deepblue1963 написа:POPCORN написа:айде щяхме да падаме с 5 на 0 4 на 1 некви такива са къде са левскарите![]()
![]()
Аз съм левскар,но не съм казал,че ще паднете с 5-0.Кво ще правим сега?Ще ме биеш ли?
поне си признай помисли ли си го

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
deepblue1963 написа:POPCORN написа:айде щяхме да падаме с 5 на 0 4 на 1 некви такива са къде са левскарите![]()
![]()
Аз съм левскар,но не съм казал,че ще паднете с 5-0.Кво ще правим сега?Ще ме биеш ли?
![]()
gugushito написа:мисля ,че е време да поспре да ги върти толкова много и да почнем да си газим нормално.... тая работа второто полувреме не ми харесва... през 5-6 мин. влизат по 3 души... не разбрах в какъв състав завършихме....![]()
Гуу написа:Трябваше да ги бием, просто го заслужавахме. Незнам какво толкова някои хора ги превъзнасяха Спартак, поне от показаното тази вечер се видя, че не са нищо повече от едни Динамо Москва например.
Още повече, че руснаците нямаха почти никакви положения пред вратата ни, с изключение на една грешка на Иван Иванов през първото полувреме, когато успяха да отправят силен удар, но право в ръцете на Чавдаров.
delqnski47 написа:Гуу написа:Трябваше да ги бием, просто го заслужавахме. Незнам какво толкова някои хора ги превъзнасяха Спартак, поне от показаното тази вечер се видя, че не са нищо повече от едни Динамо Москва например.
Още повече, че руснаците нямаха почти никакви положения пред вратата ни, с изключение на една грешка на Иван Иванов през първото полувреме, когато успяха да отправят силен удар, но право в ръцете на Чавдаров.
Не,чисто и просто не им дадохме да припарят до вратата ни![]()
Първото им положение дойде чак в 35-тата минута май...
Гуу написа:delqnski47 написа:Гуу написа:Трябваше да ги бием, просто го заслужавахме. Незнам какво толкова някои хора ги превъзнасяха Спартак, поне от показаното тази вечер се видя, че не са нищо повече от едни Динамо Москва например.
Не,чисто и просто не им дадохме да припарят до вратата ни![]()
Първото им положение дойде чак в 35-тата минута май...
Мда, и това беше единственото им положение, май. Поне това се видя покрай якото засичане на картината.
POPCORN написа:Ок,на Динамо вкара. 3 гола не са малко ли ???А колко изпусна ?? Какъв пропуск направи срещу Литекс в Ловеч. Просто сега може да се хвърля като заклан петел по терена,за да се докаже и "реваншира" за пропуска.Но няма как да стане.Ето това са големите нападатели,които ги вкарват тези положения. Защото само един път му се отдава в мача.Дано Гранден и Панку не са такива.
еми нали това ти казвам де, че сам срещу вратаря никога не вкарва!а дали е голям незнам.мен ме кефи.но има още много да се учи.все пак е на 20
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта