Мисля, че Ориги каза, че е съгласен с по-периферната роля, която има в клуба и иска да остане. Отделно почти всеки мач, в който играе повече от 15-20 мин. вкарва гол, а Евертън ги дупчи, където ги хване. И аз не бих го заменил за Брюстър честно казано. Пък и Ориги е единственият ни типичен централен нападател и един от малкото, които могат да вкарат гол като "онова" уникално изпълнение срещу Евертън през декември. Шакири е добър футболист, който наближава 30-те и заслужава да е титуляр някъде, така че по-съм склонен на раздяла с него, като Сар би бил перфектната алтернатива. Млад, интересен играч, който е и близък приятел на Мане. Да не говорим, че ще спазим и традицията да взимаме играч от изпаднал отбор и да го правим звезда.
Въпросът на дневен ред е кой защитник ще купим. На този етап бих искал да вземем Тиаго, Сар, централен защитник, като към това прибавим и нов договор за Вайналдум. След продажбата на Ловрен, ако вземем 10-тина милиона и на Шакири и Уилсън, янките ще се бръкнат с не повече от 20-30 милиона. Миналото лято не похарчиха и една стотинка, но пък това има корона и може пак да пробват да минат метър. Много се излагат напоследък, а преди това нямах кой знае какви оплаквания от тях.