Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Гледам амбразурчиците на Сираков продължават като Матросовци да го бранят. Тази подлога на шибаняка ще остави името си със златни букви в историята на Левски. Като собственика при който клуба фалира. Ако някой не го е разбрал Левски фалира.
rhaegar написа:groti написа:blue avalanche написа:Не съм привърженик на ГЕРБ или на БМБ. Даже напротив! Но смея да твърдя, че, ако при следващата власт продължим да тътрим новите Слорита, Матондита, Бру-Мру, Гикиевичи, Генковци, Дембита, Опокувци и т.н. Пак ще сме в батака! Само не знам кой ще ни е виновен тогава?
Защо Ц.село може да "намери" Антуи, а ние "намираме" Мохамед?
Защо Берое може да "намери" Конте и Охене, а ние "намираме" Райнов и Бру?
И още, и още, и още...
Грешките в селекцията не ги оспорваме. Но, не забравяй че е едно да играеш в Берое, Ц. Село и Черно море, където напрежението е по-малко, друго е да играеш в Левски, където никой не те чака. Справка - същият тоя Райнов.
Какво напрежение има в Левски? Че те споменатите отбори, без селското царство, са по-успешни и с повече тенекии от Левски в последното десетилетие. Редно е при тях да е напрежението.
Да си скаут в Левски е най-благата работа в тая държава, взимаш едни прилични пари, пращат те на екскурзии по Бразилия от време на време и накрая пак се взимат играчи от YouTube. Да не говорим, че никой никога не ти иска отчет на свършеното.
Не си прав за напрежението върху футболистите. Как така в другите отбори играят, при нас все не стават. Райнов го гоним няколко години да го вземем и какво? Същото беше с Иво Иванов, Везалов, А. Александров(защитникът), Мапуку, Митрев, Пацо, Чиликов и още и още и още. Просто не всеки приличен футболист става за посредствен отбор с взискателни фенове, легенди и журналисти. За скаутите не искам да говоря.. Там темата е много болна, а трагедията пълна
110 години любов!
blue avalanche написа:groti написа:blue avalanche написа:Не съм привърженик на ГЕРБ или на БМБ. Даже напротив! Но смея да твърдя, че, ако при следващата власт продължим да тътрим новите Слорита, Матондита, Бру-Мру, Гикиевичи, Генковци, Дембита, Опокувци и т.н. Пак ще сме в батака! Само не знам кой ще ни е виновен тогава?
Защо Ц.село може да "намери" Антуи, а ние "намираме" Мохамед?
Защо Берое може да "намери" Конте и Охене, а ние "намираме" Райнов и Бру?
И още, и още, и още...
Грешките в селекцията не ги оспорваме. Но, не забравяй че е едно да играеш в Берое, Ц. Село и Черно море, където напрежението е по-малко, друго е да играеш в Левски, където никой не те чака. Справка - същият тоя Райнов.
Тук, проблемът е всичко което се случи в последните години на Батков и след него. Събарянето на здрав сектор за да се даде на "наша фирма" за строеж на новия. Подхвърлянето на Левски от един на друг "наш" човек, който трябваше да се легитимира в България (Спас) и т.н. Неплащането на осигуровки е по същата причина. "утре няма да сме тук, това е излишен разход". И сега от уж най-известен и най - обичан клуб, изведнъж се оказваме горещ картоф- вземи го ти. Тук говорим за страх да се обвържеш с Левски
А знаеш ли колко собственика се изредиха в Локо Пд? И всички бяха "отдалеч и за малко". Някои даже бяха разстреляни. Имаше и една рейсаджийка Г.Топалова. Обаче техните осигуровки са платени. Що така? На тях текучеството на собственици не им пречи. Даже, междудругото, успяха да спечелят две Купи. Елиминираха Спартак Търнава и отпаднаха от Страсбург. А ние се гърчехме срещу колоса Вадуц!
Какво беше напрежението вчера върху Найденов, Юруков, М.Петков, Марин Петков, Ив.Горанов? Все юноши на Левски, които трябваше да играят за честа на синята фанелка?
Освен напрежението на собствената им некадърност...
Всъщност не се знае какво е положението на Локо с дълговете. Не се знае дали след години няма да се окажат на същото дередже. И не само те, ами всички отбори като цяло. Но, понеже питаш за Локо.. В последните 10 години най - доброто им класиране е 5то място. Най-лошото 12. Това че взеха 2 купи е добро стечение на обстоятелствата. Ние отстранихме най-добрият отбор преди да отпаднем от Локо. Мисълта ми е, че купата рядко е пример за правилно развитие на клуба.. Справка Славия и Лудогорец.
