За да се спасите от фалит трябва да продадете двамата холандци, Холмар и Иванов. С парите да плащате дългове и с юношите във В група за два сезона, ако разбира се купувате билети за мачовете и артикули.
Георги Тодоров по визитката ще разберете, че треньорството не му е занаят.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- metodito
- Контакти:
pomiqrat написа:Георги Тодоров по визитката ще разберете, че треньорството не му е занаят.
И аз очаквах малко повече след силния си старт, но то това да е проблема.
Аз съм на мнение, че е един обикновен посредственик (и това е най-мекото, което ще кажа), но бях за Хубчев да си изкара сезона (така се прави в нормалните клубове). Според мен Хубсън тоя мач можеше и да го вземе. Или поне да хикси. Което е различно от това да паднеш вкъщи, евем ти Европата, вкъщи си.
- blue avalanche
- Контакти:
pomiqrat написа:За да се спасите от фалит трябва да продадете двамата холандци, Холмар и Иванов. С парите да плащате дългове и с юношите във В група за два сезона, ако разбира се купувате билети за мачовете и артикули.
Георги Тодоров по визитката ще разберете, че треньорството не му е занаят.
То понеже отборите са се наредили на опашка за двамата холандци, Холмар и Иванов. Хеле, пък, за Иванов.
Г.Тодоров е на ниво физкултурник. Чест му прави, обаче, че никога не е твърдял обратното и не се е правил на треньор.
blue avalanche написа:Понеже 100 страници се изписаха за ТВ правата и сумите за клубовете, аз да попитам отново:
След събранието в Изпълкома ръководството на ПФК Левски излезе ли с някакво обяснение/позиция/изявление/декларация???
Така де...Щото г-н Наско Сираков беше много "решителен", че щял да спира камери, да удря с юмрук по масата, да обръща маси и т.н.
А после видяхме изявления на Фурнаджиев и В.Стефанов. Нашето ръководство - по-ниско от тревата. Що така? Къде изчезна възрожденският плам на г-н Сираков?
Освен, ако всичко не е било поредната димка... Имитация на активност... Както си мисля аз.
Ах , колко добре написано !
Един месец се чудим , какво прави Сираков , освен да прави свирки на тиквата !
Между другото , малко хора виждат от ден първи колко са близки СЗ и Сираков .
Имам гадното чувство , че ни гласят вариант тире ... един месец само се говори колко е тежко но няма нито абонаментни карти , нито членски и най вече от първия ден акциите на тита трябваше да бъдат пуснати за феновете!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Играта на Левски не струва и една стотинка, а Сираков реве по тв правата. Сираков е тотална трагедия дотук! Или е взел пари, за да поеме фалита или Бойко го е излъгал, че ще му прати спонсори, а той ще може да се прави на голям пред камерите. Към този момент се вижда, че няма абсолютно никаква идея какво да прави.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Наско Тотото Сираков. Комарджия. Ако ще се продаваме на дебелата торба с лайна и на мазния гел за да се спасим - бутайте стола, веднага ! Откакто Сираков е в Левски резултатите освен, че са плачевни са и крайно подозрителни. Той си го каза, че по-добре да забравим за Европа. Всеки, който се прави, че не вижда, че Сираков ни продава е слепец.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Тодоров почти призна,че Робърта е отказал да играе днес,ще го последват и други!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
Нищо нелогично не се е случило.
С оглед на цялата фактология от началото на година насам, спортно-техническите резултати не са изненадващи.
Пак добре, че завършихме сезона, щото други в подобно положение приключваха още Февруари.
Ясно е, че приоритет е оцеляването на Клуба. Нито половин милион повече от ТВ права, нито 1 млн. от евротурнирите биха ни "оправили". Подобни суми само биха удължили агонията ни с няколко месеца.
Не се ли намерят сигурни и стабилни финансови потоци за година напред, няма смисъл да живуркаме.
Сираков и Папазов са с няква мисия при нас... И с оглед на събитията, мисията можеби е ясна.
От тук натам ни остава да наблюдаваме театъра, пък ще видим, дали ще е интересен.
С оглед на цялата фактология от началото на година насам, спортно-техническите резултати не са изненадващи.
Пак добре, че завършихме сезона, щото други в подобно положение приключваха още Февруари.
Ясно е, че приоритет е оцеляването на Клуба. Нито половин милион повече от ТВ права, нито 1 млн. от евротурнирите биха ни "оправили". Подобни суми само биха удължили агонията ни с няколко месеца.
Не се ли намерят сигурни и стабилни финансови потоци за година напред, няма смисъл да живуркаме.
Сираков и Папазов са с няква мисия при нас... И с оглед на събитията, мисията можеби е ясна.
От тук натам ни остава да наблюдаваме театъра, пък ще видим, дали ще е интересен.
Eminem написа:Играта на Левски не струва и една стотинка, а Сираков реве по тв правата. Сираков е тотална трагедия дотук! Или е взел пари, за да поеме фалита или Бойко го е излъгал, че ще му прати спонсори, а той ще може да се прави на голям пред камерите. Към този момент се вижда, че няма абсолютно никаква идея какво да прави.
За мене е по-скоро първото и ужасно ме е яд, че ни затриват наши. Ако е толкова закъсал за пари, да беше пуснал един ДМС, щяхме да му съберем. Не да се излага така.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага