[offtopic]А защо се пропуска факта че тези пари се дават от домус на домус,или този който държи тв-правата не
печели нищо.Само при 20% печалба колко от тези 6 милки се връщат обратно при домуса, нали той държи и тв правата.
Получава се малко плащам на мен си и каквото остане за клубовете.Реално се получава че може да дава колкото иска висока
оферта за клубовете сумата е определена останалитепари остават във фирмата която държи тв-правата(домуса).
И като се замислим, май неговат оферта не е по-висока от на А1.Таксите за спортните канали на А1 е 7лв. а на Диемите 9.
И накрая БФС си отдържат глобите, и смятайте колко влизат в касите на клубовете.
Пс.Забравих и часта на Лудогорец(клуб на домуса).Те фенове нямат и глоби нямат, то ест чисти пари.[/offtopic]
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Непринуден написа:Dust написа:Между другото през 2013 година телевизионните права бяха продадени за малко под 15 милиона за три години или малко под 5 000 000, сега същите са на сезон са 6 500 000 или с 1,5 милиона повече.
Тоест с 30% скок за въпросния период.
Пак между другото тогава пакета е струвал 4 лева, а сега 9 лева, тоест със 125% повече е цената.
Абонатите ли са ограбвани сега или на клубовете се дава по-малко от тогава? Щото ако са същия брой (а те вероятно са и повече от тогава) сега дават и още толкова и още 1/4 отгоре, но клубовете получават само мало над 1/4 отгоре.
Само не ми казвай, че тогава се е работило на загуба за популяризиране на продукта, а сега всичко е нормално.
И то ако ще става такъв як бизнес, където водещото и единствено са парите и нищо друто няма значение, то защо не е като в ШЛ, където УЕФА прави пачките, а тук вместо БФС някакъв си олигарх само защото останалите не сме такива приятели с властта?
Според мен обаче има изтичане на абонати и те са дори по-малко от преди. Има вече най-различни начини да ги гледаш нелегално - то крискохакери, сеирсандъци, IPтелевизии, прилажения за телефони и др. Това не го виждате обаче.
-
- Контакти:
Разбрах, че един човек говорил за мен. Изгоних същия индивид от съблекалнята на Литекс преди много години. С това затворих и вратата му към мен. Той е един пробит долар, погубил десетки кариери на футболисти и треньори. Но времето му изтича. Господарят му няма да го пази вечно. Заради него мнозина скачат на ЦСКА сега , но ще им кажа, че този пробит долар няма да донесе добро на ЦСКА . Той е причината ЦСКА да загуби финала и да не сме носители на купата, а аз да съм далеч от Армията.Аз не водя такиви футболисти на ЦСКА . Виждам в социалните мрежи колко много го "обичат" този индивид и дано по скоро бъде изритан от нашия дом. Извоювал съм си правото да казвам нещата честно и това което ми е на сърцето, а той е един анонимник с пост. ЦСКА и феновете ще го запомнят с това , че на всички стадиони искат да го бият и с това колко наши таланти погуби. А на бившият борец ще му кажа не се крий зад тях , ако имаш нещо да ми казваш телефона ми е отворен. Ще завърша с това , армейци винаги ще съм верен на ЦСКА"
Ицо си е Ицо. Велик!
Ицо си е Ицо. Велик!
Хайл Мусолини
CaptainBertorelli написа:Разбрах, че един човек говорил за мен. Изгоних същия индивид от съблекалнята на Литекс преди много години. С това затворих и вратата му към мен. Той е един пробит долар, погубил десетки кариери на футболисти и треньори. Но времето му изтича. Господарят му няма да го пази вечно. Заради него мнозина скачат на ЦСКА сега , но ще им кажа, че този пробит долар няма да донесе добро на ЦСКА . Той е причината ЦСКА да загуби финала и да не сме носители на купата, а аз да съм далеч от Армията.Аз не водя такиви футболисти на ЦСКА . Виждам в социалните мрежи колко много го "обичат" този индивид и дано по скоро бъде изритан от нашия дом. Извоювал съм си правото да казвам нещата честно и това което ми е на сърцето, а той е един анонимник с пост. ЦСКА и феновете ще го запомнят с това , че на всички стадиони искат да го бият и с това колко наши таланти погуби. А на бившият борец ще му кажа не се крий зад тях , ако имаш нещо да ми казваш телефона ми е отворен. Ще завърша с това , армейци винаги ще съм верен на ЦСКА"
Ицо си е Ицо. Велик!
