Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mizantrop
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот mizantrop » 19 юли 2020 07:17

Кинг - много ми е важно да знам
каква е причината да ти лимитират новите акаунти - това че виждат какво залагаш,или това че теглиш пари от сметката ?
Тоест - дали изобщо анализират какво залагаш ако не теглиш...или след теглене попадаш в полезрението им..

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 22 юли 2020 02:07

mizantrop написа:Кинг - много ми е важно да знам
каква е причината да ти лимитират новите акаунти - това че виждат какво залагаш,или това че теглиш пари от сметката ?
Тоест - дали изобщо анализират какво залагаш ако не теглиш...или след теглене попадаш в полезрението им..

Ай пи следят и също така сумите дето залагаш и на какво ги залагаш. Едно е да сложиш 500 лв на футбол, друго е на тенис от венесуела :mrgreen:

Реално новите акаунти не стават веднага ги режат, трябват си стари сега за НБА.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

rumtsais
Контакти:

Мнениеот rumtsais » 22 юли 2020 21:15

Колеги някои има ли наблюдения върху тениса на маса, в развитие се оформят 15 - 20-точкови дупки. Преди мача общите бяха 73.5, с развитието на мача се качиха до 88.5. Някой ако има наблюдения!

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 03 авг 2020 18:52

Някой има ли представа за следния казус - имам братовчедка,която живее в САЩ - ако я накарам да си направи профил в бетонлайн оттам и да депозира,дали ще е възможно после оттук да влизам в профила й и да залагам....Много ме дразнят тия с платежните си методи - биткойни,лайткойни и тем подобни дивотии :mrgreen:
Дали следят от кое ай-пи,от коя държава се залага....и дали ги бърка всъщност

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 04 авг 2020 18:18

mizantrop написа:Някой има ли представа за следния казус - имам братовчедка,която живее в САЩ - ако я накарам да си направи профил в бетонлайн оттам и да депозира,дали ще е възможно после оттук да влизам в профила й и да залагам....Много ме дразнят тия с платежните си методи - биткойни,лайткойни и тем подобни дивотии :mrgreen:
Дали следят от кое ай-пи,от коя държава се залага....и дали ги бърка всъщност

Следят, не го прави и няма причина да рискуваш. Намери един приятел просто, направи му скрил и бетонлайн. Аз само със скрил депозирвам там, правиш го в долари задължително за да не взима такса като вкарваш от скрила към сайта. Само от картата към скрила има малка такса, ама е нищо. Правиш скрил човекът го верифицира от телефона си депозирвашш с карта пари в скрила(картата не е нужно да е на негово име) и после депозирваш от скрила към бетонлайн.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 04 авг 2020 19:33

да,аз вчера чатих с една от техния чат - Мелани Тимъти някоя си :)
и тя така ми каза - със скрил може да се тегли само ако зареждаш със скрил....иначе имат опция за депозит с мастъркард,но избереш ли я - после не може да теглиш към скрил....very funny - й писах на тая :mrgreen:

Потребителски аватар
Liquidator
Контакти:

Мнениеот Liquidator » 04 авг 2020 20:46

А Скрил имат такса превалутиране 4% за чужда валута, ако тръгнеш да си теглиш парите. Ако ще и да имаш българска сметка в долари, ще ти ги изпратят в лева и ще ти вземат 4%. И винаги теглете към сметка, а не към карта (таксата е 10 лева, а към карта е 7.5% :mrgreen: ).
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]

kalkulator711
Контакти:

Мнениеот kalkulator711 » 17 авг 2020 17:04

Продавам акаунти в доста букмейкъри. Повечето са стари и е играно от тях. Ако някой се интересува да пише ЛС.

rudiger
Контакти:

Мнениеот rudiger » 18 авг 2020 10:55

socer1 написа:Ето какво пише в един покер форум за калкулатор ,,kalkulator711 е scammer, не се опитвайте да правите бизнес с него. Взима парите, не праща акаунти, измамник на дребно.,,
:!:

bet365fan
Контакти:

Мнениеот bet365fan » 24 авг 2020 21:05

Здравейте!
Продавам акаунти в бет365,за инфо на лично съобщение! Може да давам в големи количества 50-100 месечно!

Върни се в “Свободна зона”