Сигурно на треньора на хърватите Златко Далич някой е изпил мозъка, че го държи несменяем в националния.
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Напускането на Ловрен ще е голяма загуба за широчината на състава. Вицешампион на света с Хърватска и твърд титуляр на Световното, тука някои го изкарват че бил едва ли не на ниво БГ Първа лига. 
Сигурно на треньора на хърватите Златко Далич някой е изпил мозъка, че го държи несменяем в националния.
- SgtLiberty
- Контакти:
KOPScousers написа:Да, ама увисваме с 3-ма централни защитници, единият от които 24/7 контузен. Тая кабак мънда от Шалке нещо не ми вдъхва доверие, честно казано. С напускането на Лалана, + очакваната продажба на Шакири, трябва да вземем поне 3-4 нови, според мен. 1-2 топ трансфера и още толкова за скамейката.
Факт, но вярвам, че имат вече готови варианти за заместник. Пък и бих предпочел Ориги да играе защитник отколкото да видя Дидко дори и за 5 минути на терена.
- SgtLiberty
- Контакти:
tapka4a написа:Напускането на Ловрен ще е голяма загуба за широчината на състава. Вицешампион на света с Хърватска и твърд титуляр на Световното, тука някои го изкарват че бил едва ли не на ниво БГ Първа лига.
Не си забавен изобщо.
- slash1912
- Контакти:
tapka4a написа:Напускането на Ловрен ще е голяма загуба за широчината на състава. Вицешампион на света с Хърватска и твърд титуляр на Световното, тука някои го изкарват че бил едва ли не на ниво БГ Първа лига.
Ми взимайте го в комплект с Лебеда
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Миналата година влезе резерва за секунди срещу Напол и и веднага си изтърва човека. Добре че имаме Алисън а не Симончо, ама празната ти кратуна откъде да знае
- Liverpool_EC
- Контакти:
slash1912 написа:tapka4a написа:Напускането на Ловрен ще е голяма загуба за широчината на състава. Вицешампион на света с Хърватска и твърд титуляр на Световното, тука някои го изкарват че бил едва ли не на ниво БГ Първа лига.
Ми взимайте го в комплект с ЛебедаНищо чудно,че си фен на отцепниците - грам не вдяваш от футбол
Те не тези защитата им е такъв леш от години, че даже и нашия 4ти избор им се вижда добре
KOPScousers написа:Да, ама увисваме с 3-ма централни защитници, единият от които 24/7 контузен. Тая кабак мънда от Шалке нещо не ми вдъхва доверие, честно казано. С напускането на Лалана, + очакваната продажба на Шакири, трябва да вземем поне 3-4 нови, според мен. 1-2 топ трансфера и още толкова за скамейката.
Брато, за какви топ трансфери говориш
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- slash1912
- Контакти:
kingofpop написа:KOPScousers написа:Да, ама увисваме с 3-ма централни защитници, единият от които 24/7 контузен. Тая кабак мънда от Шалке нещо не ми вдъхва доверие, честно казано. С напускането на Лалана, + очакваната продажба на Шакири, трябва да вземем поне 3-4 нови, според мен. 1-2 топ трансфера и още толкова за скамейката.
Брато, за какви топ трансфери говоришОтвори си очите, дори когато взехте ШЛ пак Челси ви отмъкват целите. Вернер, Хаверц, че даже сега няма да се изненадам и Юнайтед да ви отмъкнат Тиаго. Приеми, че не сте голяма хапка за добрите играчи и толкова.
Няма смисъл да се заблуждаваш
Не ги искаме просто.Ние си взимаме Вайналдум от изпадналия Нюкасъл ,Робъртсън от изпадналия Хъл и Ориги и ги правим звезди и легенди.
Други взимат за 350 милиона Коутиньо,Дембеле и Гризман,после се чудят как да ги изгонят
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- KOPScousers
- Контакти:
kingofpop написа:KOPScousers написа:Да, ама увисваме с 3-ма централни защитници, единият от които 24/7 контузен. Тая кабак мънда от Шалке нещо не ми вдъхва доверие, честно казано. С напускането на Лалана, + очакваната продажба на Шакири, трябва да вземем поне 3-4 нови, според мен. 1-2 топ трансфера и още толкова за скамейката.
Брато, за какви топ трансфери говоришОтвори си очите, дори когато взехте ШЛ пак Челси ви отмъкват целите. Вернер, Хаверц, че даже сега няма да се изненадам и Юнайтед да ви отмъкнат Тиаго. Приеми, че не сте голяма хапка за добрите играчи и толкова.
Няма смисъл да се заблуждаваш
А Вернер и Хаверц топ играчи ли се водят?
Иначе за теб кой клуб е голяма хапка за големите играчи към днешна дата. Вие, дето сте като Титаник? Айде, моля ти се, дай малко по-сериозно. Виж за какви смешни пари Клоп взе изпаднали футболисти като Робъртсън, Вайналдум, Шакири, пък и Мане, Салах. Без много да се шуми, без да са всеки ден в заглавията на вестниците и без да струват 140 млн. вмомента са едни от най-добрите на позициите си (естествено тук не включвам Джини и Шак). Вие като купихте "добрите играчи" Коутиньо, Гризман и Дембеле за 350 млн. евро, прокопсахте ли? Нали сте хапка за "топ играчите"?
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Това за Вернер малко ми прилича на приказката "гроздето е кисело".
От година тръбят ваши фенове колко добре ще ви пасне на стила, какъв любимец е на Клоп и как ще направи всичко възможно да го привлече в отбора, а след като Челси ви го отмъкна под носа, изведнъж стана неопитен и недоказан играч, който прави много пропуски.

От година тръбят ваши фенове колко добре ще ви пасне на стила, какъв любимец е на Клоп и как ще направи всичко възможно да го привлече в отбора, а след като Челси ви го отмъкна под носа, изведнъж стана неопитен и недоказан играч, който прави много пропуски.