Абсолютно е прав! Дано повече хора прогледнат и видят, че последните 5г не са ни виновни завоите към космоса и кривите ракети, а селяците начело на клуба. А в Ицо има такъв ресурс и толкова отворени врати на запад, изток, дори и на луната, че тъпаците не знаят как да го използват.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
- Контакти:
шивача написа:CaptainBertorelli написа:Разбрах, че един човек говорил за мен. Изгоних същия индивид от съблекалнята на Литекс преди много години. С това затворих и вратата му към мен. Той е един пробит долар, погубил десетки кариери на футболисти и треньори. Но времето му изтича. Господарят му няма да го пази вечно. Заради него мнозина скачат на ЦСКА сега , но ще им кажа, че този пробит долар няма да донесе добро на ЦСКА . Той е причината ЦСКА да загуби финала и да не сме носители на купата, а аз да съм далеч от Армията.Аз не водя такиви футболисти на ЦСКА . Виждам в социалните мрежи колко много го "обичат" този индивид и дано по скоро бъде изритан от нашия дом. Извоювал съм си правото да казвам нещата честно и това което ми е на сърцето, а той е един анонимник с пост. ЦСКА и феновете ще го запомнят с това , че на всички стадиони искат да го бият и с това колко наши таланти погуби. А на бившият борец ще му кажа не се крий зад тях , ако имаш нещо да ми казваш телефона ми е отворен. Ще завърша с това , армейци винаги ще съм верен на ЦСКА"
Ицо си е Ицо. Велик!
Абсолютно е прав! Дано повече хора прогледнат и видят, че последните 5г не са ни виновни завоите към космоса и кривите ракети, а селяците начело на клуба. А в Ицо има такъв ресурс и толкова отворени врати на запад, изток, дори и на луната, че тъпаците не знаят как да го използват.
Писал съм го тук Шивач, ама аз съм един анонимник в западащ форум. Ицо го формулира. Крайно време е да прогледнем...
Хайл Мусолини
- delqnski47
- Контакти:
Стойкас кви ги е плещил пак... 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Този му подминавам всяка дума, но по-тъпото е, че цесекари скачат на Стоичков заради въпросната персона, а и с право Ицо е намесил и "бившия борец", тъй като погърчения е в клуба ви единственото и благодарение на него.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
С тоя вашия Щаб отвратихте и изгонихте легенди като Стоичков, Пенев, Костадинов, Джеки...не съм сигурен дали не и Ст. Младенов. Нямат никакъв усет във връзката на клуба с феновете, да не говорим за маркетинг. Най-лошото е че си мислят като направят някой добър изходящ трансфер и феновете са супер доволни. А резултати няма.
Цесекарите никога не са и няма да скочат на Стоичков заради Стоилов. Това, че един или двама са говорили или писали нещо си е за тяхна сметка.
При клуб като ЦСКА с много фенове и легенди, винаги ще има напрежение, критики, разочарование породени от неоправданите очаквания за добро представяне, което е нещо съвсем нормално. В този смисъл на Домусчиев му е много по-лесно - няма коректив от страна на публика и легенди (то няма такива) и много по-безболезнено се преживяват неуспехите.
При клуб като ЦСКА с много фенове и легенди, винаги ще има напрежение, критики, разочарование породени от неоправданите очаквания за добро представяне, което е нещо съвсем нормално. В този смисъл на Домусчиев му е много по-лесно - няма коректив от страна на публика и легенди (то няма такива) и много по-безболезнено се преживяват неуспехите.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- delqnski47
- Контакти:
Dust написа:Този му подминавам всяка дума, но по-тъпото е, че цесекари скачат на Стоичков заради въпросната персона, а и с право Ицо е намесил и "бившия борец", тъй като погърчения е в клуба ви единственото и благодарение на него.
То секви хора има ,кво да прайме
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.