Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот Der Schmarotzer » 06 авг 2020 17:00

P_Panov написа:
Der Schmarotzer написа:
P_Panov написа:
Der Schmarotzer написа:
P_Panov написа:
wilge написа:Стига бе, хора! Щом можем да вдигаме наздравици във форума защо да не може да си приказваме празни приказки. Вярно, нямаме 35% от акциите, но никъде не пише, че само притежатели на акции може да словоблюдстват безконтролно.

Голяма драма стана от това, че колегата "kostko"преди мен напиша, че било добре Петрол да ни станат спонсор, а аз изразих опасение, че Баце може да го вземе от Гришон... :?

А иначе много бързо забравихме прословутите 500 камъка от Шиши...
Или че бившият собственик на ЦСКА стана собственик на Левски.

Ако случайно не знаеш, само да ти се напомни, дано го схванеш: бившият собственик на ЦСКА (онова, което вече го няма, истинското), беше по времето на Лафчис, в началото на 90-те години в управителният съвет на Левски. След несполучливия му опит да извърши преврат и да получи Левски, заедно с принадлежащите му земя, стадион и пр., той беше изгонен от Лафчис, заедно с Кеворк Кеворкян. Т.е. "бившият собственик на ЦСКА" преди да стане такъв е бил част от Левски.

Брей, ти да видиш! Поредният "болен Левскар", а?

Мерси, че ми го напомни, бях го забравил :lol:

Ами от глупостта, която беше написал, ясно личеше, че не си го знаел, а както сега твърдиш, че си го знаел, излиза, че удобно си го "забравил", т.е. постът ти при всички случаи е написан с цел да внушава неверни неща под шапката на твоята "лична достоверност".

Глупостите ги пишеш ти колега!

Божков не е бил мажоритарен собственик през 90-те годинини на Левски.
Стана първо собственик на червените, после на нас. Дано правиш разлика между Собственик и Член на УС.

Не те знам за какви внушения бълнуваш, при положение, че си беше казано в прав текст: "Партньорството ще продължи, докато съществуват възможности за растеж и бизнес интересите на двете страни съвпадат."

Толкова за "Левскарят" от Дубай.

Момец, първо не съм ти колега, до твоето ниво на махленска клюкарка, правеща минети на НСПП няма да стигна. Второ, не съм защитник на Божков, а само уточнявам събията, които ти "правилно" изпускаш. Трето, Божков пробва да превземе Левски и да му стане собственик, но беше изхвърлен, като веднага след това, с помощта на оня помияр Кучето създаде ФК Левски, заради което дълги години Левски нямаше достъп до собствената си емблема и истинското си име. Четвърто, когато тогавашната власт (С)ДС), раздаваше големите клубове, напълно съзнателно даде Левски на един цесекар и ЦСКА на един левскар, за да може чрез тях да контролира агитките им, чрез които преди това беше завзела властта. Пето, оцветеното в червено няма нищо общо с моя пост по отношение на темата. То беше казано от Божков, за да разберат такива като теб, че му е било наложено доброзорно да се занимава с нещо, което вече не му влиза в бизнес интересите, но ще се опита да спечели и от него и ако не успее или започнат да му притискат другите бизнеси и сменящите правителства не го подкрепят, ще си кажат "гут бай". Разбира може още тогава да е имал и индикации за това, което се случи в края на миналата и началото на тази година.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

P_Panov
Контакти:

Мнениеот P_Panov » 06 авг 2020 17:31

Der Schmarotzer написа:
P_Panov написа:
Der Schmarotzer написа:
P_Panov написа:
Der Schmarotzer написа:
P_Panov написа:
Голяма драма стана от това, че колегата "kostko"преди мен напиша, че било добре Петрол да ни станат спонсор, а аз изразих опасение, че Баце може да го вземе от Гришон... :?

А иначе много бързо забравихме прословутите 500 камъка от Шиши...
Или че бившият собственик на ЦСКА стана собственик на Левски.

Ако случайно не знаеш, само да ти се напомни, дано го схванеш: бившият собственик на ЦСКА (онова, което вече го няма, истинското), беше по времето на Лафчис, в началото на 90-те години в управителният съвет на Левски. След несполучливия му опит да извърши преврат и да получи Левски, заедно с принадлежащите му земя, стадион и пр., той беше изгонен от Лафчис, заедно с Кеворк Кеворкян. Т.е. "бившият собственик на ЦСКА" преди да стане такъв е бил част от Левски.

Ами от глупостта, която беше написал, ясно личеше, че не си го знаел, а както сега твърдиш, че си го знаел, излиза, че удобно си го "забравил", т.е. постът ти при всички случаи е написан с цел да внушава неверни неща под шапката на твоята "лична достоверност".

Стана първо собственик на червените, после на нас. Дано правиш разлика между Собственик и Член на УС.

Не те знам за какви внушения бълнуваш, при положение, че си беше казано в прав текст: "Партньорството ще продължи, докато съществуват възможности за растеж и бизнес интересите на двете страни съвпадат."

