Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот LoveAndPeace » 21 юли 2020 09:11

1914.1902 написа:
Левски ще се опита да привлече защитника на Царско село Мартин Кавдански. Той е юноша на клуба, но няма официален мач за отбора. Едва 18-годишен преминава във френския Метц, а след това носи екипите на Славия, Локо Мездра, Берое, Локо Пд, Черноморец, Шкендия, Марек, Тирана, Клермон Фут, Ботев Враца, Царско село.

33-годишният и висок 187 см бранител беше несменяем титуляр за "царете". Той пропусна мачовете в края на сезона, след като даде положителна проба за коронавирус, пише "Тема Спорт".

Завидно постоянство :lol: 15 години - 12 отбора

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 21 юли 2020 09:18

1914.1902 написа:Няма смисъл някой да идва в Левски.

Как? Левски в момента е мечта за много футболисти. Всички са с големи заплати и никой нищо не играе.
Виж как пред сектор "В" са се събрали огромна група футболисти и се бият кой да подпише. И пред сектор "А" има група, по-малобройна, но се бият по-жестоко. Това са спонсорите. Всички предлагат милиони и се молят на Тити и Наско да изберат тях. Тъй като са изключително много затруднени от това пребогато предлагане на спонсори и футболисти, "собствениците" не са в състояние да направят своя избор и са принудени от обстоятелствата да вдигнат рамене и да обявят фалит.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 юли 2020 09:25

Явно Царско село ще са ни кръводарители. Нали Наско се водеше от тоя кръг и е гъст със собственика им.

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 21 юли 2020 09:32

Serafim написа:Явно Царско село ще са ни кръводарители. Нали Наско се водеше от тоя кръг и е гъст със собственика им.

На нас от край време кръводарители са ни изпадащи отбори (макар Селото да се спаси, но на кантар бяха). Тази "сполучлива" политика е една от причините за "грандиозните" ни (не)успехи. Миналата година Септември изпада, ние взимаме двама от там...при условие, че тогава имаше пари...Смятайте сега като няма :roll:
Save Ukraine!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 юли 2020 09:45

Serafim написа:Явно Царско село ще са ни кръводарители. Нали Наско се водеше от тоя кръг и е гъст със собственика им.

Koeто мен лично много ме притеснява. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2020 10:00

LoveAndPeace написа:Завидно постоянство :lol: 15 години - 12 отбора

Тази "стратегия" в трансферната политика я бяхме забравили от времето на Гонзича.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 21 юли 2020 11:50

Кой читав футболист ще дойде при нас?, сигурно Дунав са по високо котирани от нас. Честно казано все сме си говорили за дъното и под него през годините, но това в момента е сигурно най- лошото което съм виждал.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 21 юли 2020 13:25

Тодоров е казал, че Каргас напуска, а май сме се разбрали със Попович да не идва. Поне второто е добра новина.
Във всеки случай не очаквам каквито и да е входящи трансфери, преди да продадем поне двама от конвертируемите футболисти.

Потребителски аватар
djtony7
Контакти:

Мнениеот djtony7 » 21 юли 2020 14:06

Свободни агенти колкото искаш :) :)

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 21 юли 2020 16:02

djtony7 написа:Свободни агенти колкото искаш :) :)

Така е, но нали и свободните агенти искат заплатка, а тука няма заплати. Не знам даже кой свободен агент би се излъгал да дойде в момента с всичките тия неяснотии.

Върни се в “Левски”