Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 31 юли 2020 07:21

Тоя даже и не съм го чувал. Явно ще се купува нов ЦЗ със парите от дидко. Ще чакаме да продадем някой,за да купим друг. И това при положение,че взехме 4 значими купи за 2 години. Представям си,ако в следващите 2г.не вземем нищо като трофей и Клоп замине...намирисва ми на продажбата на клуба,която аз лично ще приветствам с отворени обятия,че ми писна от тия стиснати янки.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 01 авг 2020 03:32

Според Daily Mail трите ни цели за този джам са: Thiago Alcantara, Ismaila Sarr, Diego Carlos, като в някъв друг сайт четох, че за да дойде Сар, трябва да разкараме Шакири.

Sweet_DG7
Контакти:

Мнениеот Sweet_DG7 » 01 авг 2020 05:35

an4o_321 написа:Според Daily Mail трите ни цели за този джам са: Thiago Alcantara, Ismaila Sarr, Diego Carlos, като в някъв друг сайт четох, че за да дойде Сар, трябва да разкараме Шакири.

Трансферните цели на Ливърпул за лято 2020: Тимо Вернер, Кай Хаверц / Джейдън Санчо.

Сегашната реалност:
– Тимо Вернер - Челси
– Кай Хаверц - Челси
– Джейдън Санчо - Манчестър Юнайтед

Диего Карлос е следен зорко от скаутите на Ливърпул, но с оглед тиражираната откупна клауза, заложена в договора му, не се очаква да отправят запитване.

Sweet_DG7 написа:Тиаго Алкантара желае да продължи кариерата си в Ливърпул.
Байерн ще опита да окаже въздействие на цената, но тя може да бъде 20 млн. евро плюс бонуси.

Исмаила Сар не е приоритет в плановете на Ливърпул.
Trent N Robbo

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 01 авг 2020 09:01

Сегашната реалност е само вернер в малкото челси,нито вие ще вземете санчо,нито ония ще вземат хаверц...стига сте гледали в паницата на шампиона,гледайте си вашия умрял отбор,който беше бутан от съдиите,за да влезе в топ 4.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 01 авг 2020 10:10

john barnes написа:Сегашната реалност е само вернер в малкото челси,нито вие ще вземете санчо,нито ония ще вземат хаверц...стига сте гледали в паницата на шампиона,гледайте си вашия умрял отбор,който беше бутан от съдиите,за да влезе в топ 4.

Нее, колегата отгоре не е фен на Юнайтед, а на Ливърпул. Иначе и според мен Санчо няма да отиде в Юнайтед, ще стане нещо като с Рамос и Гризман, дето слушахме по цяло лято, че ще ходят там и накрая нищо. Пък и не съм сигурен, че този играч струва исканите му пари...

За Хаверц много ще ме е яд, това момче отсега е един от най-добрите германски футболисти и ако има как да го привлечем ще съм много доволен, но стиснатите янки няма да извадят пачките и това лято.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mariqnsym
Контакти:

Мнениеот mariqnsym » 01 авг 2020 15:34

Аз виждам нещата така на 90% да вземем Тиаго + трансфер тип Фабиньо .

Sweet_DG7
Контакти:

Мнениеот Sweet_DG7 » 01 авг 2020 15:45

KOPScousers написа:За Хаверц много ще ме е яд, това момче отсега е един от най-добрите германски футболисти и ако има как да го привлечем ще съм много доволен, но стиснатите янки няма да извадят пачките и това лято.

Кай Хаверц договори личните си условия с Челси. Личните предпочитания на играча: Ливърпул→Реал Мадрид→Байерн Мюнхен→Челси. Какво наклони везните на Хаверц при избора на нов клуб?
1. Нерешителността на Ливърпул/Реал Мадрид/Байерн Мюнхен да удовлетворят исканията на Байер Леверкузен за Хаверц.
2. Челси на пазара. Планът им за преустройство на състава е внушителен.
Trent N Robbo

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 01 авг 2020 18:57

Как Хаверц е добър, но..абе гроздето е кисело. Дано вземем някой в нападение. На мен ми изглежда реално да се пробваме за Сар, но пък колегата каза, че не сме имали интерес. Колкото до защитата там ще купят някой това е 100 процента сигурно. Вероятно ще е някой покриващ и левия бек и централен. Тоя от Бетис май е левичар сигурно ще е той. Както знаем се гледа първо цената, неговата не била висока.
Да се допълня - Шкринияр от Интер е на пазара, ама нали сме скръндзи, поне 20 млн е по- евтин от Кулибали и тоя Карлос от Севиля дето се облизваме за тях.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 01 авг 2020 19:09

kircho_baretata написа:Как Хаверц е добър, но..абе гроздето е кисело. Дано вземем някой в нападение. На мен ми изглежда реално да се пробваме за Сар, но пък колегата каза, че не сме имали интерес. Колкото до защитата там ще купят някой това е 100 процента сигурно. Вероятно ще е някой покриващ и левия бек и централен. Тоя от Бетис май е левичар сигурно ще е той. Както знаем се гледа първо цената, неговата не била висока.
Да се допълня - Шкринияр от Интер е на пазара, ама нали сме скръндзи, поне 20 млн е по- евтин от Кулибали и тоя Карлос от Севиля дето се облизваме за тях.

Мене ми се струва,че ще вземем оня лойд кели от борнемут. Той е ляв бек и ЦЗ,няма и да е скъп.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 01 авг 2020 19:14

Вярно. Него го забравих за момент. Тоя го искахме и миналата година, но предпочете Борнемут тогава.

Върни се в “Ливърпул”