Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Евалата, Васко
Сега ще кажеш, че и Оле си проваля кариерата, защото с Молде беше шампион 
[center]Де Хеа vs Ромеро(Мачове-Голове-Сухи мрежи)[/center]
ВЛ
313-314-114( 1.00/37%)----------------------------------7-2-6(0.29/86%)
ШЛ
42-43-16(1.02/38%)---------------------------------------5-5-1(1.00/20%)
ФА Къп
21-23-4(1.10/19%)-----------------------------------------17-5-13(0.29/76%)
КК
14-16-6(1.14/43%)------------------------------------------9-6-4(0.67/45%)
ЛЕ
10-14-2(1.4/20%)--------------------------------------------21-8-14(0.38/67%)
Испания/Аржентина
8-10-3(1.25/38%)--------------------------------------------28-17-16(0.61/57%)
СКЕ
1-2-0(2.00/0%)------------------------------------------------0-0-0(0.00/0.00%)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Общо: 408-420-145(1.03/36%)------------------------------------------87-43-54(0.50/62%)
Шапки долу за най-добрия вратар в света - Серхио Ромеро!
Де Хеа Висша Лига
2012-2013-2014(21-23 годишен, сър Алекс и Мойс)
94-98-36(1.04/38%)
2015-2016-2017(24-26 годишен, Ван Гаал и Моуриньо)
106-98-40(0.92/38%)
2018-2019-2020(27-29 годишен, Моуриньо и Солскяер)
113-118-38(1.04/34%)
ВЛ с Де Хеа(успеваемост) - 596 точки от 939 точки = 64%
ВЛ без Де Хеа(успеваемост) - 64 точки от 87 точки = 74%
ВЛ
313-314-114( 1.00/37%)----------------------------------7-2-6(0.29/86%)
ШЛ
42-43-16(1.02/38%)---------------------------------------5-5-1(1.00/20%)
ФА Къп
21-23-4(1.10/19%)-----------------------------------------17-5-13(0.29/76%)
КК
14-16-6(1.14/43%)------------------------------------------9-6-4(0.67/45%)
ЛЕ
10-14-2(1.4/20%)--------------------------------------------21-8-14(0.38/67%)
Испания/Аржентина
8-10-3(1.25/38%)--------------------------------------------28-17-16(0.61/57%)
СКЕ
1-2-0(2.00/0%)------------------------------------------------0-0-0(0.00/0.00%)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Общо: 408-420-145(1.03/36%)------------------------------------------87-43-54(0.50/62%)
Шапки долу за най-добрия вратар в света - Серхио Ромеро!
Де Хеа Висша Лига
2012-2013-2014(21-23 годишен, сър Алекс и Мойс)
94-98-36(1.04/38%)
2015-2016-2017(24-26 годишен, Ван Гаал и Моуриньо)
106-98-40(0.92/38%)
2018-2019-2020(27-29 годишен, Моуриньо и Солскяер)
113-118-38(1.04/34%)
ВЛ с Де Хеа(успеваемост) - 596 точки от 939 точки = 64%
ВЛ без Де Хеа(успеваемост) - 64 точки от 87 точки = 74%
smoothc написа:Шапки долу за най-добрия вратар в света - Серхио Ромеро!
и каскети горе за най-добрия защитник - Давид Луиз!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Странно Ромеро как се съгласява толкова години да стои резерва на Де Хея, не знам каква му е заплатката ама най-силните години в кариерата му минаха на скамейката.
През 2014г. му предвиждаха голямо бъдеще след като той и Меси бяха с основен принос Аржентина да стигне финала на Световното.
През 2014г. му предвиждаха голямо бъдеще след като той и Меси бяха с основен принос Аржентина да стигне финала на Световното.
MuFc1878 написа:Евалата, ВаскоСега ще кажеш, че и Оле си проваля кариерата, защото с Молде беше шампион
Аа не, Уди е изряден спрямо Оле. Смисъл купи му Магуайър за 80 млн.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Странно Ромеро...
