Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Непринуден
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот Непринуден » 26 юли 2020 14:59

Лелее, ти не си спал целта нощ, да съчиниш един ферман глупости.

Така ли правите (съдиш от солствен опит)? Не спите по цели нощи и мислите какво да измислите :lol:
Не, просто ти казах на мига каквото ми дойде на ум. Не съм сектант и съм наясно, че приерно сме по-малки от Реал и по-големи от Левски. Нямам проблем с възприемането на околната среда. Другаде са болните ма ти пък няма как да го разбереш.

Щом Якимов заради един гол е по-добър според тебе от Гунди, ясно е какво е умственото ти ниво.

Ето и тук личи една характерна синя черта. Реагира се като диво животно, първосигнално, без мисъл.
Не е един гол, а гола който води до това да разберем какво е световно първенство. Вашите левсарси лиготии са много тъпи. Нещо щото е синьо трябва да се нагажда. Изведнъж става второто участие на световно най-важно, гол в приятелски мач, достигане до пролетно участие в смешен турнир сед 89-та (сякаш титлите на Аякс, Байерн и Ливърпул преди 89--та са неистински) и защо? Защото синия фен е дивак, отраснал далеч от цивилизацията и за да се успокоят първосигналните му варварски действия гледай там какво се връзва с отбора му.

Стоичков на 28 г. стана номер едно в Европа, а Гунди на 28 загина,

Следвайки твоята паралелна вселена би трябвало Гунди поне ато е загинал да е бил актуален носител на Златна топка. Най-малкото, за да се изравни с този когото ще подценявате по анкети. А иначе за да оправдае божествения си статут приписан му от вас би трябвало и доста повече да направи. Например две години по-рано и Сребърна топка да вземе несправедливо пренебрегнат бидейихи пак най-силния.

Стоичков имаше привилегията да отиде в Барселона,защото тогава вече беше разрешено, а Гунди не го пуснаха в Бенфика, Интер и Милан, но щом те са за тебе от рода на Рода - още веднъж си потвърждаваш умствения капацитет.

Това са левскарски приумици. И Порто случайно стана 87 носитл на КЕШ нали? Щото трябваше Емил Спасов да ги направи, велик син футболист. Айде стига. Кой ли не от уважение е казвал добри думи, включително и в наши дни, за съперника си, което далеч не значи че реално е искал да го привлече. Покажи ми офертите от Бенфика, Интер и Милан, които комунистите са отказали и са спрели Гунди.
Та той не може да намери място в ЦСКА при по-добри нападатели ти го изпрати в европейските грандове. Кой е ненормалния?

Ще ти го покажа и в един следващ пост къде са ненормалните. Ако с мен искаш да се мериш слагай 10 000 на масата и да си организираме някъде тест за интелигентност. Аз съм готов. Не съм педал като левскарите само по празните приказки.

А за задна ножица - Ами той направи една с/у вас при 7:2 и ви тресна напречната греда,след което Сашо Костов мисля че беше я вкара във вратата ви, иначе можеше да му е четвъртия гол в мача.

Пич ти пак не вдяваш. В главата ти е Левски, Левски, Гунди, Гунди, тоя атакува нашия коран и Аллах дето се блъсна. Атака!.... Спри се малко и помисли. Не става дума за задната ножица, а къде. Посочваш ми един не много стойностен мач. Емоционално и то само за вас да, но иначе не. Това е едно от многото софийски дербита безрешаващо значение ,нормален кръг от първенство. Не е 1/4 финал в Европа. Освен това точно тази година, на това 7:2, ЦСКА взема титлата и купата на страната. За капак след преки сблъсъци и победи над Левски. Съвсем омаловажава победатата ви освен чисто за статистиката и да се покефите, че сте били с много най-големия български клуб. Друга стойност няма. Нещо като испансия разгром с 6:1 пре 98-а. Само дето те плачеха от победа без стойност, а вие започвате танца на радостта. Диваци.

Задни ножици сигурно има и по-качествени в мачове без значение или на тренировки. Това не го оспорвам. Въпроса е къде се правят. Това има стойност ама ти не ме разбра.
Или пък си на мнение, че ЦСКА е най-великия в света клуб и само по себе си задна ножица срещу тях, че и с греда, макар и без гол, си е нещо супер голямо. Ммм? Това ли било?