Не мисля, че след като от 5 месеца не са получавали редовно заплати е нормално да се сърдиш на някой футболист. Смешно е. На мен покрай ковид ми махнаха годишния бонус и КОД-ТО ми падна в пъти. Наивно е да мислим, че някой ще играе само за емблемата.
110 години любов!
- blue avalanche
- Контакти:
groti написа:blue avalanche написа:А знаеш ли колко собственика се изредиха в Локо Пд? И всички бяха "отдалеч и за малко". Някои даже бяха разстреляни. Имаше и една рейсаджийка Г.Топалова. Обаче техните осигуровки са платени. Що така? На тях текучеството на собственици не им пречи. Даже, междудругото, успяха да спечелят две Купи. Елиминираха Спартак Търнава и отпаднаха от Страсбург. А ние се гърчехме срещу колоса Вадуц!
Какво беше напрежението вчера върху Найденов, Юруков, М.Петков, Марин Петков, Ив.Горанов? Все юноши на Левски, които трябваше да играят за честа на синята фанелка?
Всъщност не се знае какво е положението на Локо с дълговете. Не се знае дали след години няма да се окажат на същото дередже. И не само те, ами всички отбори като цяло. Но, понеже питаш за Локо.. В последните 10 години най - доброто им класиране е 5то място. Най-лошото 12. Това че взеха 2 купи е добро стечение на обстоятелствата. Ние отстранихме най-добрият отбор преди да отпаднем от Локо. Мисълта ми е, че купата рядко е пример за правилно развитие на клуба.. Справка Славия и Лудогорец.
Не мисля, че след като от 5 месеца не са получавали редовно заплати е нормално да се сърдиш на някой футболист. Смешно е. На мен покрай ковид ми махнаха годишния бонус и КОД-ТО ми падна в пъти. Наивно е да мислим, че някой ще играе само за емблемата.
В България, ако не си шампион, няма НИКАКВО значение дали си 2-ри, 3-ти, 10-ти... Даже, при този регламент, много по-изгодно е да си джиткаш във втората осмица, да станеш 7-ми и да играеш баражче за ЕКТ. Отколкото да се гърчиш в първата 6-ица, с 300 зора да си трети и пак да играеш баражче.
Когато за 10-на години си профукал 3 финала(единия с човек повече) това не е просто "лошо стченение на обстоятелствата". Това намирисва на некадърност.
Ако Найденов, Юруков, Горанов, Петковците и Иванов са обикновени заплатаджии и не играят заради емблемата, по какво се различават от останалите? Освен, че са по-евтини? И защо, тогава, трябва да им се дава път, шанс и какво ли още не?
groti написа:Не си прав за напрежението върху футболистите. Как така в другите отбори играят, при нас все не стават. Райнов го гоним няколко години да го вземем и какво? Същото беше с Иво Иванов, Везалов, А. Александров(защитникът), Мапуку, Митрев, Пацо, Чиликов и още и още и още. Просто не всеки приличен футболист става за посредствен отбор с взискателни фенове, легенди и журналисти. За скаутите не искам да говоря.. Там темата е много болна, а трагедията пълна
Не правиш ли връзка между некадърните скаути и намираните от тях некадърни футболисти? И как все ние подбираме тия, дето не могат да направят следващата крачка?
И пак ще кажа, за мен напрежението в Левски не е с нищо по-различно от това в Берое, Морето, Локо Пловдив и т.н. Всички тия отбори от години не играят за нищо, освен в 3-4 мача годишно за купата, където им е шансът с малко късмет да блеснат. Единствената разлика е, че легендите на Левски са по-гласовити в негативизма си към отбора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- blue avalanche
- Контакти:
https://www.novsport.com/news3178802_1003.html
За юни:
приходи - 239,122 лева
разходи - 308,807 лева
баланс - - 69,685
И то при положение, че за заплати са отишли 30,317, което си е едно нищо!
А за НАП - 143,000, което си е вноската за разсроченото плащане.
С други думи - продължаваме да не плащаме осигуровки и заплати.
С други думи - колкото по-мръква - по-тъмно става.
