Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
Тоя парцал излиза ли още. Кой го чете?
- metodito
- Контакти:
За Роби не съжалявам, даже дано го продадат. Млад и перспективен холандец, няма работа в ППЛ. Но ако е само 1.5 млн. евро е смешно. Ма пък все са пари. За Спиро обаче много ще ме е яд. А Гошо Тодоров е хубаво да се върне в школата щом не вижда потенциала му. 

metodito написа:За Роби не съжалявам, даже дано го продадат. Млад и перспективен холандец, няма работа в ППЛ. Но ако е само 1.5 млн. евро е смешно. Ма пък все са пари. За Спиро обаче много ще ме е яд. А Гошо Тодоров е хубаво да се върне в школата щом не вижда потенциала му.
Гошо си е един селски ревльо. Заблудих се, преди година - две, че става за нещо. Сега очакваме от футболисти, които са седяли половин година без заплати и наричани мъртъвци от тоя плачко да бъдат невероятно лоялни, към клуба и треньора. Той никога за нищо не беше виновен. Все другите - Хубчев, мъртъвците, ковид.. Ай ше ти и...
Няма работа и в школата, ако се държи с играчите там по същия начин
110 години любов!
- metodito
- Контакти:
И аз очаквах повече от него. В същото време съм убеден, че работи без допълнително заплащане. Аз апокалипсиси на терена виждам не заради бъдещите футболисти, а заради него. Дано не съм прав. А и няма кой друг. Просто и Лаптопа сигурно няма да дойде в настоящите условия.
-
При подобни условия работиха Стойчо и "Гонзо", при това през 2-рият сезон с никак не лош успех.metodito написа:И аз очаквах повече от него. В същото време съм убеден, че работи без допълнително заплащане. Аз апокалипсиси на терена виждам не заради бъдещите футболисти, а заради него. Дано не съм прав. А и няма кой друг. Просто и Лаптопа сигурно няма да дойде в настоящите условия.

В момента всички в клуба са без заплащане. Затова не отиват такива изрази. Аз, дажв бях изумен от професионализма на момчетата. Холмар можеше да се оперира по-рано, а не да се мъчи.. Живко да се откаже, Тиам да си реди трансфери.. Всеки един от тях рискуваше контузия, но бяха наречени мъртъвци. Не можеш да си такъв лидер. Жална ни майка с тоя ревльо, дето само за Апокалипсиса говори
110 години любов!
- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:При подобни условия работиха Стойчо и "Гонзо", при това през 2-рият сезон с никак не лош успех.metodito написа:И аз очаквах повече от него. В същото време съм убеден, че работи без допълнително заплащане. Аз апокалипсиси на терена виждам не заради бъдещите футболисти, а заради него. Дано не съм прав. А и няма кой друг. Просто и Лаптопа сигурно няма да дойде в настоящите условия.
Дано и резултатите не са, както когато Гонзо беше треньор с неговия сбирщайн. Макар че не може да се отрече, че играеха с желание. Просто толкова си можеха. А при Стоев май вече намериха отнякъде пари, Все пак Диаби, Китимбала и другите несретници едва ли са играли без пари,
Най-страшното според мен е треньора. Той не става ама никак. Но явно за съжаление никой не иска да дойде, нито Ясен, нито Мъри, никой. Така ще си кретаме с Гошо, той ще се обяснява, че с млади играчи без заплати не става и т.н. Пригответе се за много тежки моменти в бъдеще.
-
Старокин ще взима 2 500 евра, по-добре него да освиркваме, отколкото Мазурек и Насиру, които взимат сигурно по 10 15 хиляди евра.:D