Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

nghcvth

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот nghcvth » 03 авг 2020 17:49

Теему Пуки пък класира Финландия за Еврото, това значи ли, че в Шалке е останал недооценен? :) Косоварин го казвам като определение, не виждал да съм го написал по обиден начин. :mrgreen:
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 03 авг 2020 18:49

Не знам, аз го харесвам. За националния си отбор общо взето е номер 1, не мисля, че имат играч с по-голямо влияние. За нас както казах също няма слаби мачове, може би само реваншът с Барселона, но тогава трябваше да центрира една топка като хората и го направи за втория гол на Джини. Предпочитам да го оставим в отбора, отколкото да го продадем и да вземем друг да търка пейката на негово място, особено ако самият той е ОК с позицията си в клуба.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 03 авг 2020 20:14

Е каква позиция? Този сезон е изиграл за първенство 181 минути. Това показва и колко Клоп разчита на него.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 03 авг 2020 20:28

Пък и на всички промота за новите екипи, са все Къртис и Елиът и Нееко. Според мен Шакири ще го продадат.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 авг 2020 20:28

tapka4a написа:Шакири е швейцарец от албански произход, играещ за националния отбор на Швейцария (не на Косово). За мен си остана недооценен в много отбори, но в националния когато получава повече шанс за изява виждаме какво може. На миналото световно беше с основен принос за екзекуцията на Сърбия в решаващия мач от групите. :lol: И в това определение "косоварина" сякаш влагате супер негативизъм , все едно е някакъв полу-човек само защото идва от Косово и е албанец. Ама косовари са и косовските сърби и другите етнически общности жители на Косово, не само албанците. Ако беше косовски сърбин дали щяхте да имате същото отношение към него ? :roll:

В швейцарския национален всичките са или косовари или албанци. Още от братята Мурат и Хакан Якин

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 03 авг 2020 21:41

nghcvth написа:Е каква позиция? Този сезон е изиграл за първенство 181 минути. Това показва и колко Клоп разчита на него.

Съгласен съм, този сезон има един мач срещу Евертън и това му е, всичко друго са някакви включвания за по 5-10 минути няколко мача. Имаше проблеми с контузии, Клоп явно не го иска и най-вероятно ще го продадат, но не съм чул оплаквания от него, че е твърда пейка. За какво ни е, примерно, един Исмаила Сар, който е по-млад, по-жаден за футбол и не си струва да го забиваме на пейката, след като имаме Шакири, който тази есен прави 29 и перфектно изпълнява периферната роля, която има в клуба. Миналия сезон например играеше много по-често, вкара няколко гола и малко или много имаше полза от него. Не се знае какво ще се случи догодина. Нека не забравяме, че Ориги беше на косъм да бъде продаден през лятото на 2018-та след наема му във Волфсбург, а в крайна сметка изигра основна роля за спечелването на Шампионската лига.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 03 авг 2020 21:48

Харесвам Шак. На Сар съм му гледал един мач, май. Но... имам огромно доверие в Клоп. Когоото и да вземе, (ако вземе), когото и да продаде - негова работа. Аз знам, че наесен пак ще има хеви-метъл, това ми е достатъчно. ;)

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 03 авг 2020 22:10

Шакири попадна при нас в неподходящ момент. Трудно би се преборил за място в титулярните 11,когато Салах е в отбора. Бях му фен още от времето му в Базел, а и най-вече добрите му игри за Швейцария. Мисля, че има какво да даде за отбора ако е здрав.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 03 авг 2020 22:33

KOPScousers написа:Съгласен съм, този сезон има един мач срещу Евертън и това му е, всичко друго са някакви включвания за по 5-10 минути няколко мача. Имаше проблеми с контузии, Клоп явно не го иска и най-вероятно ще го продадат, но не съм чул оплаквания от него, че е твърда пейка. За какво ни е, примерно, един Исмаила Сар, който е по-млад, по-жаден за футбол и не си струва да го забиваме на пейката, след като имаме Шакири, който тази есен прави 29 и перфектно изпълнява периферната роля, която има в клуба. Миналия сезон например играеше много по-често, вкара няколко гола и малко или много имаше полза от него. Не се знае какво ще се случи догодина. Нека не забравяме, че Ориги беше на косъм да бъде продаден през лятото на 2018-та след наема му във Волфсбург, а в крайна сметка изигра основна роля за спечелването на Шампионската лига.

