Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Eminem » 19 юли 2020 18:40

alexdb написа:
Eminem написа:Някои неща не са ми ясни около канала Левски тв.
Две такси ли трябва да плащаме ? Една за домакинските мачове и една за гостуванията?
А феновете на отборите, които гостуват на Герена и те ли трябва да платят такса, за да гледат мачовете ?

Май много си се вързал на глупостите на Сирака. Правата за първенството принадлежат на Нова Броудкастинг груп, а твоя договор с Диема е на база настоящите канали и настоящата програмна схема. Левски ТВ може да влезе в такъв пакет само безплатно, но това не променя обстоятелството, че първенството с домакинските срещи на Левски ще си се предават по Диемите. Ако някой иска Левски ТВ да е платена това няма да се отрази на цената на Диема, а който иска ще може да си се абонира и да си налива пари на комарджията, клоуна и СЗ. С какво ще пълнят този канал те си знаят. Но не мисля, че ще има много мераклии които ще проявят изобщо интерес да ги спонсорират.

Ясно, Благодаря!

Колкото до последното...От написаното от В. Колев, което пуснаха в тази тема, става ясно, че вече сз имат тотален контрол над клуба.
Не виждам как нормален фен ще им пълни джоба. Аз лично предпочитам клубът да си отиде с достойнство и чест, отколкото да е превзет от сз.

pomiqrat написа:За домакинствата ще плащате допълнително, защото сте левскари, а гостите ще гледат по диема.

Ами ще плащаме, какво да правим....
Нарко.....ъъъъ бизнеса с пудра захар трябва още да се развие.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 юли 2020 19:04

Serafim написа:Като има домакинство на Левски сменят бекграунда на екраните, слагат сини чаши и водещия казва: "Добре дошли в Левски ТВ по Диема Спорт, в ефира на Диема Екстра, част от Нова Броудкастинг Груп".

... Aмача ти го коментира припока Врачев, а в студиото е Нико Петров дето не знам дали има 5 Мин. играно за Левски, ама е вещ по всички въпроси.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 19 юли 2020 19:27

Левски ТВ в Нова ТВ собственост на Бойче - шеф на СЗ , а СЗ началници в Левски :mrgreen:
Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2020 19:33

Цялата тази драма с подялбата на власт и едни фенбойчета и момиченца, дето се замерят с акота и сипят фейкове е толкова гнусна и непродуктивна, че няма накъде. Просто наистина нашето общество в една немалка степен, не е дорасло достатъчно в интелектуален план, за да иска нещо повече от Баце и Геша. А и да получат нещо различно, те няма да разберат, че са го получили. Затова - Бацеее. А за другите - терминал 1 по-добре.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 19 юли 2020 19:41

Нищо чудно да се създаде нов клуб под името Левски от хора които не са съгласни със случващото се. А според писаното тук са по голямата част от привържениците. Стадион Раковски чака своят отбор. ;)

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 19 юли 2020 19:49

Eminem написа:
alexdb написа:
Две такси ли трябва да плащаме ? Една за домакинските мачове и една за гостуванията?
А феновете на отборите, които гостуват на Герена и те ли трябва да платят такса, за да гледат мачовете ?

Май много си се вързал на глупостите на Сирака. Правата за първенството принадлежат на Нова Броудкастинг груп, а твоя договор с Диема е на база настоящите канали и настоящата програмна схема. Левски ТВ може да влезе в такъв пакет само безплатно, но това не променя обстоятелството, че първенството с домакинските срещи на Левски ще си се предават по Диемите. Ако някой иска Левски ТВ да е платена това няма да се отрази на цената на Диема, а който иска ще може да си се абонира и да си налива пари на комарджията, клоуна и СЗ. С какво ще пълнят този канал те си знаят. Но не мисля, че ще има много мераклии които ще проявят изобщо интерес да ги спонсорират.

Ясно, Благодаря!

Колкото до последното...От написаното от В. Колев, което пуснаха в тази тема, става ясно, че вече сз имат тотален контрол над клуба.
Не виждам как нормален фен ще им пълни джоба. Аз лично предпочитам клубът да си отиде с достойнство и чест, отколкото да е превзет от сз.

pomiqrat написа:За домакинствата ще плащате допълнително, защото сте левскари, а гостите ще гледат по диема.

Ами ще плащаме, какво да правим....
Нарко.....ъъъъ бизнеса с пудра захар трябва още да се развие.

Няма ли начин да ги изхвърлите тези софиязападняци от клуба? Не стига, че само го смучат, без нищо да дават, отделно изкараните глоби, но вероятно заради тях пада доста посещаемостта, да не говорим и за реномето.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 юли 2020 19:56

Сираков малко се прави на умряла лисица и сега играе със западняците,получили финансирането което му е обещано веднага ще ги нарита и ще ги държи настрани.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юли 2020 19:57

Odessit написа:Няма ли начин да ги изхвърлите тези софиязападняци от клуба? Не стига, че само го смучат, без нищо да дават, отделно изкараните глоби, но вероятно заради тях пада доста посещаемостта, да не говорим и за реномето.

За да се намери начин, първо трябва да падне държавната подкрепа, която имат. Виждаш какви неща правят и нито има разследване от полицията, нито арестувани, нито присъди.
Е как да стане ?

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юли 2020 20:32

mikata написа:Сираков малко се прави на умряла лисица и сега играе със западняците,получили финансирането което му е обещано веднага ще ги нарита и ще ги държи настрани.

Даже лично ще ги арестува и ще ги вкара в затвора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 юли 2020 20:55

alexdb написа:

Би ли посочил откъде имаш споделената от теб информация? Или е твоето мнение по въпроса?
Би ли споделил с мен невежата кой е собственик на правата от футболните мачове от нашето първенство? БФС? ПФЛ? Клубовете?
Как се взема решението кой да притежава правата и какво има право да прави притежателят( или този на който правта са преотстъпени) с тях?
Кой има правото на арбитраж при спорове относно тези права?
Благодаря за отговорите?

Върни се в “Левски”