Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 20 юли 2020 07:50

Вълчан написа:Нищо чудно да се създаде нов клуб под името Левски от хора които не са съгласни със случващото се. А според писаното тук са по голямата част от привържениците. Стадион Раковски чака своят отбор. ;)

Това ще е най-голямата простотия, която може да се случи. И в този смисъл, вземайки предвид колко прости са всички тези хора, нищо чудно. Отвратително! Отвратеняци!
Ако зависеше на тея (и едните, и другите са маскари), "Левски" отдавна нямаше да го има.
Иначе не обвинявам т.нар. "организирани фенове" за положението, в което се намира "Левски". Нито жепееца са докарали или можеха да махнат, нито Русев, Ангелов или Васко Зара.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 20 юли 2020 08:01

alexdb, Тити и Наско , благодариха :oops:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 20 юли 2020 08:09

metodito написа:Нито жепееца са докарали или можеха да махнат, нито Русев, Ангелов или Васко Зара.

Бъркаш , върни лентата назад когато Батков ревеше , че политически интереси искат клуба в техните ръце .
Всичко случилото се не е без натиска на тези които сега ще развиват търговска дейност на гърба на Левски .
Ти благодари ли им ;)

tochavos написа:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 20 юли 2020 08:26

Новият член на Надзорния съвет на Левски - Петър Ганев, е уверен, че скоро отборът ще има генерален спонсор. Според икономиста клубът ще успее да преодолее тежката ситуация, в която се намира.

"Няма логика Левски да не си намери генерален спонсор, дори отборите от Втора лига имат реклама на фланелките. Ясно е, че няма да е някаква мечтана сума, както преди години", призна Ганев.

"Мисля, че за следващия сезон бюджетът ще бъде вързан. Трябва да се покрие тази дупка от над 4 млн. лева. Вариантите са няколко: трансфери, дарителски кампании, абонаментни и членски карти. Очевидно от продажби на играчи клубът може да бъде спасен, но тези, които купуват, знаят, че Левски е в сложна ситуация и натискат да се възползват максимално като платят по-малко."

"Наско Сираков ще има думата по отношение на трансферите. Ако стартираме първенството, означава, че сме преобразували бюджета с новите футболисти и сме намерили спонсори. Ако се завърти машината, скоро ще се измъкнем от ситуацията", допълни Ганев пред Канал 3.

"За мен членските карти са голямата тема. Това е начинът, по който феновете могат да се доближат до клуба. Трупането на членска маса ще подготви почвата за преформатирането на целия клуб, което от акционерно дружество да стане собственост на своите членове, които да гласуват кой да е президент. Членските карти ще бъдат пуснати вероятно на 1-и септември, имаше дебат по тази тема."

"Аз съм оптимист, но това не означава, че не съзнавам риска, че утре всичко може да се срине заради текущите задължения. В момента сме в уникална ситуация за първи път от много време да се отървем от всякакви зависимости", завърши Ганев.

:lol: :lol: :lol:

tochavos написа:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2020 08:37

Kotooshu написа:
metodito написа:Нито жепееца са докарали или можеха да махнат, нито Русев, Ангелов или Васко Зара.

Бъркаш , върни лентата назад когато Батков ревеше , че политически интереси искат клуба в техните ръце .
Всичко случилото се не е без натиска на тези които сега ще развиват търговска дейност на гърба на Левски .
Ти благодари ли им ;)

Не знам какво точно се е случило: дали Батков беше опраскан по схемата на koj, която тогава се раждаше или Батков доброволно даде "Левски"? В подкрепа на първото ще ти дам пример: "Монитор" и "Стандарт", опраскани по схемата на koj - заграбени и унищожени. Може ли Батков да е опраскан като Васко Зара? А дали е бил опраскан в действителност последния? Понеже си е жив и здрав, богат. Просто не е в България. (Между другото този модел прилича супер много на това, което се случи в Русия и "добрите" олигарси на Путлер и "лошите" олигарси).
За мен не си прав. Т.нар. "обединени фенове" може да искат и да се натискат, но са просто някакви бълхи - джуджета, които искат да праскат Мис Силикон.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2020 08:41

Kotooshu написа:

"Аз съм оптимист, но това не означава, че не съзнавам риска, че утре всичко може да се срине заради текущите задължения. В момента сме в уникална ситуация за първи път от много време да се отървем от всякакви зависимости", завърши Ганев.

:lol: :lol: :lol:

Тоя пич в коя държава живее? Защото аз живея в авторитарна деспотия, в която всичко и всички са зависими от koj и това няма как да се промени.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 юли 2020 08:46

Методи, пусни си Нова и гледай съсобственика на Левски, как брани Бойко и Пеевски...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 20 юли 2020 08:54

Сираков и Тити са срам идеалите на Левски

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 20 юли 2020 08:54

metodito написа:
Kotooshu написа:

Ти благодари ли им ;)

Не знам какво точно се е случило: дали Батков беше опраскан по схемата на koj, която тогава се раждаше или Батков доброволно даде "Левски"? В подкрепа на първото ще ти дам пример: "Монитор" и "Стандарт", опраскани по схемата на koj - заграбени и унищожени. Може ли Батков да е опраскан като Васко Зара? А дали е бил опраскан в действителност последния? Понеже си е жив и здрав, богат. Просто не е в България. (Между другото този модел прилича супер много на това, което се случи в Русия и "добрите" олигарси на Путлер и "лошите" олигарси).
За мен не си прав. Т.нар. "обединени фенове" може да искат и да се натискат, но са просто някакви бълхи - джуджета, които искат да праскат Мис Силикон.

Друго ми е мнението и виждането на нещата от време оно , но няма значение ... виждаме в какво сме се превърнали или ни превърнаха .
САКАМЕ И ЧЕКАМЕ , Мис Силикон :)

tochavos написа:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2020 08:56

bilyaletdinov написа:Методи, пусни си Нова и гледай съсобственика на Левски, как брани Бойко и Пеевски...

Папазов ми е една силно неприятна личност (а не беше така - приемах го просто като безобиден шут). Не знам защо го наричаш съ-собственик?

Върни се в “Левски”