Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Warped
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот Warped » 31 юли 2020 19:17

suni написа:
2,2 млн. лева до утре или Левски изхвърча от Европа!
....17:40 петък, а превод НЯМА... И кво праим сега? :roll:

П.П. но, ще има борчета :lol:
[offtopic]“След като съм каза А, ще кажа и Б! Ако тръгна да пиша тук за всичко, в което тези двамата излъгаха мен лично и индиректно и цялата левскарска общност, ще трябва да напиша роман! Изпращам Ви на лично съобщение телефонният ми номер, можете да ми звъннете и ще ви дам моята гледна точка по въпроса! След това Вие ще можете да обясните на когото решите! Планът, който беше съставен от двете национални организации на Левски, беше тотално отхвърлен и обявен за смъртна присъда! Тези, които определиха този план по този начин, не предложиха алтернативен, а предложиха да произвеждат ароматизатори тип борче и един лев да влиза в клуба!”, пише още Кой ?
.[/offtopic]

От кого или КОЙ е тоя офтопик? Или пак пускате доносчетата, като с Черно море, ЦСКА 1942 и едни списъци със съдии :lol: 8-)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 31 юли 2020 19:34

Warped написа:
suni написа:
2,2 млн. лева до утре или Левски изхвърча от Европа!
....17:40 петък, а превод НЯМА... И кво праим сега? :roll:

П.П. но, ще има борчета :lol:
[offtopic]“След като съм каза А, ще кажа и Б! Ако тръгна да пиша тук за всичко, в което тези двамата излъгаха мен лично и индиректно и цялата левскарска общност, ще трябва да напиша роман! Изпращам Ви на лично съобщение телефонният ми номер, можете да ми звъннете и ще ви дам моята гледна точка по въпроса! След това Вие ще можете да обясните на когото решите! Планът, който беше съставен от двете национални организации на Левски, беше тотално отхвърлен и обявен за смъртна присъда! Тези, които определиха този план по този начин, не предложиха алтернативен, а предложиха да произвеждат ароматизатори тип борче и един лев да влиза в клуба!”, пише още Кой ?
.[/offtopic]

От кого или КОЙ е тоя офтопик? Или пак пускате доносчетата, като с Черно море, ЦСКА 1942 и едни списъци със съдии :lol: 8-)

A, познай де... Имаш право на три опита! :twisted:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 31 юли 2020 23:30

Кьорчо изкопа ли биткойни да платите на УЕФА-та ?
:roll:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 01 авг 2020 07:29

Спокойно .... както спасих ЦСКА и го набивам на микренското жуже с неговия Литекс .... сега ще спася и Левски от фалит и че му го набивам на дабъл вижън на жужко !

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 01 авг 2020 08:55

Tsetsochisloto написа:Спокойно .... както спасих ЦСКА и го набивам на микренското жуже с неговия Литекс .... сега ще спася и Левски от фалит и че му го набивам на дабъл вижън на жужко !

Доце, ти първо извади кочана от твоя задник, пък после го набивай някъде..!
;)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 02 авг 2020 08:24

ugly bug написа:
Tsetsochisloto написа:Спокойно .... както спасих ЦСКА и го набивам на микренското жуже с неговия Литекс .... сега ще спася и Левски от фалит и че му го набивам на дабъл вижън на жужко !

;)

Така му го набивам на оново микренско жуже четвърта година, че пищи като малко момиченце... и ще продължавам да му го набивам поне още 40 години... Господ здраве да ми дава само...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 авг 2020 09:41

Tsetsochisloto написа:
ugly bug написа:

;)

Така му го набивам на оново микренско жуже четвърта година, че пищи като малко момиченце... и ще продължавам да му го набивам поне още 40 години... Господ здраве да ми дава само...

Види се на теб ти влиза все по-надълбоко.
Изпусна момента да поискаш прошка, да потърсиш смирение. Бягаш от отговорността да плащаш дългове на старото АД, предстои ти да гледаш как се строи новата Армия. Най-тъпото от всичко е, че през остатъка от дните си ще живееш в страх.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 02 авг 2020 11:42

Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:
ugly bug написа:

;)

Види се на теб ти влиза все по-надълбоко.
Изпусна момента да поискаш прошка, да потърсиш смирение. Бягаш от отговорността да плащаш дългове на старото АД, предстои ти да гледаш как се строи новата Армия. Най-тъпото от всичко е, че през остатъка от дните си ще живееш в страх.

Тоя па...платих всички дългове като започнах от селските ниви и футбол с трактористите... аз играя на най-хубавия стадион и винаги ще играя на по-хубав стадион от микренското жуже ...

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 02 авг 2020 12:16

Tsetsochisloto написа:
ugly bug написа:

;)

мухльо,мутрата си заминава и Бочето идва-нали си знаеш....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 02 авг 2020 15:28

Събирате ли стотинки, ве, голтаци.. :lol: :lol:
Айде, че G-класата не кара на празна туба..

Върни се в “Левски”