Стоичков си отиде след мачове срещу Барселона на най-високо ниво. В смисъл през април в Европа. Дори обаче и преди да отиде, на 24 години беше постигнал полуфинал, четвъртфинал в най-силния турнир, голмайстор на Европа когато все още имаше стойност. Можем да предположим, че по примера на Стяуа или Цървена ако не беше паднал соца и не беше отишъл в Барселона, че щеше да направи и повече в предстоящите му най-силни години, но и това което направи като младеж е много над Гунди.

Гунди беше световноизвестен без да играе в чужбина, за погребението му съболезнователни телеграми изпратиха Еузебио, Боби Но ти пак няма да спиш от злоба, великите в Света

Вие наистина сте секта. Нецивилизовани варвари. Повярвай ми болшинството не знаят кой е Гунди. За СТоичков няма да обяснявам. Като те слушам тебе сигурно знаят навън и кой е Сашо Костов и Ради Мазников като последния е разстрелян от цесекарите. Няма начин цяла Европа да не е запозната с този мит на синята хунта.

И стига с тоя Стоичков. Аз не мога да приема още една шепа други футболисти, че Гунди бил над тях. Да не говорим, че с подобни легенди на други клубове, например Бонев или Начко, не виждам с какво са под Гунди, само дето пропагандата при тях е по-слаба заради по-малката фенска маса.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 26 юли 2020 15:09

Хубаво е да бъде като анкета, но и така става. Имам въпрос към левскарите. Има ли някой който да мисли, че не сме създадени от партията? Приемам, че не изразилите мнение са на това мнение.

Да, разбира се, майтап си правя с вас и да ви осмеят малко като глупаци, но през годините се убедих, че това не е някакъв майтап и да се закачаме, а сините сериозно са изтрешели и хич не си правят бъзик а го вярват това. За по-кратко приемам, че всички сини го мислят. Ако има такъв, който рязко се отличава от масата да сподели. Щото честно вече си мисля, че всички са малоумни. Мое мнение де. Не ми се сърдете и приемете обратното. Създадени сме от партията и вие сте наред, а аз съм малоумния.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 26 юли 2020 15:34

Имам апел към всички нелевскари за възстановка. Сините са ясни.. Копи-пейст навсякъде на едно творение в ислямистки стил, което се следва от една секта. Защо е така? Не знаят, но е така.

Помогнете ми да направя възстановка на "нормалното", което става в синята глава. Значи ние сме създадени от партията. Сега не се смейте, разсъждавайте като левскари, приемаме, че е така. Но дори глупостта някак си трябва да е изпипана, защото на мен ми звучи през цялото време като смешка.

Та след като сме създадени от партията това е някакво голямо дело и нейно дело. Би трябвало проекта ЦСКА да е нещо като априлската линия, конгресите на БКП, ТКЗС-тата, нещо важно в дневния ред на партията. Те не са го написали, но така трябва да е. Още нещо. След като по-нататък цялата партия и видни нейни дейци са армейци и пречат на репресираните сини, то и на този ранен етап трябва да е така. Не може партията да прави нещо, а нейния първи, втори и тези по върха да са в невидение. Ние не сме някакви репресирани професионалисти и въпреки партията да правим неща. Следователно би трябвало и Георги Димитров и Васил Коларов да са цесекари. След 44-та създаването на ЦСКА сигурно е бил един от най-важните им приоритети. Там някъде идва и корейската война и сблъсъка на двете обществени системи и разделянето на Корея. Дали в корейската война има участие на видни цесекари? Примерно Симулията. Възможно е.

После идват много неща които също изискват размисли. През 53-та като не играем с отбора си и Левски става шампион е обратно на синята митология. Облагодетелства се преследвания отбор, а страда отрочето. Когато съм задавал този въпрос чух отговор, че всъщност партията искала да навреди на Левски ама се объркала и пострадал ЦСКА. Да бе, забавно е, но нещо по-аргументирано сещате ли се? Тяхната логика ми е ясна. Когато Левски е в кал пак са чисти и пак комунистите са правили нещо за ЦСКА, което естествено са объркали или не са успели да прокарат, защото репресираните са герои и не се дават.

