Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот Ozzimozzi » 29 юли 2020 10:00

damyanov1963 написа:
Ozzimozzi написа:
damyanov1963 написа:
Ozzimozzi написа:
damyanov1963 написа:
Ozzimozzi написа:Както обикновено си преиначил истината! :)

Вие както обикновенно се опитвате да манипулирате истината, за това опровергай ме.

И за Рийкард послъгваш и то сериозно, но явно ти е генетично заложено. :) Всеки може да си намери информация за трансферите, които си споменал и да си направи изводите. Аз няма какво да те опровергавам, а просто отбелязвам склонността ти да послъгваш.

Ами намери информацията и я покажи.

Аз за себе си съм си я намерил, сраванил съм я с това, което си написал и съм се убедил, че има нещо ченгесарско в теб, а ти като меткаш някакви цифри е хубаво да показваш източниците си на информация. Който го вълнува може да си я намери и да се убеди в това, което съм написал.

Щото и тоя път не ти минава номера, нали?

За твое успокоение ще кажа, че ако за Рийкард излъга около 3.5 пъти, то за Сираков бе доста по-скромен. :)
Абе школата си е школа...
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 юли 2020 10:30

Ozzimozzi написа:
damyanov1963 написа:
Ozzimozzi написа:
damyanov1963 написа:
Ozzimozzi написа:
damyanov1963 написа:Вие както обикновенно се опитвате да манипулирате истината, за това опровергай ме.

И за Рийкард послъгваш и то сериозно, но явно ти е генетично заложено. :) Всеки може да си намери информация за трансферите, които си споменал и да си направи изводите. Аз няма какво да те опровергавам, а просто отбелязвам склонността ти да послъгваш.

Ами намери информацията и я покажи.

Аз за себе си съм си я намерил, сраванил съм я с това, което си написал и съм се убедил, че има нещо ченгесарско в теб, а ти като меткаш някакви цифри е хубаво да показваш източниците си на информация. Който го вълнува може да си я намери и да се убеди в това, което съм написал.

Щото и тоя път не ти минава номера, нали?

За твое успокоение ще кажа, че ако за Рийкард излъга около 3.5 пъти, то за Сираков бе доста по-скромен. :)
Абе школата си е школа...

И на тебе ли това баща ти ти го каза?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 юли 2020 10:32

honda написа:
шивача написа:Навремето Ицо отиде за 4милиона долара, тогава най-скъпия трансфер беше на Марадона за 8 милиона, ако не ме лъже паметта. Демек, точноо на половина от най-скъпия в света и то трансфер от ЦСКА в чужбина! Нещо, което никога няма да бъде повторено :!:
Както и Българин да има златна и сребърна топка!

Лъже те :)
примерно Л.Детари -12 млн долара :o
Зв.Бобан- 14 млн долара
Гулит -12 млн долара -доста преди трансфера на Стоичков
Д.Плат -12 млн долара
Гаскойн- 13 млн долара
Р.Баджо-15 млн долара
К.Уодъл -10 млн долара
Д.Стойкович -10 млн долара

Тук не говоря за трансферите на ван Бастен и Лентини в Милан, които бяха чисто изхвърляне. Известния случай когато човек на Берлускони отива до Кройф( тогава директор на Аякс) и му казва дойдох да подпишем договор за ван Бастен. И Кройф му казва ,че ван Бастен е много ценен играч и не се продава ,а италианеца отговаря " Г-н Кройф ,Вие не ме разбрахте . Ние ще купим ван Бастен , а цената вие сам може да посочите" По думите на самия Кройф , той написал нереална сума на лист и я показал.последвал кратък разговор с Берлускони и отговора бил, "това ,което поискахте е повече отколкото ние очаквахме ,но пригответе договора да го подпишем"
За Лентини през 1992г бяха броени 47 млн долара, за Беркамп-24 млн долара. Стоичков е доста далеч от тези нива.

Информацията ти е грешна!
Първо, Ицо подписа с Барса в края на 89г, към онзи момент трябва да видиш трансферите. Иначе преминава през лятото на 90г, но договора му е факт от преди това.
Бегла справка показва, че :
Бобан е трансфериран 91г
Гаскойн 92г
Баджо 90г
Стойкович 90г
Детари 90г в болоня, но тук ако въобще сумата е вярна, е тотална измама.
ето и още една отправна точка, в годината, в която Ицо подписва с Барса
През юли 1989 г. 28-годишният Уодъл за 4,5 милиона паунда (трета в този момент сума от трансфер в историята на световния футбол) се премества във френския «Олимпик» Марсилия.

което ще рече , че паметта наистина ме лъже, но с малко. А твоята :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 29 юли 2020 10:47

Истината е че ЦСКА е направила най-силните трансфери навън и то успешни докато Левски няма почти успешен тхрансфер.Даже Локо сф ,Славия ,Етър та дори и Локо ГО имат по успешни трансфери.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 юли 2020 10:56

loko29 написа:Истината е че ЦСКА е направила най-силните трансфери навън и то успешни докато Левски няма почти успешен тхрансфер.Даже Локо сф ,Славия ,Етър та дори и Локо ГО имат по успешни трансфери.

И кои са те?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юли 2020 11:02

Какви глупости се пишат за Гунди, не мога да повярвам. :roll:
Човека е в ТОП 10 за "Златната топка", при това играещ за български Клуб, това никога, ама никога повече няма да се случи.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 юли 2020 11:05

damyanov1963 написа:
loko29 написа:Истината е че ЦСКА е направила най-силните трансфери навън и то успешни докато Левски няма почти успешен тхрансфер.Даже Локо сф ,Славия ,Етър та дори и Локо ГО имат по успешни трансфери.

И кои са те?

Желязков -Славия, Балъков -Етър, Йорданов- Локо го, за Локо сф не се сещам
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 юли 2020 11:12

шивача написа:
damyanov1963 написа:

И кои са те?

Да, аз точно за Локо имах предвид, понеже колегата е Локомотивец, защото и аз не се сещам, нека бъде така любезен да ги каже.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 29 юли 2020 11:17

damyanov1963 написа:

И кои са те?

Желязков-Фейнорд,Г.Пеев-Динамо Киев,Балъков и Б.Генчев-Спортинг,Й.Йорданов-Спортинг,Ч.Цветков и П.Петков-Аустрия Виена.Левски има един успешен трансфер на Боримиров в Мюнхен 1960 и на Хубчев в Хамбургер а и М.Христов стана веднъж шампион на Германия.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 юли 2020 11:17

шивача написа:
damyanov1963 написа:

И кои са те?

Георги Пеев направи не лош трансфер в Динамо Киев.
Иначе е пропуснат трансфера на Христо Колев от Локомотив Пд. в Панатинайкос за 1 200 000 долара през 1988г.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Левски”