За юни:
приходи - 239,122 лева
разходи - 308,807 лева
баланс - - 69,685
rhaegar написа:groti написа:Не си прав за напрежението върху футболистите. Как така в другите отбори играят, при нас все не стават. Райнов го гоним няколко години да го вземем и какво? Същото беше с Иво Иванов, Везалов, А. Александров(защитникът), Мапуку, Митрев, Пацо, Чиликов и още и още и още. Просто не всеки приличен футболист става за посредствен отбор с взискателни фенове, легенди и журналисти. За скаутите не искам да говоря.. Там темата е много болна, а трагедията пълна
Не правиш ли връзка между некадърните скаути и намираните от тях некадърни футболисти? И как все ние подбираме тия, дето не могат да направят следващата крачка?
И пак ще кажа, за мен напрежението в Левски не е с нищо по-различно от това в Берое, Морето, Локо Пловдив и т.н. Всички тия отбори от години не играят за нищо, освен в 3-4 мача годишно за купата, където им е шансът с малко късмет да блеснат. Единствената разлика е, че легендите на Левски са по-гласовити в негативизма си към отбора.
Естествено че намирам връзка. Тя е очевидна. Аз не искам да оправдая никого за дереджето ни. Мисълта ми беше само, че тези играчи, които даде за пример са същите като нашите, но се радват на далеч по-голямо спокойствие. Факт е, че единствено оранжевият литекс и лудогорец могат да се похвалят с успешно скаутско звено. С Локо ако си разменим играчите няма да има никаква разлика (не гледам заплатите). Те, просто са по-сработен отбор, с по-голямо спокойствие, без чак толкова големи драми за пари в последните 5 месеца и тренираха по време на локдауна.
110 години любов!
blue avalanche написа:groti написа:blue avalanche написа:А знаеш ли колко собственика се изредиха в Локо Пд? И всички бяха "отдалеч и за малко". Някои даже бяха разстреляни. Имаше и една рейсаджийка Г.Топалова. Обаче техните осигуровки са платени. Що така? На тях текучеството на собственици не им пречи. Даже, междудругото, успяха да спечелят две Купи. Елиминираха Спартак Търнава и отпаднаха от Страсбург. А ние се гърчехме срещу колоса Вадуц!
В България, ако не си шампион, няма НИКАКВО значение дали си 2-ри, 3-ти, 10-ти... Даже, при този регламент, много по-изгодно е да си джиткаш във втората осмица, да станеш 7-ми и да играеш баражче за ЕКТ. Отколкото да се гърчиш в първата 6-ица, с 300 зора да си трети и пак да играеш баражче.
Когато за 10-на години си профукал 3 финала(единия с човек повече) това не е просто "лошо стченение на обстоятелствата". Това намирисва на некадърност.
Ако Найденов, Юруков, Горанов, Петковците и Иванов са обикновени заплатаджии и не играят заради емблемата, по какво се различават от останалите? Освен, че са по-евтини? И защо, тогава, трябва да им се дава път, шанс и какво ли още не?
Чакай сега. Никой не оспорва некадърността и грешната работа в клуба. Нали това казвам и аз. 10 години загробване с активното съучастие на собствениците. Това е и моята теза. Не знам защо мислиш, че обвинявам късмета, съдбата или неволята. Виновни са тези, снесените отгоре, дето решиха да взривят сектора или да не плащат осигуровки. Тия, дето подписаха договори с Фигерейдо, които ни костваха над 1милион без да броим заплатата, която сме му платили
110 години любов!
- blue avalanche
- Контакти:
groti написа:Тия, дето подписаха договори с Фигерейдо, които ни костваха над 1милион без да броим заплатата, която сме му платили
Тия, дето подписаха договори с Фигейредо, не са нито Русев, нито Божков, нито Тонев. А много "готини" и "кадърни" пичове, работещи, незнайно защо, директори в Левски. Пичове, които злоупотребиха с парите и доверието на собствениците!
В този ред на мисли, да попитам още веднъж:
Защо г-н Павел Николов Колев е още на работа в клуба?
Наско Сираков със стари ... ли ще прави новия ...? Това ли му е "новия път"? Това ли е "различния" и "моралния" Левски?
blue avalanche написа:https://www.novsport.com/news3178802_1003.html
За юни:
приходи - 239,122 лева
разходи - 308,807 лева
баланс - - 69,685
Е това не бях го чул и много се смях.
Но съвсем честно казвам, после като се замислих за положението, не ми беше до смях.
Може да се случи с всеки.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!