По-нататък има още много неща. В една от темите им всички достигнаха до всеобщото мнение, че БКП е изтрила мача 7:2. Заради своя отбор. И останали само кардите, които се давали по кинопрегледите в страната. Тук въпроса ми е през 68-а или която година беше там някой да знае за движение сред кинаджиите пособно на Солидарност на Лех Валенса? М смисъл обединение на репресирани, които въпреки триенето на ленти от партията пропагандира по кинопрегледите победата над отбора на партията. Ако е така как не са били изпратени в Белене? Откъде тази власт в киното? Въпроси, въпроси, много въпроси има. Поне да се барне малко това създаване от парията, щото в момента се крещи от туземци, че нещо е така ама какво е така не е ясно. Просто е така и всички които не са съгласни са ненормални за "нормалния" свят на сините.
Последна промяна от Непринуден на 26 юли 2020 15:35, променено общо 1 път.

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 26 юли 2020 15:35

Непринуден написа:Хубаво е да бъде като анкета, но и така става. Имам въпрос към левскарите. Има ли някой който да мисли, че не сме създадени от партията? Приемам, че не изразилите мнение са на това мнение.

Да, разбира се, майтап си правя с вас и да ви осмеят малко като глупаци, но през годините се убедих, че това не е някакъв майтап и да се закачаме, а сините сериозно са изтрешели и хич не си правят бъзик а го вярват това. За по-кратко приемам, че всички сини го мислят. Ако има такъв, който рязко се отличава от масата да сподели. Щото честно вече си мисля, че всички са малоумни. Мое мнение де. Не ми се сърдете и приемете обратното. Създадени сме от партията и вие сте наред, а аз съм малоумния.

Важно е ти в какво вярваш, за.би ни нас сините глупаци... Ние даже не вярваме, че на Гриша Ганчев отбора се казва ЦСКА- София...

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 26 юли 2020 15:42

Моето не е интересно. Никой няма и да ме чете. Все едно да напиша "сега е следобед". Просто, безинтересно, разказно изречение.
Виж това с партията има каубойски отенък. Нещо интересно, нещо приключенско, Сандокан, Робин Худ, такива образи ми изникват. Нещо уникално. Удряш първата копка в полето за някой завод, но и тичаш по партийна линия в града да откриваш отбор. На мен ми е готино ама не съм от вас и не мога да следвам линията. Вие чудесно се справяте и винаги имате отговор как е станало, протекло и нямате въпросителни. Със сигурност е станало така.

Вие като не знаете аз знам, че се казва ЦСКА-София. Така го е регистрирал юридичеси. Иначе това си е ЦСКА.....пардон, оранжевите, припоците, че да не отидем в друга тема, поне засега.

Иначе и аз не вярвам, че има Левси след като по време на комунизма комунистите милиционери го глътват ама карай. Въввашия стил мога много такива неща да съчиня.

ПП. Ако случайно Левски извърши подобна маневра да се изчисти от дълговеге не е същото- Тогава ще е против тяхната воля и дело на комунисти. Те са жертви и репресирани, но си остават чисти и Левски. Няма припоци, няма припознаване.
Дори напротив. Нещо в полза на Левски може да се обрисува ато страдание. Насила са им изчистили дълговете против тяхната воля. Нещо като насила дадения им милиционерски СПартак. Те и депутатите така. Чисти и святи. Насила някой им дал пари и рушвети, против волята им, репресирали ги и чистите и святи душици изтормозени накрая приели далаверите...но са репресирани и чисти, не са виновни.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 юли 2020 16:01

ЦСКА е създаден от група царски офицери в чест на падналите в борбата срещу фашизма, нацизма и капитализма български войници и цар Борис Три, за да не се забрави саможертвата им, подвига им, великото им дело в чест на целокупния български народ, който към него момент в не малката си част са промит от западната пропаганда мозъци и дори и днес има подобни необразовани люде, които не могат да осъзнаят извършеното и да оценят с достойнство борбата за независимост на Народна Република България и Комунистическата Партия от останалия прогнил свят, и вклиняването ни в добродетелната СССР, която е апогей на всички познати общошовешки ценности.

