Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
Браво Раев! Атанас Курдов е къде къде по-добра опция от Божинов!
- modor
- Контакти:
LoveAndPeace написа:Един силует много наподобяващ Наско Курдов върти обиколки на Герена
Дам. Той бил
Кажи ми, че се бъркаш

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- damyanov1963
modor написа:LoveAndPeace написа:Един силует много наподобяващ Наско Курдов върти обиколки на Герена
Дам. Той бил
Кажи ми, че се бъркаш
Казаха го и по новините.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
LoveAndPeace написа:Един силует много наподобяващ Наско Курдов върти обиколки на Герена
Дам. Той бил
Това на го разбирам. Да препочетеш ритнитопковец играл в Сливнишки герой пред футболист играл в Манчестър сити и Ювентус!? Аз ли не съм наред или Раев още не започнал и се дъни? Пореден гаф или демонстрация "Кой съм аз?"
blue avalanche написа:Fbf написа:Сега се сещам, че на Симеон Славчев и Валери Божинов не им се получи в Спортинг Лисабон. Но Красимир Балъков и най-вече Ивайло Йорданов са истински легенди на Спортинг.
Ако не беше нелепата ситуация с дузпата, Валери Божинов можеше и да направи добра кариера там. Започна не лошо в Лисабон.
С дузпа, без дузпа Божинов никъде не направи добра кариера. С изключение на Лече, може би...
При гробарите съо не беше зле. А и в Парма и Фиорентина. В Спортинг Лисабон ако не беше тази ситуация, можеше кариерата му да се развие и по по-добър начин.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

- LoveAndPeace
- Контакти:
wilge написа:LoveAndPeace написа:Един силует много наподобяващ Наско Курдов върти обиколки на Герена
Дам. Той бил
Това на го разбирам. Да препочетеш ритнитопковец играл в Сливнишки герой пред футболист играл в Манчестър сити и Ювентус!? Аз ли не съм наред или Раев още не започнал и се дъни? Пореден гаф или демонстрация "Кой съм аз?"
Божи86 трябва да го вземем , само за да могат младите да виждат на 2 метра всичко което не трябва да бъдат и да правят.
Само че колкото им е акъла , след втората история за коври и дискотеки и те ще тръгнат с него по слънчака

- metodito
- Контакти:
Аз пък съм съгласен тук с Георги Тодоров - относно Божинката. Те коврите - ясни, но във футболно отношение, и най-вече да ги научи да имат повече самочувствие - нещо, което често липсва на малките, като влязат в мач на големите - има какво да ги научи.
Що се отнася до другото, някой много му е завидял, щото това в Сити, като беше, беше супер кофти.
Що се отнася до другото, някой много му е завидял, щото това в Сити, като беше, беше супер кофти.
- metodito
- Контакти:
alexdb написа:Fbf написа:Спортинг Лисабон си ги бихме преди време на Герена. Тогава се
говорело, че ще взимат Гара Дембеле.
Абе голям бой им ударихме. В мач без значени, където преди това ни бяха отупали с 5:0
Ма си бяха Спортинг. А и трите точки в евротурнирите означават пари. Макар че тогава бяха доста по-малко от сега.
- metodito
- Контакти:
blue avalanche написа:Fbf написа:Сега се сещам, че на Симеон Славчев и Валери Божинов не им се получи в Спортинг Лисабон. Но Красимир Балъков и най-вече Ивайло Йорданов са истински легенди на Спортинг.
Ако не беше нелепата ситуация с дузпата, Валери Божинов можеше и да направи добра кариера там. Започна не лошо в Лисабон.
С дузпа, без дузпа Божинов никъде не направи добра кариера. С изключение на Лече, може би...

[offtopic]:lol:

[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=74OH-567iRE[/youtube][/offtopic]
- metodito
- Контакти:
Божи е олицетворение на българина и българския народ, в известна степен.
Може да сме велики, ма..... толкоз да нЪ мързи, че не е истина.
П.С. Ако не са медийни спекулациЙ, че Наско не щял Божинов, ще прилича на отношението му към Гонзича. Мое мнение.
Може да сме велики, ма..... толкоз да нЪ мързи, че не е истина.
П.С. Ако не са медийни спекулациЙ, че Наско не щял Божинов, ще прилича на отношението му към Гонзича. Мое мнение.