Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 19 юли 2020 15:51

Нямам представа, аз бих са надявал, че нещата ще тръгнат както трябва и ще са пример. Естествено е по-вероятно да стане обратното, зависи от действията след това.
Дали ще се откажат от всички социални глупости и ще почнат да харчат колкото изкарват, без никакви социални придобивки и без преразпределяне. Без средства за възстановяване на чужди държави, а обратното с пращане на сметка за кампания и етк.
И преди сме водили подобни дискусии. Аз съм краен минархист и вярвам в този начин. Намирам само него за справедлив. Без никакво преразпределяне, кой колкото изкара и колкото оцелее. Без солидарност, без подобни измишльотини. Пълен индивидуализъм и поставяне на първо място - личното благо и материален просперитет.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 19 юли 2020 16:00

А хората, които наистина имат нужда от помощ, за тях пари ще има ли, или ги хвърляме на кучетата. В САЩ не знам как е, но в България на дете със синдром на Даун, държавата давала помощи до 3 годишна възраст. Явно след това се предполага, че ще живее нормално.....
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 юли 2020 16:02

За да се даде е нужно да се вземат от някого. Както казах, аз съм привърженик на твърд минархизъм и никога не съм го крил.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 19 юли 2020 16:15

Thsmith написа:За да се даде е нужно да се вземат от някого. Както казах, аз съм привърженик на твърд минархизъм и никога не съм го крил.

Никога няма да останеш или да вземеш власт с тази нагласа. По скоро нещо като на Бен Шапиро възгледите са добре, само без религията.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 юли 2020 17:55

Пълно лицемерие, тука съм определено за САЩ, от гледна точка на нашите интереси.
Сега ще оплакваме германците ли, щото те бяха едни от тия в ЕС, които най-много пискаха за Южен Поток(колкото и спорен да беше), значи за едни може за други не, евем ти и равнопоставеноста в ЕС.
Всички пискат за намаляне влиянието на Русия над газовият пазар, а кво се получава, чрез Северен поток, тя ще има пълен монопол, което ще засегне и нас и цяла Източна Европа, отвсякъде ще тече руски газ.
Германците да не се правят на ощипани.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 юли 2020 18:06

Soulen написа:
Thsmith написа:За да се даде е нужно да се вземат от някого. Както казах, аз съм привърженик на твърд минархизъм и никога не съм го крил.

Никога няма да останеш или да вземеш власт с тази нагласа. По скоро нещо като на Бен Шапиро възгледите са добре, само без религията.

To за това трябва да се осигури и място като "Либерия" за "социално недоволните" :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 19 юли 2020 21:23

ivan56 написа:Пълно лицемерие, тука съм определено за САЩ, от гледна точка на нашите интереси.

Aм, стига, уа :lol:
А какви са нашите интереси :?: Искаме или не искаме потоци да минават през нашата територия :?: :lol:
Избистрете си мнението русофобите, защото САЩ се готвят да санкционират не само "Северен поток 2", а и "Турски поток" :lol:

Германците може и да са пискали за Южен поток, ама те поне са европейци и са основната двигателна сила на икономиката на ЕС.
Ако може, пусни и линк, който препраща към заплахи за санкции от Германия към страни и фирми, които са се готвили да изграждат Южен поток.

Хубаво наскачахте всички тук да браните северноамериканския господар на Европа, само че единственото лицемерие е това на САЩ, защото се бутат да развалят доброволно договорени сделки и проекти на независими страни.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 юли 2020 21:27

Аз съм против всякакви потоци, които трябва да се финансират с публични средства. Без значение дали са Руски, Катарски или каквито ще други.
Ако е толкова "печеливш" да си го финансира доставчика или друг частен инвеститор, а държава да събира малка част като комисионна за пренос.

A.Pinochet[/center]

Nilim

Мнениеот Nilim » 19 юли 2020 21:30

THE G.A.M.E написа:
Groucho написа:И ко сеги става? САЩ - гранде свободна търговия, пазарна икономика и демокрация, а плаши европейски фирми със санкции, ако същите изберат да си купуват руски газ. САЩ - Гранде стожер на демокрацията, правата, свободите и пазарната икономика :!: :lol: :lol: :lol: :lol: Гранде закрилник на Европа :lol:
Руснаците сами са си виновни, след като веднъж вече изнудваха Европа, да ги подкрепи в конфликта с Украйна, инак - газ йок.
Когато веднъж си се посрал, не може да очакваш след т'ва да не си заподозрян.
Това, че Русия обича да се заиграва с енергийните си ресурси, да изнудва по малките от нея, е факт.

В една пазарна система с право на избор САЩ ще предложи близки условия и съответно Европа ще се зарадва и няма да купува от Русия (с всички последици за руснаците).

В общи линии с тия санкции САЩ демонстрира дейност. Докато Европа има нужда от руски газ ще купува руски газ. Ако трябва чрез компании, които нямат нищо общо нито с Русия, нито с ЕС..официално. Бизнес бате..

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 юли 2020 21:48

То тоя газ не лети, не е като друг вид стока с която може да направиш вртъка. Върви по тръба и идва от някъде.

п.с. Федералното правителство не продава газ, петрол или каквото и да е от този род. Продава го собственикът му, а що се отнася до щатите, всичко което е под земята ти е твое, а не на държавата.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”