Извинете ме за свръхдългото изречение, в което и аз се загубих. Развълнунах се, като се сетих за този велик момент от историята ни. Слава на всички членове на Българската Комунистическа Партия. Урааааааа, другари и другарки.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 26 юли 2020 16:09

Това добре, но с излючение на първото изречение първата дума ЦСКА липсва. Чувам само за партията, комунисти, Съветски Съюз.

Това не е създаване на отроче. Звучи ми като мащеха партията. Не я еня за нас Ние трябва да сме поне толкова важни колкото създаваните по това време СИВ и Варшавски договор. Овен това в последните активно участие трябва да има Нако Чакмаков. Комунисти, цесекари, все едно и също е, следователно цесекари са ги направили тези неща.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 юли 2020 16:30

ЦСКА е създаден като клуб на българската армия, която не е нито капиталистическа, нито социалистическа. Естествено в началото никой не си е поставял високи цели, никой не е мислил, че ЦСКА ще стигне близо до европейския връх. Едва на по-късен етап, след няколко спечелени титли и излизането на международна сцена започва да се говори за високо спортно майсторство.

Колкото до спора Гунди или Якимов, наистина е безсмислен, всеки хвали своето. Естествено за ореола на Аспарухов спомага факта, че той умря млад, в разцвета на силите си и бе запомнен именно такъв от неговите привърженици.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 26 юли 2020 16:47

rane написа: Не си мисли, че можеш да водиш нормална дискусия с него!

В смисъла на сектата да, не кълва на идиотщини. Търси там сред лепилата и циганите вярващи, че ЦСКА е БКП, особено през призмата на синьото ДС.

В онази спомената по-горе прослойка е лесно. С тях се говори "лесно" (толкова им е акъла). Репресии, народ, на всичко вярват и по команда го декламират.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 26 юли 2020 17:00

peliforewer написа:Не искам да създавам напрежение във форума но само един от изброените от мен футболисти е бил партиен секретар и притежаваше кола Алфа Ромео,това го пиша за тези от сините фенове дето се оплакват от репресиите на комунистите..

Това има обяснение. Ти не разбра ли как автоматично работи мозъка на един сектант? Като чуе нещо което не му харесва джихадски си казва "Атака!, кажи им там нещо, то със сигурност е умно и вярно-ако някой не се съгласи е комунист". Отговарям ти като левскар. При това не един. Избери си който отговор ти харесва.

1. Гунди и Левски са били против комунистите. Естествено, че още тогава и далеч преди другите да разберат през 89-та е подкрепял западните ценности. Затова си е взел Алфата.
2. Ами именно Гунди ще е партиец и с Алфа, защото комунистите му завиждат, че е от Левски и народа. Няма на Якимов да ги дадат. Затова репресивно и против волята му са му ги дали след огромен тормоз. По същото време и клуба му са подгонили с дарението Спартак. Въпреки това и злите комунисти, Левски и Тунди издържат на репресиите (футболен клуб и западна кола).
3. Всъщност комунистите са искали да подкрепят отрочето си обаче като през 53-та се объркали и облагодетелствали сините. Вместо да се засрамиш от постъпката на създателите на твоя отбор ти си хукнал да ни надуваш главата с алфи. Не те е срам, припок с припок..
4. Няма нищо странно в придобивките му. По подобие на кинаджиите и той е действал тайно. Те пускали по кинопрегледи победата на Левски, той тайно се е промъкнал в Кореком и си купил Алфа и никой не е разбрал. Така или иначе той си остава революционер, човек от народа, против комунистите.
5. Не забравяй да гледаш в перспектива. След 89-та при другата власт трябва да се изтъкне, че са били срещу предишната. Ми ето, западна кола, далеч от соц ценностите още преди 89-та. Репресирани, от народа, против комунистите.

Исккаш ли още?

Кво ти пречи и ти да се правиш на тъпак и да говориш, че ЦСКА е създаден сред простолюдието на народа, но левскарите от завист са ни изпратили военните (вместо ние на тях милицията) и са ни репресирали (с титли и успехи в Европа), но въпреки това не са успели да ни затрият, защото сме честни и истински.. Армейци, оле, нищо общо с военните! Каква е разликата от левски оле нищо общо с МВР?

Мога да ти посоча и много други неща. Например как целия ни отбор скача против соца още тогава.

Върни се в “Левски”