чуват едни двама, максимум трима олигофрена, където се драха цял мач, че Литекс не бил ЦСКА. Това ли е репертоарът на публиката на ЦСКА 1948? Нещо "Още от дете", "Да запеем дружно песента", "И ЦСКА е супер тим", а-у? Ама то след 40лв за билет на кого му се пее? Гела поне кренвирши и лютенИца даваше.
Mitata написа:Още в контролите се видя, че сме твърде зле. Белчев трябва да проумее, че владеенето на топката, ако не се създават заплахи за противника не значи нищо. Играем бавен, демодиран и лишен от смисъл футбол.
Докато не се намерят играчи, които могат да спират, подават и знаят какво да правят с топката, когато е в тях ще е така.
п.п. Защитата ни е все едно събрана от начинаещи футболни ентусиастчета.
HardWork написа:Стига рязане на вени! 2 грешки във защита и ни наказаха. Нормално е имат опитни футболисти, съдията също не смее да им извади картон, затова влизат толкова твърдо. Ще е мъка, защото наще не са във форма, но и това го има във футбола.
а да излиза с Мазику крило, го има във футбола на Мауриньо и Д Симеоне. С тея новаци трябваше да почне от 1-вата минута с трима в атака. Със страх почва състава гн- послушко белчев

Последна промяна от шивача на 07 авг 2020 22:32, променено общо 1 път.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Епа- какво толкова. Другия сезон вече със сигурност вдигаме 32рата 

tapka4a написа:Камбуров нещо яко се гъбаркаше след мача, вика - Ако не бяха вкарали в последната минута на първото, мача отиваше на 4,5-0 за нас!"
Що да се гъбарка?Ако не беше гола в последната секунда на първото полувреме работата точно на там отиваше.

Уж дерби на ЦСКА-тата,пък имаше към 1000 човека....

пп Крушарски: Това ако беше мач,аз съм Роналдо.

Последна промяна от TNT на 07 авг 2020 22:35, променено общо 1 път.
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
Няма ли някоя достатъчно дебелогъза, че да ни отърве от това Али?