Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 28 юли 2020 10:03

шивача написа:
damyanov1963 написа: ,
Недей да пишеш неща за които не си сигурен, или ти ги е казал баща ти, няма други българи преди Гунди освен Стоичков в класацията.

А на теб кой ти ги е разправял бре??? 63 набор, бил си най-много на 8г когато са умрели Котето, Гунди и третия човек в катастрофата!!!! И ти слушал разкази от дядо на внуче. Ето ти един от мен: най великия след Стоичков е Пешо Петров, играл от 1909г до 1911г и измамил цял противников отбор, и вкарал на празна врата с гъз! Но комунистите не даваха да се раказва за него! Иначе ди Стефано и Хидегути са казвали че той им е футболния идол, дори цола Драгойчева имала плакат на голия му гъз над бюрото си. :!:

Много поздрави имаш от Бай Пешо - Идола на Ди Стефано и Хидекути(не Хидегути). които редовно са го гледали по тв. и са присъствали на мачовете му през 1909г.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 юли 2020 10:14

damyanov1963 написа:
шивача написа:
damyanov1963 написа:Имам предвид, че на погребението на Гунди имаше над Сто хиляди души, казвам минималната бройка, защото никой не може точно да определи колко стотин хиляди имаше в морето от хора, а съболезнователни телеграми изпратиха Боби Чарлтън, Еузебио, Джани Ривера, Сандро Мацола, Флориан Алберт, ако ти говорят нещо тези имена.

И както всяка гнусотия, лъсна голия ви гъз:) Сега кремвиршите го правят по подобие на Левски навремето, като агитират и раздават кебабчета.
Ето, другарю Дамянов какво казва Живков за измисленото и целенасочено погребение
Другарю Солаков, не си ли зададе въпроса, че всички тези хора работят някъде, че те трябваше да напуснат своите научни институти, учреждения, фабрики за това погребение? Не ти ли е известно на тебе, че такива спортисти като Аспарухов и Котков са достатъчно известни и не е нужно да се лепят афиши и да се призовават гражданите да участвуват в погребението, че не е необходимо да се провежда тази хитрост, че на стадиона ще се проведе голямо поклонение? Такова поклонение не е имало. Оттам се е разгърнала манифестация. Наредил си на административно целият ръководещ състав на министерството да участвува.

И Солаков беше изгонен от МВР, а казвате че Левски бил отборна БКП. Май вашия гъз лъсна. Аз ходих тогава с брат ми и никъде не видяхме такива афиши, всички бяха дошли спонтанно и много хора плачеха, като деца, вкл. и Христо Бонев - има го на тв. кадър. Няколко стотин хиляди души не се събират само с афиши, тогава никой не чух да е отишъл, заради афиш. Но на злобари, като тебе е излишно да обяснявам. Колкото и да се мъчите, не можете да преиначите фактите.

Ти не си можел да четеш бе, какви афиши си гледал! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 юли 2020 10:21

damyanov1963 написа:
шивача написа:
damyanov1963 написа:Имам предвид, че на погребението на Гунди имаше над Сто хиляди души, казвам минималната бройка, защото никой не може точно да определи колко стотин хиляди имаше в морето от хора, а съболезнователни телеграми изпратиха Боби Чарлтън, Еузебио, Джани Ривера, Сандро Мацола, Флориан Алберт, ако ти говорят нещо тези имена.

И както всяка гнусотия, лъсна голия ви гъз:) Сега кремвиршите го правят по подобие на Левски навремето, като агитират и раздават кебабчета.
Ето, другарю Дамянов какво казва Живков за измисленото и целенасочено погребение
Другарю Солаков, не си ли зададе въпроса, че всички тези хора работят някъде, че те трябваше да напуснат своите научни институти, учреждения, фабрики за това погребение? Не ти ли е известно на тебе, че такива спортисти като Аспарухов и Котков са достатъчно известни и не е нужно да се лепят афиши и да се призовават гражданите да участвуват в погребението, че не е необходимо да се провежда тази хитрост, че на стадиона ще се проведе голямо поклонение? Такова поклонение не е имало. Оттам се е разгърнала манифестация. Наредил си на административно целият ръководещ състав на министерството да участвува.

И Солаков беше изгонен от МВР, а казвате че Левски бил отборна БКП. Май вашия гъз лъсна. Аз ходих тогава с брат ми и никъде не видяхме такива афиши, всички бяха дошли спонтанно и много хора плачеха, като деца, вкл. и Христо Бонев - има го на тв. кадър. Няколко стотин хиляди души не се събират само с афиши, тогава никой не чух да е отишъл, заради афиш. Но на злобари, като тебе е излишно да обяснявам. Колкото и да се мъчите, не можете да преиначите фактите.

