Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Аз не просто не им вярвам. Аз съм напълно убеден, че те нямат умствен капацитет да извадят отбора от настоящата ситуация. Ако не се появи някой с пари скоро, отичаме по канала. Само че на Боце в момента сме му най-малката грижа, та и парашутисти няма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Kotooshu написа:Баси и негативните хора сте
Когато нещата се оправят ще са на първия ред.

След като не искат да помагат и всичко, което се прави няма смисъл, защо още са във форума? Защо още се интересуват от клуба? Защо не се откажат от него, а само се измъчват? Или може би си мислят, че нещата ще се оправят с общи приказки и търсене на кусури.
Като не искат да дават и помагат, да не дават, но защо трябва да ни убеждават и ние да не правим нищо? Защо ни убеждават, че всичко е бъде напразно и няма смисъл да се помага на клуба?
Аман от капацитети и многознайковци.
Последна промяна от realno на 16 юли 2020 14:10, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- bilyaletdinov
- Контакти:
Що не питаха Сираков дали един от съдружниците в Дома България има връзка със СЗ? Дали се дължи на това смяната на екипировката?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
realno, хайде прочети отново, конкретно моят коментар и ми обясни, къде точно убеждавам вас да не помагате? Това си е ваш избор, аз изразявам мнение и на никой не налагам или съветвам, какво да прави. Просто се дразня малко на тоя фалшив популизъм и просия, с които най– много да разплачем пак онзи, чувствителния. За огромната част мислещи хора ставаме смешни.
Save Ukraine!
rhaegar написа:Аз не просто не им вярвам. Аз съм напълно убеден, че те нямат умствен капацитет да извадят отбора от настоящата ситуация. Ако не се появи някой с пари скоро, отичаме по канала. Само че на Боце в момента сме му най-малката грижа, та и парашутисти няма.
Май Боце ви е сърдит в момента? Иначе да е задвижил нещата. Бая хора вече говорят, че СЗ са в основата на протестите и не случайно вчера Тити-сълзата леко го нападна, а днес Сираков спомена, че странно спонсорите се отдръпват. ПК също намекна, вметвайки, че спонсорът ви бил заличен от земята.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Божков съвсем правилно искаше да даде акциите на Боце за да стане ясно кой се разпорежда с клуба последните 10 години, но толупа пак се измъкна като мокра връв и си изми ръцете с кандидатите за слава (и пари) Тити и Наско. Ако е искал до сега да е намерил спонсор, те протестите са от 1 седмица, а акциите поне преди месец бяха прехвърлени. Наско каза, че тези които преди са се натискали за спонсори сега се дърпат. Той сигурно си е мислел, че парите веднага ще потекат. Но знаем кой разпределя порциите в държавата. Вчера чухме за едни милиони за хотел в Гърция. Първо били 4 после станали 16. Нали се сещате че парите за Левски в едно чекмедже му се събират, но по действията му до тук показва единствено, че нищо добро не ни мисли. Така че аз не съм от оптимистите за бъдещето на клуба.
Е както винаги тъпаците жадни за слава и пари клъвнаха на шибаняка. Ако имат достойнство да кажат какво им обеща и как ги излъга.
-
Както самия Васил Левски е писал преди-Време за помагане е сега, останалите не ще бъдат вече наши приятели.
Няма да си заеба отбора, нямам и капка колебание дали да не помогна на отбора.
И поне тия, които виждат някакви задкулисни схеми и тнт, поне да не пречат на другите, които сляпо ще помагат на отбора. Като не искате да помагате, поне не ни пречете.
Няма да си заеба отбора, нямам и капка колебание дали да не помогна на отбора.
И поне тия, които виждат някакви задкулисни схеми и тнт, поне да не пречат на другите, които сляпо ще помагат на отбора. Като не искате да помагате, поне не ни пречете.
goteborg написа:realno, хайде прочети отново, конкретно моят коментар и ми обясни, къде точно убеждавам вас да не помагате? Това си е ваш избор, аз изразявам мнение и на никой не налагам или съветвам, какво да прави. Просто се дразня малко на тоя фалшив популизъм и просия, с които най– много да разплачем пак онзи, чувствителния. За огромната част мислещи хора ставаме смешни.
Нищо, ние глупавите ще подкрепяме до последно, а вие умните ще коментирате до последно как си даваме парите напразно и няма да се учудя ако някой ден се зарадвате, че сте били прави.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
То цаката не е няколко стотитн човека да си дадем последните пари и да ни викат, че сме балами, цаката е всички биещи се в гърдите левскари да дадат по малко. По-добре 100 000 човека по 10 лв плюс някакъв артикул, отколкото 10 000 човека даващи по 100 лева.