Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 31 юли 2020 15:16

damyanov1963 написа:
Red_Neck написа:
Ozzimozzi написа:
damyanov1963 написа:Сега гледах по новините, че мюсюлманите се събрали за молитва на стадиона на Локо Сф. Моля върлите локомотивци фавакаа 8888888..., Локо 29 и т.н. да ни осветлят с някаква информация, това новата джамия Света София ли ще е, или е по нареждане на Пеевски.

По някоя от медиите чух, че първоначално са били избрали Виваком арена, но липсата на козирка и прогнозите за много горещо време е довело до решението да се смени мястото на събитието.

Да вземе Шиши да организира едни мазни борби за Байряма на Арена Жоро-Телекома с награден фонд 2,2 млн лева, че бангьоз Павел пак ще го острижат като мартенско магаре :) :mrgreen:
Изображение

Абе не знам шиши-миши, ама ваште фенове си признаха, че правили свирки на ГГ, щото "така намират за добре" :lol:

Издишаш Дамянов издишаш....
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 юли 2020 15:24

Warped написа:Факт е , няма отбор в БЪлгария с такава структура.
Лудогорец=Домуса
ЦСКА=ГГ и ДПС (Инджов)

Пеевски и адвоката му = , Виваком =, Национална лотария =,колкото сте по-ос..ни толкова сте по-нахални.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 31 юли 2020 15:31

peliforewer написа:
Warped написа:Факт е , няма отбор в БЪлгария с такава структура.
Лудогорец=Домуса
ЦСКА=ГГ и ДПС (Инджов)

Пеевски и адвоката му = , Виваком =, Национална лотария =,колкото сте по-ос..ни толкова сте по-нахални.

Не, не. Днес шитнаха Вивакома на едни "англичани". Лотарията вече я няма. адвоката на Певски мина преди време.
Сега ДПС с Инджов ви издържа чрез обществени поръчки. Виждам, че се палиш защото е истина ама кво да се прави.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 31 юли 2020 16:26

Все едно да кажа, че вас ви издържат комундета.. ето ви го другаря Минко що за стока е, новия член на нещо там при вас.. :lol: :lol:

https://pixhost.to/show/109/110548954_dok.jpg

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 31 юли 2020 17:37

Дали Сираков не е тръгнал да отлъчва организираните фенове? Или онези просто искат повече власт и за това са тия дрязги?

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 31 юли 2020 17:41

2,2 млн. лева до утре или Левски изхвърча от Европа!
....17:40 петък, а превод НЯМА... И кво праим сега? :roll:

П.П. но, ще има борчета :lol:
[offtopic]“След като съм каза А, ще кажа и Б! Ако тръгна да пиша тук за всичко, в което тези двамата излъгаха мен лично и индиректно и цялата левскарска общност, ще трябва да напиша роман! Изпращам Ви на лично съобщение телефонният ми номер, можете да ми звъннете и ще ви дам моята гледна точка по въпроса! След това Вие ще можете да обясните на когото решите! Планът, който беше съставен от двете национални организации на Левски, беше тотално отхвърлен и обявен за смъртна присъда! Тези, които определиха този план по този начин, не предложиха алтернативен, а предложиха да произвеждат ароматизатори тип борче и един лев да влиза в клуба!”, пише още Кой ?
.[/offtopic]
Последна промяна от suni на 31 юли 2020 17:55, променено общо 1 път.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 юли 2020 17:51

suni написа:

Сега БФС- то да кажат, на какво основание са издали лиценз за новия сезон на Скъсаноците от Подуяне.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 31 юли 2020 17:59

Red_Neck написа:
suni написа:

Сега БФС- то да кажат, на какво основание са издали лиценз за новия сезон на Скъсаноците от Подуяне.

Кредиторите ще получат няколко милиона ароматизатори тип ,,борче,,! :)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 юли 2020 18:08

Тука често съм спорил със сини колеги относно ''довеждането'' на едни спонсори и как Боко уж нямал власт да заповядва и кара тоя и оня да спонсорира.Павката Колев директно в последното интервю ми потвърди думите. :roll: Просто отбелязвам.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 31 юли 2020 19:03

delqnski47 написа:Тука често съм спорил със сини колеги относно ''довеждането'' на едни спонсори и как Боко уж нямал власт да заповядва и кара тоя и оня да спонсорира.Павката Колев директно в последното интервю ми потвърди думите. :roll: Просто отбелязвам.

Ти откри топлата вода, ве, човек! :) Някакви други публични тайни да ни кажеш?

Върни се в “Левски”