kingofpop написа:LaRgO написа:За трети път виждам, че се изтъкваш с парите. Всеки психиатър ще ти каже, че го правиш, защото имаш психически травми, които са ти създали много комплекси.
Разбирам да си изкарал парите със знания, талант и умения, но да се поставяш над другите, защото си изкарал пари от залагания? Определено ти трябва психиатър, за да ти отпуши травмите от детството. Не си мисли, че с това си нещо повече от другите. Напротив, ставаш още по-жалък. Не е срамно да имаш комплекси, но нормалните хора се лекуват.
Пич, за какви травми говориш, какви компекси кви 5 лв. Откога да обираш букмейкърите е комплекс. Те знаеш ли колко хора обират и колко милиони правят на ден, все някой трябва да ги поставя на мястото им. Точно ти си ненормален и побъркан, много хора, фенове на Реал, не един път са ти го казвали. Когато падате псуваш и обиждаш играчите и отбора си, а когато биете уж си щастлив

Няма смисъл изобщо да се коментира
И само ще ти кажа, че парите си ги изкарвам точно със знания и умения, защото схемата, която правя, много малко хора могат да я правят. Ти си бачкай там по 10 часа на ден като клетник за 700 лв щом ти харесва

по начина, по който пишеш, не вярвам да изкарваш повече(ако изобщо работиш)
Виждам, че четенето с разбиране ти е трудно.
Не става въпрос за букмейкъри, а за това, че се поставяш над другите В ТОЗИ ФОРУМ(които НЕ СА собственици на букмейкъри), само защото залагаш и си изкарал пари от това.
Ти дори и не ги познаваш!
Определено има някаква подсъзнателна причина да се изтъкваш с това и тя не е положителна.
Ако схемата ти изисква умения, не мога да си представя истинските професии тогава какво изискват. Слава Богу, в реалния живот(не в твоя) това което правиш НЕ изисква умения, нито талант. Нормален човек няма да се величае с това.
Когато обиждам играчите на Реал, не е защото са паднали, а защото не се влагат. Защото не са играли с желание, със сърце и дух. Обиждал съм, защото съм видял на терена бездушие, апатия и незаинтересованост. Нарочно използвам толкова синоними, пък дано го схванеш. Адски много ме дразнят, когато играят бездушно и без желание, а не самата загуба като такава. В тези моменти си заслужават псувните.