:lol:

Давам ти ФАКТИ! А ти продължаваш с дядовите разкази. Използвали сте хитрост. На мен са ми разказвали, че директори на заводи и предпприятия са агитирали работниците си да отидат на погребението и да плачат, вместо да копаят, чукат и си бъркат в носа на работното си място. Дядо ми каза, че е имало и безплатен транспорт до София.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 юли 2020 10:23

damyanov1963 написа:
шивача написа:
damyanov1963 написа: ,
Недей да пишеш неща за които не си сигурен, или ти ги е казал баща ти, няма други българи преди Гунди освен Стоичков в класацията.

А на теб кой ти ги е разправял бре??? 63 набор, бил си най-много на 8г когато са умрели Котето, Гунди и третия човек в катастрофата!!!! И ти слушал разкази от дядо на внуче. Ето ти един от мен: най великия след Стоичков е Пешо Петров, играл от 1909г до 1911г и измамил цял противников отбор, и вкарал на празна врата с гъз! Но комунистите не даваха да се раказва за него! Иначе ди Стефано и Хидегути са казвали че той им е футболния идол, дори цола Драгойчева имала плакат на голия му гъз над бюрото си. :!:

Много поздрави имаш от Бай Пешо - Идола на Ди Стефано и Хидекути(не Хидегути). които редовно са го гледали по тв. и са присъствали на мачовете му през 1909г.

Не са присъствали, а техните дядовци са присъствали на въпросния мач и са им разказвали :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 юли 2020 10:27

Дамянов, пак по типично милиционерски маниер извиваш ръцете на историята. Солаков беше изгонен от властта не заради спортните му пристрастия, а заради изцепките му по време на среща във Владивосток, където в нетрезво състояние пред видни функционери отрича ролята на СССР в събитията от 1944-та година. Спортните му пристрастия са използвани като подправка в основното ястие.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 юли 2020 10:41

Old_death написа:Дамянов, пак по типично милиционерски маниер извиваш ръцете на историята. Солаков беше изгонен от властта не заради спортните му пристрастия, а заради изцепките му по време на среща във Владивосток, където в нетрезво състояние пред видни функционери отрича ролята на СССР в събитията от 1944-та година. Спортните му пристрастия са използвани като подправка в основното ястие.

Ами той Солаков сигурно не е бил шумкар, а горянин. А казвате, че Левски бил комунистически отбор :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 28 юли 2020 11:00

pyrwaka написа:Само минавам да попитам сините и оранжевите изяснихте ли си кой от двата хартиени "гранда" :lol: е бил по-малкия комунистически тумор? :? :lol: :mrgreen:

Като изключим провинциално-злобарския тон, това мнение най-точно описва настроението, което тази тема предизвиква. :lol:
Само "Левски"!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 28 юли 2020 11:02

Солаков е бил самозабравил се мръсно син пияница. Добре че не е обичал високите скорости и конфискуваните от копоите му спортни коли, че щеше сам да се приключи.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 юли 2020 11:08

Първо на погребението на Гунди се каза че са били 100хиляди, сега един колега е сигурен че са били няколкостотин хиляди, да ги пишем 1млн.и да приключваме,дано да отчетем че някой е бил там и заради Котков.Има едно интервю на Стоичков преди края на споменатата анкета, на въпроса кой би посочил на първо място Ицо казва...аз не го помня Аспарухов, но баща ми казва че е бил голям футболист и спортмен и ако беше жив сега щеше да посочи Христо Стоичков за номер 1,тъй като не е между живите аз го поставям начело...край на цитата.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 юли 2020 11:38

peliforewer написа:Първо на погребението на Гунди се каза че са били 100хиляди, сега един колега е сигурен че са били няколкостотин хиляди, да ги пишем 1млн.и да приключваме,дано да отчетем че някой е бил там и заради Котков.Има едно интервю на Стоичков преди края на споменатата анкета, на въпроса кой би посочил на първо място Ицо казва...аз не го помня Аспарухов, но баща ми казва че е бил голям футболист и спортмен и ако беше жив сега щеше да посочи Христо Стоичков за номер 1,тъй като не е между живите аз го поставям начело...край на цитата.

Бащините чувства винаги са достойни за уважение.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”