Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 30 юли 2020 20:28

djd написа:Мен повече ме притесняват стъпките, които предстоят до получаване на разрешение за строеж.
Вярвам, че собствениците са приготвили парите за стадиона и не биха се изложили, като се отметнат от намеренията си. Това ще доведе до пълен отлив на фенове.

За съжаление си прав, могат да ни въртят до последния възможен срок и накрая да откажат. Ще е глупаво от страна на управляващите, които и да са те, да се стопира проекта след като вече му е дадена зелена светлина. Но България е страна на парадоксите, всичко е възможно.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 30 юли 2020 20:51

Няма да откажат.Сега точно няма да посмеят.Я как могло набързо да изчезнат едни 9 млн надписани.
Дано, нашите са на ниво и извадят парите, отделно и наема отпада.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 31 юли 2020 00:06

Ей така се прави. Вясвам се след дълга пауза. Питам к'во става със стадиона. Заплашвам Боце със сваляне от власт и оценката на базите пада с 9 милки. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 31 юли 2020 08:48

onegavon написа:Няма да откажат.Сега точно няма да посмеят.Я как могло набързо да изчезнат едни 9 млн надписани.
Дано, нашите са на ниво и извадят парите, отделно и наема отпада.

Аз ви казвам, че нищо няма да стане. Най много някой ремонт. Просто, софиянци няма да ви позволят да преебете Борисовата. Нека да има стадион, даже ако е от модерните ще се радвам. Ама не виждам как ще стане.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 31 юли 2020 11:37

Уффф, постоянно се дъвчи едно и също - какво значи " да преебете Борисовата", при условие, че поне няколко милиона пъти се каза, че стадиона - нов или ремонтиран - НЯМА да излиза извън чашата на стария?! Толкова ли е трудно да се вдене смисъла на думите?
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 31 юли 2020 11:40

Ако се внесат парите ще стане.Относно софиянци нали имаше обществено обсъждане? Мина и замина няколко зелени джендъра поджафкаха и това беше.
Борисовата градина има риск да пострада много повече, ако не се разреши строежа/справка стадион Раковски/.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 31 юли 2020 13:13

Ама това не е някаква девствена гора в Амазонка. Това е градска градина - има дървета, лехи, езерца, алеи, както и места за развлечение и спорт. Тук се играе футбол от 110 години. Това, че на някого може да не му харесва ЦСКА да има стадион в парка, си е точно негов личен проблем.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 31 юли 2020 13:45

djd написа:Ама това не е някаква девствена гора в Амазонка. Това е градска градина - има дървета, лехи, езерца, алеи, както и места за развлечение и спорт. Тук се играе футбол от 110 години. Това, че на някого може да не му харесва ЦСКА да има стадион в парка, си е точно негов личен проблем.

Нека да има стадион и аз съм за. Нека да е хубав, но аз ти казвам съвсем сериозно, че няма да стане. Вие си го мислете както искате :)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 31 юли 2020 14:04

Sstefanov написа:
djd написа:Ама това не е някаква девствена гора в Амазонка. Това е градска градина - има дървета, лехи, езерца, алеи, както и места за развлечение и спорт. Тук се играе футбол от 110 години. Това, че на някого може да не му харесва ЦСКА да има стадион в парка, си е точно негов личен проблем.

Нека да има стадион и аз съм за. Нека да е хубав, но аз ти казвам съвсем сериозно, че няма да стане. Вие си го мислете както искате :)

Ще видим. Стъпка по стъпка. Нека първо се направи дружеството, което да стопанисва стадиона.
Ако трябва, ще сложим Баце за началник строеж. :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 31 юли 2020 14:12

Sstefanov написа:

Аз съм лозенчанин и съм израснал в Борисовата градина. Не съм чул мой съкварталец да е против това да се изгради модерен стадион на мястото на сегашния. Чувал съм, че ги дразни автокъща Капитолия, многото автомобили в парка, малкото пейки, липса на чешмички и читави тоалетни, липсата на санитарна сеч заради, което едно дърво падна и уби човек преди време, но не нов стадион. И няма как да имат против след като на мястото на "Армията" има стадион почти 100 години. Освен това от ЦСКА обявиха, че няма да бъде отрязано нито едно дърво. Айде стига сте дърпали обратно в казана всеки, който иска да се измъкне!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”