Да видим какво ще стане с Лига Европа, имам предвид дали ще продължи да е титуляр, защото според мен с аржентинеца няма какво да ни спре да я спечелим.
Що се отнася до т. нар. вратарски казус, ситуацията е доста деликатна.
1. Де Хеа е в кариерен спад.
2. Ромеро има уникални статистики.
3. Хендерсън иска гаранции, че ще е #1.
* Предвид някои финансови особености няма как Де Хеа да резерва, което означава, че най-целесъобразно ще е да го продадем.
* Ако Де Хеа остане, то това ще повлияе върху развитието на Хендерсън и косвено ще увеличи двойно напрежението, защото при най-малкия гаф на испанеца критиките към Оле ще са жестоки, което няма да е добре за отбора.
* Има слухове, че Ромеро може да премине в Лийдс.
Аз лично считам, че Де Хеа трябва да бъде продаден, а един измежду Ромеро и Хендерсън да стане титуляр.
По оста Ромеро-Хендерсън фаворит ми е аржентинецът и като цяло вариантът да бъдат заедно е чудесен(защото Ромеро може да му бъде отличен ментор, например за 1 година и някак си да се ротират), но взаимноизключващ се.
По отношение на риска, визирайки плановете за прогрес и факта, че ще играем в ШЛ Ман Юнайтед има нужда от опит и стабилност.
Тревожа се само, че на някой може да хрумне идеята - "въпреки всичко, да продължим с Де Хеа и да се надяваме, че ще влезе в ритъм".
Хендерсън от своя страна няма опит на най-високо ниво, но пък ще е страшно мотивиран.
Като цяло вероятността Ромеро да е следващият #1 е най-малка, но в генезис това би било и най-целесъобразното решение.
Силно се надявам, че ще продължи да е титуляр в ЛЕ, да я спечелим и поне това да даде някакъв повод за размисъл.
Ромеро > Де Хеа
Ромеро > Хендерсън
Хендерсън > Де Хеа
Де Хея вече няма и на кой да го продадем. Макс Ювентус, ама там кво ще го правят с Буфон и Шчезни.
Подозирам, че Хендерсън ще остане още един сезон под наем в Шефийлд. Ако покаже пак постоянство и силни изяви през целия сезон, вече ще е доста трудно да го държим извън плановете си.
Подозирам, че Хендерсън ще остане още един сезон под наем в Шефийлд. Ако покаже пак постоянство и силни изяви през целия сезон, вече ще е доста трудно да го държим извън плановете си.
На хартия опциите са ограничени.
Ювентус, ПСЖ и евентуално(ако продадат Облак) завръщане в Атлетико Мадрид.
Но като цяло слабо ме интересува къде ще отиде Де Хеа, важното един път да се разкара от Ман Юнайтед!
* За последните 10 години Карик и Де Хеа са ми най-противните футболисти от клуба.
И това стана благодарение на мениджърите, които буквално ги галеха с перо, и то често в моменти, когато изобщо не са заслужавали! Двоен стандарт отвсякъде, на фона на много други примери през годините.
* Разбира се, в периода 2011-2013 Уелбек също беше част от крайно противните ми футболисти, но при Мойс сякаш се промени към добро, започна да вкарва повече, заякна доста и пресираше като луд и това честно казано ми хареса и изведнъж спря да ми бъде противен.
Причината?
Ами видях у него хъс и стремеж към промяна, скоростта и физиката му доста ми допадат, докато при Карик и Де Хеа - живуркаха си на стари лаври, абсолютни меки п**** като характер и толкова!
Карик за разлика от Де Хеа поне не е толкова глупав и сега като асистент горе долу си падна на мястото.
Ювентус, ПСЖ и евентуално(ако продадат Облак) завръщане в Атлетико Мадрид.