Момец, първо не съм ти колега, до твоето ниво на махленска клюкарка, правеща минети на НСПП няма да стигна. Второ, не съм защитник на Божков, а само уточнявам събията, които ти "правилно" изпускаш. Трето, Божков пробва да превземе Левски и да му стане собственик, но беше изхвърлен, като веднага след това, с помощта на оня помияр Кучето създаде ФК Левски, заради което дълги години Левски нямаше достъп до собствената си емблема и истинското си име. Четвърто, когато тогавашната власт (С)ДС), раздаваше големите клубове, напълно съзнателно даде Левски на един цесекар и ЦСКА на един левскар, за да може чрез тях да контролира агитките им, чрез които преди това беше завзела властта. Пето, оцветеното в червено няма нищо общо с моя пост по отношение на темата. То беше казано от Божков, за да разберат такива като теб, че му е било наложено доброзорно да се занимава с нещо, което вече не му влиза в бизнес интересите, но ще се опита да спечели и от него и ако не успее или започнат да му притискат другите бизнеси и сменящите правителства не го подкрепят, ще си кажат "гут бай". Разбира може още тогава да е имал и индикации за това, което се случи в края на миналата и началото на тази година.

Момец ще викаш на баща си, смешник.
Отнасяй се с уважение към всички, ако искаш и теб да те уважават.

Относно свирките и клюкарките - явно ти знаеш от личен опит в нкпсз.
От мнението ти лъха единствено селяния и некомпетенстност.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 06 авг 2020 17:52

P_Panov написа:
Der Schmarotzer написа:
P_Panov написа:
Der Schmarotzer написа:
P_Panov написа:
Der Schmarotzer написа:Ако случайно не знаеш, само да ти се напомни, дано го схванеш: бившият собственик на ЦСКА (онова, което вече го няма, истинското), беше по времето на Лафчис, в началото на 90-те години в управителният съвет на Левски. След несполучливия му опит да извърши преврат и да получи Левски, заедно с принадлежащите му земя, стадион и пр., той беше изгонен от Лафчис, заедно с Кеворк Кеворкян. Т.е. "бившият собственик на ЦСКА" преди да стане такъв е бил част от Левски.

Момец ще викаш на баща си, смешник.
Отнасяй се с уважение към всички, ако искаш и теб да те уважават.

Относно свирките и клюкарките - явно ти знаеш от личен опит в нкпсз.
От мнението ти лъха единствено селяния и некомпетенстност.

Момец, уважението от нормалните хора, се печели с почтеност и честност, в случая тук във форума с честно и почтено отношение към РЕАЛНАТА фактология. На мен твоето и на такива като теб, уважение не ми е необходимо, защото ти не си от тези хора. Човек, който се опитва да манипулира или заради нивото на интелекта си приема и разпространява манипулациите на по-умни от него, няма нужда да бъде уважаван, още повече няма, нито нужда, нито смисъл да се иска от него уважение. И ако нямаш какво да отговориш на писанията ми относно личността на Божков и твоя духовен гуро НСПП, машата на Оня, по-добре не пиши, защото не си дорасъл да водиш, нито интелектуален, нито какъвто и да е друг спор. За едни такива като теб има дори песничка: Оранжево небето, оранжево джуджето, оранжево сере, оранжево дете оранжево яде и накрая червеничко сере. Едва ли си разбрал намека, но да се надяваме... все пак
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 06 авг 2020 19:21

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 авг 2020 20:01

70.00 лв. ФИШ глоба СА2823РХ
1,085.00 лв. 9 ФИША КАТ :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 06 авг 2020 20:08

modor написа:70.00 лв. ФИШ глоба СА2823РХ

Те продължават и на следващата страница, още 8 фиша и после още 5, или нещо такова :) Развихрил се е Тити :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 авг 2020 21:05

Kotooshu написа:https://www.levski.com/wp-content/uploads/2020

А после викат нямало прозрачност.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 авг 2020 21:16

NOMER14 написа:
Kotooshu написа:https://www.levski.com/wp-content/uploads/2020

А после викат нямало прозрачност.

Aми след като някои организации им разясниха, че хората даряват от сърце, ама все пак искат и да знаят къде точно отиват левчетата им, беше редно на бял свят да излезе нещо такова.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 06 авг 2020 21:58

tiamat написа:
modor написа:70.00 лв. ФИШ глоба СА2823РХ

Те продължават и на следващата страница, още 8 фиша и после още 5, или нещо такова :) Развихрил се е Тити :)

Защо не им удържат глобите от заплатите на тия футбалери (поне няма инфо в тази таблица)?
Феновете да им ги плащат, така ли излиза?
Хранилката е пълна, като в някое държавно предприятие, всеки краде.
Къде са юношите и ниските заплати? Пак взимаме някакви смешни чужденци.
Нищо не се е променило, блатото си остава блато.
Лъжите не спират
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 авг 2020 22:10

Делта Гард ли ще са охрана?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”