Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот tatusindo » 23 юли 2020 12:57

Blue_Blood84 написа:Старокин ще взима 2 500 евра, по-добре него да освиркваме, отколкото Мазурек и Насиру, които взимат сигурно по 10 15 хиляди евра.:D

И лично за мен ще се раздава доста повече за тези 2500 евра отколкото те за 5 пъти повече ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 23 юли 2020 14:53

tatusindo написа:
Blue_Blood84 написа:Старокин ще взима 2 500 евра, по-добре него да освиркваме, отколкото Мазурек и Насиру, които взимат сигурно по 10 15 хиляди евра.:D

И лично за мен ще се раздава доста повече за тези 2500 евра отколкото те за 5 пъти повече ;)

При тази заплата е добър избор, да. Ако Славчев наистина си намали заплатата от 22к евро на 10к лева, също е много добра новина.
Виж, за Костов и Горанов ще ме е яд.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 23 юли 2020 15:18

Corwin написа:
tatusindo написа:

При тази заплата е добър избор, да. Ако Славчев наистина си намали заплатата от 22к евро на 10к лева, също е много добра новина.

Ама те според мен никъде не са тръгнали .... Това че в Меридиан мач пише тая простотия - е нещо като Тошко Неделев в Цска-София и как му били дали ултиматум - пълна тъпотия ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 23 юли 2020 15:20

tatusindo написа:
Corwin написа:
tatusindo написа:

Ама те според мен никъде не са тръгнали .... Това че в Меридиан мач пише тая простотия - е нещо като Тошко Неделев в Цска-София и как му били дали ултиматум - пълна тъпотия ....

Да, ще изчакам потвърждението, за да се ядосам :D

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 23 юли 2020 15:30

Е поне се отървахме от Мазурек и пише, че няма да си търси парите от оставащите месеци от договора му, то може и да е над година, не помня за колко беше подписал.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 23 юли 2020 15:37

Blue_Blood84 написа:Е поне се отървахме от Мазурек и пише, че няма да си търси парите от оставащите месеци от договора му, то може и да е над година, не помня за колко беше подписал.

Май до 2021 г. Да е жив и здрав и дано има успех от тук нататък.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 23 юли 2020 15:44

metodito написа:За Роби не съжалявам, даже дано го продадат. Млад и перспективен холандец, няма работа в ППЛ. Но ако е само 1.5 млн. евро е смешно. Ма пък все са пари. За Спиро обаче много ще ме е яд. А Гошо Тодоров е хубаво да се върне в школата щом не вижда потенциала му. :evil:

Абе Методи теб явно сериозно те е напекло слънцето :lol: . Кой идиот би дал повече от 250 хил. евро за който и да е от набедените в Левски звезди? И защо да ги дава - играч на посредствен отбор от едно от най-слабите първенства на Еврота, който не достига дори до ЕКТ, а Робърта е извън топ 5 на голмайсторите на първенството. Отделно тоя е порцеланов и лесно чуплив. Ти как би гледал ако Левски извади 1,5 млн. евро за да си купи централния нападател примерно на Борац Баня лука (4-ти в първенството на БиХ), Мезьокьовешд (4-ти в Унгария) или Земплин Михаловце (4-ти в Словакия)? Ти взе май футболните мениджъри и треньорите в нормалните клубове за някакви пълни галфони дет си намират парите по дърветата или им ги дава Боко Тиквата.

Дай малко по-сериозно. От т.н. набедени звезди в Левски Робърта, Поулиньо и Спирингс максимума който може да се намери балък да плати общо е не повече от 500-600 хил. евро. И то ако хептен го е закъсал.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юли 2020 16:44

alexdb написа:
metodito написа:За Роби не съжалявам, даже дано го продадат. Млад и перспективен холандец, няма работа в ППЛ. Но ако е само 1.5 млн. евро е смешно. Ма пък все са пари. За Спиро обаче много ще ме е яд. А Гошо Тодоров е хубаво да се върне в школата щом не вижда потенциала му. :evil:

Абе Методи теб явно сериозно те е напекло слънцето :lol: . Кой идиот би дал повече от 250 хил. евро за който и да е от набедените в Левски звезди? И защо да ги дава - играч на посредствен отбор от едно от най-слабите първенства на Еврота, който не достига дори до ЕКТ, а Робърта е извън топ 5 на голмайсторите на първенството. Отделно тоя е порцеланов и лесно чуплив. Ти как би гледал ако Левски извади 1,5 млн. евро за да си купи централния нападател примерно на Борац Баня лука (4-ти в първенството на БиХ), Мезьокьовешд (4-ти в Унгария) или Земплин Михаловце (4-ти в Словакия)? Ти взе май футболните мениджъри и треньорите в нормалните клубове за някакви пълни галфони дет си намират парите по дърветата или им ги дава Боко Тиквата.