Но като цяло слабо ме интересува къде ще отиде Де Хеа, важното един път да се разкара от Ман Юнайтед!
* За последните 10 години Карик и Де Хеа са ми най-противните футболисти от клуба.
И това стана благодарение на мениджърите, които буквално ги галеха с перо, и то често в моменти, когато изобщо не са заслужавали! Двоен стандарт отвсякъде, на фона на много други примери през годините.
* Разбира се, в периода 2011-2013 Уелбек също беше част от крайно противните ми футболисти, но при Мойс сякаш се промени към добро, започна да вкарва повече, заякна доста и пресираше като луд и това честно казано ми хареса и изведнъж спря да ми бъде противен.
Причината?
Ами видях у него хъс и стремеж към промяна, скоростта и физиката му доста ми допадат, докато при Карик и Де Хеа - живуркаха си на стари лаври, абсолютни меки п**** като характер и толкова!
Карик за разлика от Де Хеа поне не е толкова глупав и сега като асистент горе долу си падна на мястото.
Е не знам колко си е паднал на мястото като асистент. Не сме имали никакви успехи с него на тази позиция.
Иначе като играч аз си го харесвах, даже съм изненадан, че ти е бил противен.
Колко интересно щеше да е 2011 да бяхме взели Нойер.
Иначе ПСЖ имат Навас, Облак не знам дали има отбор в света, който да извади толкова пари за него. Ювентус е единственият отбор, в който има въпросителни около вратарския пост. И Челси, ама надявам се да не им продаваме наш вратар.
Колко интересно щеше да е 2011 да бяхме взели Нойер.
Иначе ПСЖ имат Навас, Облак не знам дали има отбор в света, който да извади толкова пари за него. Ювентус е единственият отбор, в който има въпросителни около вратарския пост. И Челси, ама надявам се да не им продаваме наш вратар.
Казах го в контекста, че косвено го предпочитам като асистент, отколкото като футболист, та един вид си е паднал на мястото.
Иначе, изобщо не му вълнува като цяло, с него и без него - все тая.
Ако някой ден стартира самостоятелна кариера като мениджър, тогава ще видим какво ще направи.
Но не е глупав като интелектуален капацитет(сравнен със средното ниво на футболист), в това нямам съмнение.
Като беше в ролята на CM-ACM, сиреч по-офанзивен футболист - наистина се справяше чудесно.
Т.е. от 2005 до 2008 имах добро мнение за Карик, но след като сър Алекс реши да го реанимира(в един момент дори беше изпаднал като дълбока резерва) и преквалифицира като CDM, да го гъделичка с разни суперлативи, как едва ли не бил най-добрият английски играч на този пост и пр. глупости, страшно много ми опротивя.
Неслучайно често го наричах и Карик-дървото, защото сравнен с истинските магьосници, до които сър Алекс го слагаше - като Пирло, Шави и пр., той буквално е като дърво.
Иначе, изобщо не му вълнува като цяло, с него и без него - все тая.
Ако някой ден стартира самостоятелна кариера като мениджър, тогава ще видим какво ще направи.
Но не е глупав като интелектуален капацитет(сравнен със средното ниво на футболист), в това нямам съмнение.
Иначе като играч аз си го харесвах, даже съм изненадан, че ти е бил противен.
Като беше в ролята на CM-ACM, сиреч по-офанзивен футболист - наистина се справяше чудесно.
Т.е. от 2005 до 2008 имах добро мнение за Карик, но след като сър Алекс реши да го реанимира(в един момент дори беше изпаднал като дълбока резерва) и преквалифицира като CDM, да го гъделичка с разни суперлативи, как едва ли не бил най-добрият английски играч на този пост и пр. глупости, страшно много ми опротивя.
Неслучайно често го наричах и Карик-дървото, защото сравнен с истинските магьосници, до които сър Алекс го слагаше - като Пирло, Шави и пр., той буквално е като дърво.