Предния сезон наистина се разчиташе за него, имаше някои прилични представяния, дори имаше и някои мнение дали по- често не трябва да е титуляр, но през настоящата кампания е забит в девета глуха. Явно Клоп се е разчаровал от него по една или друга причина и очевидно не му влиза в плановете. Четох преди време едно мнения, че Шакири не спазвал тактическите указания (най- вече за играта в защита) и не бих се учудил, това да е причината да търка пейката. Споменах и за качествата му, но това вече си е лично мое мнение.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 04 авг 2020 01:52

nghcvth написа:
KOPScousers написа:Съгласен съм, този сезон има един мач срещу Евертън и това му е, всичко друго са някакви включвания за по 5-10 минути няколко мача. Имаше проблеми с контузии, Клоп явно не го иска и най-вероятно ще го продадат, но не съм чул оплаквания от него, че е твърда пейка. За какво ни е, примерно, един Исмаила Сар, който е по-млад, по-жаден за футбол и не си струва да го забиваме на пейката, след като имаме Шакири, който тази есен прави 29 и перфектно изпълнява периферната роля, която има в клуба. Миналия сезон например играеше много по-често, вкара няколко гола и малко или много имаше полза от него. Не се знае какво ще се случи догодина. Нека не забравяме, че Ориги беше на косъм да бъде продаден през лятото на 2018-та след наема му във Волфсбург, а в крайна сметка изигра основна роля за спечелването на Шампионската лига.

Предния сезон наистина се разчиташе за него, имаше някои прилични представяния, дори имаше и някои мнение дали по- често не трябва да е титуляр, но през настоящата кампания е забит в девета глуха. Явно Клоп се е разчаровал от него по една или друга причина и очевидно не му влиза в плановете. Четох преди време едно мнения, че Шакири не спазвал тактическите указания (най- вече за играта в защита) и не бих се учудил, това да е причината да търка пейката. Споменах и за качествата му, но това вече си е лично мое мнение.

Шакири е добър футболист, обаче във всички силни отбори през които мина си стои резерва, а в по-слабите изпъква. Това трябва да ви говори нещо. За 2г при нас направи 4,5 силни мача, но само в един от тях беше златната резерва, което си е доста малко за това което се очаква от него. Най-големият му недостатък е, че вечно се контузва на тренировка и в един момент имаме резерва, която е съгласна да е резерва, ама никога не е на разположение. Сега е момента и да му се вземат малко по-прилични цени, че ако направи още един сезон като предния и ще се чудим на кой да го подаряваме после, като предните "съгласни" резерви с непрестанни контузии, като Стъридж и Лалана. Самия факт, че все още всички го споменават с игрите му в Базел, когато изглеждаше наистина страхотен талант трябва да ви говори, какво се случи с него следващите 8г...по-добре някой млад, Сар е перфектен, ама Палас са готови да извадят 40мил за него, ако продадат Саха. Коя оферта ще приемат Уотфорд, 40 мил на Палас или на нашите янки, които ще изскочат с нещо от сорта на 9мил+ 6мил бонуси, ако спечели Златната топка :lol:
Гледам, че на барцелонските Шакири им изглежда недооценен :lol: Еми елате го оценете, като Коутиньо-двойно и да ви го носим да влиза смяна на Меси :lol: Швейцареца...дето прави двуглавия орел срещу сърбите :lol: Иначе ми изглежда абсолютен пич по интервютата.

Върни се в “Ливърпул”