POPCORN написа:айде щяхме да падаме с 5 на 0 4 на 1 некви такива са къде са левскарите![]()
![]()
До утре не ги търси сега търсат поводи за нови заяждания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
POPCORN написа:айде щяхме да падаме с 5 на 0 4 на 1 некви такива са къде са левскарите![]()
![]()
herminatora написа:Левскарите сега се чудят кво оправдание да измислят за супер прогнозите си за разгромна загуба ама ще ги видим те кво ще направят в следващата си контрола там срещу кой играеха непомна
![]()
herminatora написа:Левскарите сега се чудят кво оправдание да измислят за супер прогнозите си за разгромна загуба ама ще ги видим те кво ще направят в следващата си контрола там срещу кой играеха непомна
barabata.cska написа:herminatora написа:Левскарите сега се чудят кво оправдание да измислят за супер прогнозите си за разгромна загуба ама ще ги видим те кво ще направят в следващата си контрола там срещу кой играеха непомна
Е как да не помниш техните контроли са с елитни отбори![]()
![]()
deepblue1963 написа:POPCORN написа:айде щяхме да падаме с 5 на 0 4 на 1 некви такива са къде са левскарите![]()
![]()
Аз съм левскар,но не съм казал,че ще паднете с 5-0.Кво ще правим сега?Ще ме биеш ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта