Кралев: Оценката на стадион "Българска армия" и "Панчарево" е на стойност 23 310 700 лв
Опаа! Айдее, юруш на багерите!
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
djd написа:Кралев: Оценката на стадион "Българска армия" и "Панчарево" е на стойност 23 310 700 лв
Някъде са "отънали" едни 10 милиона от предишната оценка.

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Готова е и новата оценка за Армията и Панчерево.
Тя е 23 310 700лв.
Предната беше на стойност: 32 274 900лв.
Разликата надолу е 10 милиона грубо
Ганчев беше казал, че може да отпусне 20 милиона.........Трябва малко да се напъне за още 2 310 хил. лева
Тя е 23 310 700лв.
Ганчев беше казал, че може да отпусне 20 милиона.........Трябва малко да се напъне за още 2 310 хил. лева
k_oleto написа:Готова е и новата оценка за Армията и Панчерево.
Тя е 23 310 700лв.
Продаваме Малинов и готово!

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:djd написа:Кралев: Оценката на стадион "Българска армия" и "Панчарево" е на стойност 23 310 700 лв
Баце ще излезе сега и ще се похвали, че са ни субсидирали с 10млн. Стой та гледай само.

djd написа:Ozzimozzi написа:djd написа:Кралев: Оценката на стадион "Българска армия" и "Панчарево" е на стойност 23 310 700 лв
Баце ще излезе сега и ще се похвали, че са ни субсидирали с 10млн. Стой та гледай само.
Дали?

Красимир Иванов
Красимир Иванов
Аз не съм оптимист.
Очертава се тежка икономическа криза.
Домуса обяви намаляване на бюджета, Самуилов хвърли кърпата, Крушата днес в прав текст каза че пари и той няма.
Всички гледат да си спасят бизнесите.
Няма да се изненадам, ако Джуджи даде задна за стадиона.
Домуса обяви намаляване на бюджета, Самуилов хвърли кърпата, Крушата днес в прав текст каза че пари и той няма.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Аз не съм оптимист.
В случаи като нашия е наложително да се води диалог. Ако собствениците изпитват финансови затруднения защо да не се обърнат за съдействие към червената общност? Има заможни армейци и такива със скромни доходи, които биха се включили в кампания за събиране на средства за стадиона на ЦСКА, за нашия стадион.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
-
- Контакти:
Супер са! Идеални са и за подарък. Преди две години сипах яко за онази покривка с шевици, с която играхме. Сега съм доволен. Класически, изчистен модел!
Хайл Мусолини
Мен повече ме притесняват стъпките, които предстоят до получаване на разрешение за строеж.
Вярвам, че собствениците са приготвили парите за стадиона и не биха се изложили, като се отметнат от намеренията си. Това ще доведе до пълен отлив на фенове.
Вярвам, че собствениците са приготвили парите за стадиона и не биха се изложили, като се отметнат от намеренията си. Това ще доведе до пълен отлив на фенове.