Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Този Климентов да не е син на Кюрда?
delqnski47 написа:TristaNNN написа:delqnski47 написа:TristaNNN написа:delqnski47 написа:TristaNNN написа:В интерес на истината, освен горния рефрен, изобилстват и други, "възпяващи" Литекс. Доста силни и ясни, впрочем.
Това го казвам по повод заканите на припознавачите, че ще смажат числото на трибуните и ще се види незнамси какво там. Е, вижда се.![]()
Оп, резко 2-0. Вън селското ръководство! Припознавай числото!
Вие ше се дупите на нашия мач ,не се радвайГришока ви плати заплатите тоя месец
Това ли успя да измисли пропагандаторската машина в днешния исторически за вас, от срамна гледна точка, ден? Слаба работа.
Иначе дикторът е коректен - Смяна в състава на Цесека София ... На таблото също сте изписани по коректен начин. Значи можело да се живее и без повсеместно налагане на измамата.
То не е измислено ,тва е факт ,щот го знам от първа ръка
Искаш ли се фанем на бас?
Да, да ... вие сте царе по информацията в Левски, знаем се, айде моля ти се.![]()
Гледай там там числото срещу тирето и хрупай пуканки.
Тц тц pussy out-на.Трябваше да се навиеш
Гришака и първия припознавач на републиката напоследък не ми вдигат, та няма как да проверя информацията ти. От първа ръка и достоверна, разбира се, но все пак и аз трябва да я проверя някак.
Даже утре очаквам да се завърти из някой сайт. Апропо, сега кои са акредитираните ловешки глашатаи - Топспорта ли, или Гонг? Да знам къде да чета, преди да стане "официално" или "скандално".

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Много симпатичен отбор на 1948. Играят чисто, надъхано, предимно млади момчета.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Много симпатичен отбор на 1948. Играят чисто, надъхано, предимно млади момчета.
Ако се абстрахираме от мисълта, че Гришака и Домуса са достатъчно хитри, за да знаят как по-добре да се продаде "продукта" и да се създаде някаква интрига, то си абсолютно прав.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Гостите от Ловеч , трябва да са радостни от точката 

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

- анто маина
W84me написа:Много симпатичен отбор на 1948. Играят чисто, надъхано, предимно млади момчета.
Искаш ли Лефски да играе като тях?
Статистиката е интересна.
1 -ви ЦСКА - нещо си - 0,5
2 -ри ЦСКА - нещо си - 0,5
Другите играят утре
2 -ри ЦСКА - нещо си - 0,5
Другите играят утре
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

Освен вратаря и Серкан кои са останалите млади?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:W84me написа:Много симпатичен отбор на 1948. Играят чисто, надъхано, предимно млади момчета.
Освен вратаря и Серкан кои са останалите млади?
Капитана!

Фенчетата на Литекс , защо са били 300-400 човека
Блокади

Блокади

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа: