Ла Лига (сезон 2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Ла Лига (сезон 2019-20)

Мнениеот kingofpop » 17 юли 2020 18:03

insaneboy1 написа:
miro_rz написа:На Зидан му дайте доживотен договор!

на съдията, на съдията

ахахахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

чак сега виждам, явно вчера е било по-голям цирк и от предните мачове.

Ми ти ги виж във форума им бе човек, как се кефят :o :o
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 17 юли 2020 18:06

bilyaletdinov написа:Най-голямата легенда на Барса, а може би и на футбола казва, че са слаби, жалки и всеки, който играе с висок интензитет ги бие, ама колегите от форума обясняват, че съдиите са виновни...за пореден път се обеждавам, че това българския фен на Барса е доста разглезено и просто животно.

Пич, що изопачваш нещата ? Аз лично казах 10 пъти, че сме слаби и че мечтаят да бием Наполи само за да може да сложа 5-6 хиляди на 1/4 финала Байерн да ни отстрани :mrgreen: Но това какво общо с факта, че Реал получиха 9 дузпи в последните си 10 мача. Чакам да ми отговориш какво общо имат двете неща.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 юли 2020 18:18

да бием Наполи само за да може да сложа 5-6 хиляди на 1/4 финала Байерн да ни отстрани

Вас и 0-0 ви устройва срещу Наполи.
И що си мислиш(с такава увереност), че Байерн ще ви елиминира, и то в един мач, че чак и да залагаш против любимия си отбор?
Барселона е по-опасен отбор в един мач, факт!
Баварците пък ги няма много, много в мачове тип-финал.
1999, 2001, 2010, 2012, 2013
Добре, че бе Робен 2013, за да не влезе мача в продължения.
Малко каръци си падат, все нещо извънредно им се случва.
Току виж и Меси-Суарес-Гризман живнат изведнъж.
По-адекватно е да сложиш на Барса в случая.
Разбира се, ако Гатузо не обърка сметките.

Ако искаш съспенс заложи на Ювентус или Лион, коефициентите са близки(1.90, 1.85).
Или в краен случай на Реал срещу Пеп.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 юли 2020 18:49

kingofpop написа:
bilyaletdinov написа:Най-голямата легенда на Барса, а може би и на футбола казва, че са слаби, жалки и всеки, който играе с висок интензитет ги бие, ама колегите от форума обясняват, че съдиите са виновни...за пореден път се обеждавам, че това българския фен на Барса е доста разглезено и просто животно.

Пич, що изопачваш нещата ? Аз лично казах 10 пъти, че сме слаби и че мечтаят да бием Наполи само за да може да сложа 5-6 хиляди на 1/4 финала Байерн да ни отстрани :mrgreen: Но това какво общо с факта, че Реал получиха 9 дузпи в последните си 10 мача. Чакам да ми отговориш какво общо имат двете неща.

Със снощната дузпа същите са общо 5 от 10 мача, така че дай да не говорим наизуст. Дузпите си ги имаше като само тази снощи можеше да се подмине понеже аз лично не видях контакт, но в предните 4 си ги имаше и това ясно се вижда. Колкото и да се опитвате да омаловажавате нещата с цел да се успокоите няма как да стане. ;) Дори и да са 9 както казваш ако ги има то те трябва да се свирят, а не да се затварят очите както есента в Ел Класико, когато не ни дадоха две. Вашата дузпа срещу Сосиедад що не я коментираш и то при положение, че имаше засада на Видал след, което се получи дузпата в 82 минута? Дай да поговорим за вашите дузпи, а не само за нашите или викаш вашите са 100%-ви, а нашите не са понеже така ви е изгодно да говорите.

Не се ли усещате колко сте жалки в момента и как всички ви се смеят? Започвайте да свиквате с такива сезони вече, защото скоро ще стане и по страшно от това, което виждате в момента като представяне на отбора ви.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 юли 2020 19:27

kingofpop написа:
insaneboy1 написа:
miro_rz написа:На Зидан му дайте доживотен договор!

на съдията, на съдията

ахахахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

чак сега виждам, явно вчера е било по-голям цирк и от предните мачове.

Ми ти ги виж във форума им бе човек, как се кефят :o :o

Абсолютна глупост си написал, признахме, че няма дузпа.
Толкова си и чел нещата, дето сме писали.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 17 юли 2020 19:31

Честита титла на Реал!
Към феновете на Барселона-бъдете един път мъже и честитете на съперника,от първия кръг на следващото първенство си пишете пак за дузпи,съдии и варове :oops:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 17 юли 2020 20:00

Това е една от най-скандално спечелените титли за последните около 25 години в Ла Лига (от тогава следя това първенство). Имам приятели, които са фенове на реал и дори някои от тях си признават, че е имало доста дискусионни отсъждания в ключови моменти-една част в ущърб на Барселона, а други в полза на Реал. :roll: :roll: :roll: Още при равенството със Селта, когато Аспас изравни от несъществуващ фаул, разбрах накъде отиват работите. Просто колкото и да искам, не мога да честитя подобна титла...ако си я бяха спечелили честно, както през 2012-та или през 2008-ма, щях да им кажа ЕВАЛАТА, но не и с такива мишкарски прояви. Тебас разкри публично преди няколко седмици, че Перез е звънял на съдиите и е налагал натиск върху тях...за какво говорим изобщо? В никое друго първенство го няма това (освен в efbet liga естествено)!

П.П ...А,щях да забравя! Въпрос към феновете на Реал: Нали титлата в Ла Лига не ви беше важна и не спирахте да омаловажавате нашите триумфи в шампионата през последните години? Как така изведнъж си променихте мнението? Няма да се изненадам и за Купата на краля да се извъртите по подобен начин в случай, че я спечелите! Даже съм сигурен, че ще го сторите!

А това величаене на Зидан ми е толкова смешно :) Пеп иде!!!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 юли 2020 20:04

ViscaBarca написа:Това е една от най-скандално спечелените титли за последните около 25 години в Ла Лига (от тогава следя това първенство). Имам приятели, които са фенове на реал и дори някои от тях си признават, че е имало доста дискусионни отсъждания в ключови моменти-една част в ущърб на Барселона, а други в полза на реал. :roll: :roll: :roll: Още при равенството със Селта, когато Аспас изравни от несъществуващ фаул, разбрах накъде отиват работите. Просто колкото и да искам, не мога да честитя подобна титла...ако си я бяха спечелили честно, както през 2012-та или през 2008-ма, щях да им кажа ЕВАЛАТА, но не и с такива мишкарски прояви. Тебас разкри публично преди няколко седмици, че Перез е звънял на съдиите и е налагал натиск върху тях...за какво говорим изобщо? В никое друго първенство го няма това (освен в efbet liga естествено)!

П.П ...А,щях да забравя! Въпрос към феновете на реал: Нали титлата в Ла Лига не ви беше важна и не спирахте да омаловажавате нашите триумфи в шампионата през последните години? Как така изведнъж си променихте мнението? Няма да се изненадам и за Купата на краля да се извъртите по подобен начин в случай, че я спечелите! Даже съм сигурен, че ще го сторите!

А това величаене на Зидан ми е толкова смешно :) Пеп иде!!!

Ето поредният филм+. На какво е заприличал форума вече .....
Човекът, който падна за фал от Селта може ли да ми кажеш в коя школа се е учил да пада така?
Зидан има 3 ШЛ поред. Това остава в историята. Пък ти си драскай глупостите, а и като идва Пеп какво от това? Зидан сам каза коя е целта, когато се завърна и си я постигна. Точка.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 17 юли 2020 20:11

Аха. Значи моментите в лигата са два. Моментите, в които Барселона е ощетена и моментите, в които Реал е бутан от съдиите ?
Така ли ? Реал никога не е бил ощетен от съдиите през сезона, нали ? Барселона никога не е била бутана от съдиите през сезона, нали?
Няма думи, които да опишат колко сте нагли, жалки, злобни и комплексирани!!!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 юли 2020 20:17

kingofpop повече от една година мрънка в този форум по подобие на Илиан Илиев, когато падне от Левски.
Ливърпул и Реал Мадрид са му влезнали доста дълбоко. :roll:

Върни се в “Архив”