Дай малко по-сериозно. От т.н. набедени звезди в Левски Робърта, Поулиньо и Спирингс максимума който може да се намери балък да плати общо е не повече от 500-600 хил. евро. И то ако хептен го е закъсал.

Аз няма да питам какво е направило слънцето с теб, но ти наясно ли си със словосъчетанието "млад холандец". По дефолт цената на такъв е от определена пачка нагоре. Сигурен съм, че си чувал за "холандска (нема пък да го казвам "нидерландска" :lol: ) школа". Ово си е стандарт. Такъв като си го вземеш знаеш какво да очакваш. Така, както треньор от страна от бивша Югославия си е стандарт. Ние във футбола нямаме школа. Може би вратарската - в минало време. И не забравяй, че той е един от голмайсторите на Камбюр и е от школата на Фейенорд. И е здраво негро. Хайде сега събери всичко това и пак ме питай за напичането. Сравнението с Борац и Земплин е несериозно.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 23 юли 2020 17:41

metodito написа:
alexdb написа:

Аз няма да питам какво е направило слънцето с теб, но ти наясно ли си със словосъчетанието "млад холандец". По дефолт цената на такъв е от определена пачка нагоре. Сигурен съм, че си чувал за "холандска (нема пък да го казвам "нидерландска" :lol: ) школа". Ово си е стандарт. Такъв като си го вземеш знаеш какво да очакваш. Така, както треньор от страна от бивша Югославия си е стандарт. Ние във футбола нямаме школа. Може би вратарската - в минало време. И не забравяй, че той е един от голмайсторите на Камбюр и е от школата на Фейенорд. И е здраво негро. Хайде сега събери всичко това и пак ме питай за напичането. Сравнението с Борац и Земплин е несериозно.

Събирам. Колко холандци минаха през Левски? Към една дузина. Някои от тях си бяха и класа, но пък имаше и тотални дупки Слори. Като цяло холандците са научени футболисти и за нашето първенство обикновено са над средното ниво, но това е смешно мерило. Та за тия холандци колко пари изкарахме? Всъщност колко милиона платихме за Спирингс който е също млад и добре сложен холандец с видими качества? Така че си нахлупил някакви розови очила и си бленуваш като Тити Папазов за 50 хил. абонаментни карти.

За да изпадне дотолкова, че да акостира в България срещу 0 лева в средняшки отбор в който да не направи нищо като визитка считай колко струва. Последният милионен трансфер на Левски е Гарата. Взехме му 2,5 млн. (от тях май някакви заминаха към предишните му клубове). Но Гарата направи феноменален сезон и в България и в Европа. И за всичко това 2 млн. евро от които Батков скачаше до небето. А ти искаш за тоя чупливия, дет от 34 кръга 15 е бил счупен някой да ти даде 1 млн., че и половина. Все пак не забравяй, че един от големите ни удари беше Гари Родригес (също холандец) и със зор му взехме 600 хил. евро. А в сравнения с този Гари си беше величина. И го доказа :lol: :lol: :lol:

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 23 юли 2020 17:56

Робърта е снажен.Добре се позиционира при нападение.....има хубава крачка....изглежда като истински нападател. Но във това откровено слабо първенство не би трябвало да е проблем да бележи много по често и да носи отбора на гърба си. Спирингс....все още е безличен и не е показал нищо. Аиде няколко добри отигравания и спирания на топката. Не знам как ще пуснат Костов като Домовчииски когото спрягат има 2 гола за 25-26 мача тази година. :? Хубаво е млада синя кръв да оре из терените ама все пак трябва и малко закваска истинска. :mrgreen: Мен лично ме притеснява вратарският пост. Михаилов дебелак....резервата му пък от 5 изстрела към него 6 гола.Мачът със Славия бе покъртителен като изяви за него.

Върни се в “Левски”