Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот blue avalanche » 07 авг 2020 12:11

wilge написа:
bilyaletdinov написа:Папазов, Асен Георгиев, Кавдански, Терзиев, Пиргов, като бяха наясно, че ще играят с българи да го бяха потърсили. Това са играчи на прима виста, за които се сещам, че са свързвани по някакъв начин с Левски.
Ама ние французин без проби...

Имам само един въпрос към теб. Къде и кога гледа французина как играе? Защото аз съм гледал изброените от теб и въобще не съм останал впечатлен от качествата им. Нека го видим на живо. То и Седрик дойде от нищото, НО...

Въпросът не е в качествата. Въпросът е, че като търсиш евтиното не ходиш във Франция, нали?
Като нямаш пари за дрешки, не ходиш на Оксфорд стрийт, Риджънт или на Бонд стрийт в Лондон.
Тук се пробутва мантрата, че в България нямало хора...

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 07 авг 2020 12:18

Аз да питам, киселяка бат Петьо като не ходи на работа, как и на какво основание взема заплата?! Щото навремето Наско такива ги караше да гледат филми и да тренират с юношите.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 авг 2020 13:06

blue avalanche написа:
LoveAndPeace написа:
blue avalanche написа:
LoveAndPeace написа:Мизерници! Има поне дузина свободни български централни защитници , те французин ще ми взимат ?!?
Пусто сега не мога да се сетя за нито едно име , иначе да го бях написал......

1. Радослав Терзиев. Например...
2. Който търси - намира.
Аз да попитам:
ДЮШ на Левски кога, за последно, "произведе" централен защитник?
Не ми казвай Деян Иванов, дето 100 пъти го давахме под наем и всеки път ни го връщаха, защото никой не го искаше.

Деян Иванов не заслужава лоши думи , най малкото заради контузиите през които премина.
А дали освободения от Ботев Терзиев щеше да свърши по-добра и евтина работа от французина ......може само да спекулираме.

1. Нищо лично, ама след контузиите, които премина, на колко Д.Иванов е готов да бъде ЦЗ на ПФК Левски?
2. Естествено, че ще спекулираме, след като Терзиев даже не беше потърсен, а направо се нахвърлиха на французина. Не казвам нищо лошо за човека.
Просто коментираме ПРОЗРАЧНАТА и "ориентирана към български играчи" политика на клуб, който е пред фалит.
Значи, Берое могат да вземат Г.Динков(ЦЗ) и Иляз Хасани(ЦЗ),например, а ние не можем?
Пак казвам - който търси - намира!

Ще ги видим Динков и Хасани в понеделник.
Имаше някакви писаници , че и Терзиев и Марин са търсени от Левски. След това и двамата бяха освободени , така че дали са търсени , дали не са , дали са търсени пък са отказали ?!?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 авг 2020 13:28

wilge написа:
bilyaletdinov написа:Папазов, Асен Георгиев, Кавдански, Терзиев, Пиргов, като бяха наясно, че ще играят с българи да го бяха потърсили. Това са играчи на прима виста, за които се сещам, че са свързвани по някакъв начин с Левски.

Имам само един въпрос към теб. Къде и кога гледа французина как играе? Защото аз съм гледал изброените от теб и въобще не съм останал впечатлен от качествата им. Нека го видим на живо. То и Седрик дойде от нищото, НО...

Кой и кога е гледал французина?
Седрик, не че нещо, ама мина проби.
Ще ти изброя 10 французина, които не минаха проби и бяха боза.
Унтонджи
Китамбала
У Диаби
Ларсен Туре
Ели
Белмонт
Бру
Нганиони
Аре не са 10, ама до един дойдоха взеха една кинта и си заминаха.
Като искат чужденци, д кажат вижте даваме 3-4 к евро макс, търсим на тези позиции, минават 1-2 седмици проби, който става подписва, който не става чао. Договор, снимки и тн. А не да водят някакъв юнак, който едва ли някой е гледал и хоп - договорчето.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 авг 2020 13:29

dedra написа:Аз да питам, киселяка бат Петьо като не ходи на работа, как и на какво основание взема заплата?! Щото навремето Наско такива ги караше да гледат филми и да тренират с юношите.

1. Г-н Петър Кънчев Хубчев все още се води ст.треньор на ПФК Левски. За което взима и заплата.
2. Хубчев не е отказал да ходи на работа. Той беше отстранен от отбора.
3. Договорът на Хубчев и неговия щаб изтича догодина. Бая време ще трябва да "гледа видео". А през това време заплатата ще си върви.
По-интересният въпрос е:
Колко още "Великият директор" Павел Колев ще се мотае с Хубчев? Защо на брифинга след събранието той не обели дума по този казус?

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 07 авг 2020 13:35

Чета Кодекса на труда:
Чл. 328. (1) Работодателят може да прекрати трудовия договор, като отправи писмено предизвестие до работника или служителя в сроковете по чл. 326, ал. 2 в следните случаи:
5. при липса на качества на работника или служителя за ефективно изпълнение на работата;
Това не е ли приложимо за бат Петьо ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 авг 2020 13:44

bilyaletdinov написа:
wilge написа:

Кой и кога е гледал французина?
Седрик, не че нещо, ама мина проби.
Ще ти изброя 10 французина, които не минаха проби и бяха боза.
Унтонджи
Китамбала
У Диаби
Ларсен Туре
Ели
Белмонт
Бру
Нганиони
Аре не са 10, ама до един дойдоха взеха една кинта и си заминаха.

Санти Нгом
Сукуна
Десет. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 авг 2020 13:48

dedra написа:Чета Кодекса на труда:
Чл. 328. (1) Работодателят може да прекрати трудовия договор, като отправи писмено предизвестие до работника или служителя в сроковете по чл. 326, ал. 2 в следните случаи:
5. при липса на качества на работника или служителя за ефективно изпълнение на работата;
Това не е ли приложимо за бат Петьо ?

1. Много зависи как точно е сключен договорът.
2. Много трудно се доказва за един треньор дали му липсват качества. Това не е заварчик, който прави заварки. Или стругар, който прави болтове и гайки.
3. Работодателят може да прекрати договора, обаче после автоматично тръгват едни "работи", дето им викат неустойки. Ей тва е цялата работа.

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 07 авг 2020 13:55

С други думи селянинът от Гложене се оказва най-големия умник и ще ни върти както си иска.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2020 14:45

wilge написа:

Според мен Папазов ще те изненада приятно. Стига, разбира се да не го сложат на нетипична позиция - бек, крило, вратар...
Иначе не знам кога нашите ще се научат: преотстъпваш юноша - пращаш го в чужбина. И в десетия в Сърбия да е, пак ще научи повече, отколкото във Витоша или там някъде.

Върни се в “Левски”