Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято
Той по няколко месеца се осведомява и после влиза грубо. 

- modor
- Контакти:
Просто редовно е на банановите острови.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Eminem написа:Айде бе, риск било. Никой няма да дойде в Левски ако има по-добра оферта. Щом няма по-добра оферта, няма и риск.
Някои няма да дойдат, ако имат по- добра оферта. Някои ще предпочетат Левски, дори при по- добра оферта от другаде. Ние няма как да знаем, кой към коя група принадлежи. Фактът, че все пак са в Левски, в тоя кофти момент и където знаят, че публиката иска много, значи имат топки да приемат предизвикателството. Някои без топки и при липса на оферти биха предпочели да станат сервитьори на Банско, примерно... Затова безрезервна подкрепа за отбора на терена!
Save Ukraine!
Който остане в отбора хубаво, който не остане още по-хубаво. Хора без желание и хъс за Левски в отбора не ни трябват! Прав му път на дървото Райнов. Единственото което искам и се надявам да се запазят са Холмар, Каргас и Робърта - Това е! Който и да дойде от днес нататък в този отбор заслужава уважение и търпение към играта му поне до зимата. В такива скапани времена и безпаричие Левски не е бил отдавна, в такава несигурна обстановка. Едно голямо БРАВО на Георги Тодоров за всичко, което прави до момента.
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
tatusindo написа:Който остане в отбора хубаво, който не остане още по-хубаво. Хора без желание и хъс за Левски в отбора не ни трябват! Прав му път на дървото Райнов. Единственото което искам и се надявам да се запазят са Холмар, Каргас и Робърта - Това е! Който и да дойде от днес нататък в този отбор заслужава уважение и търпение към играта му поне до зимата. В такива скапани времена и безпаричие Левски не е бил отдавна, в такава несигурна обстановка. Едно голямо БРАВО на Георги Тодоров за всичко, което прави до момента.
Аз бих прибавил и Славчев за центъра , но никой от изброените няма да остане

Райнов е чудесно, че се махна...пас назад, пак пас назад, чистене в корнер. Година и половина го чакаме да се адаптира, сега в чужбина щял да ходи, смехоран
Каргас никога не ми е харесвал, но остане ли, има уважението ми, че го прави. В един посредствен отбор какъвто ще сме идния (а и не само) сезон той има място. Холмар и Робърта абсурд да останат при тоя таван на заплатите, да им се търсят отбори.

Save Ukraine!
modor написа:Просто редовно е на банановите острови.
Справедливост за Блу-то!

#Оставка на форумния Пеевски (47)

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/levski-s-iznenadvasht-transfer-598345
Със стари аха нов аха.
-
- Контакти:
1914.1902 написа:mikata написа:https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/levski-s-iznenadvasht-transfer-598345
Със стари аха нов аха.
А кой да дойде бе? Кой? Ивелин Попов ли? Георги Миланов ли? Кой? И Васко Панайотов да дойде пак ще е добре в тази ситуация!