Ако продължават в този дух, след някоя друга година ФА Къп може и да я преименуват на "Арсенал Къп".

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tapka4a написа:При Барса е същото що се отнася за Испания. И двата турнира за купите са по-стари и с по-дълга история съответно от шампионатите в Англия/Испания затова е редно да обявим Арсенал и Барселона за най-успешните отбори в страните си. Барса сумарно има повече Лиги+Купи на Испания от Реал...
При Арсенал е същото повече титли+ФА къп от всеки друг отбор в Англия.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Udoji90 написа:Ако броим и Charity/Community Shield, вероятно изоставаме с още повече. Както и да е де, дори само като сравним титли + FA Cup между нас и Юнайтед, става ясно, че не сме най-титулуваният отбор.

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!

Soulen написа:Udoji90 написа:Ако броим и Charity/Community Shield, вероятно изоставаме с още повече. Както и да е де, дори само като сравним титли + FA Cup между нас и Юнайтед, става ясно, че не сме най-титулуваният отбор.
Ако си броите Емиратс къп и ставате първи
 Ако си имал предвид обаче Emirates FA Cup, нея вече съм я броил.
 Ако си имал предвид обаче Emirates FA Cup, нея вече съм я броил. 

THE G.A.M.E написа:Пресилена дузпа, пресилен ч.к. а Челси имаха повече ситуации и като цяло доминираха игрово... На това ли му се вика "тактическо надиграване" ?Red_Neck написа:конкретно в този мач Артета категорично бе с класа над колегата си.
Аз му викам щур късмет ...

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост